TIMELINE

23 Ekim 2019
İnşaat sektörü hareketleniyor
Konut kredi faizlerinin düşmesiyle inşaat sektörünün canlanmaya başladığını belirten Özşavuş Yönetim kurulu Başkanı Cahit Genç satışların geçen yıla oranla artışa geçtiğini belirtti.
23 Ekim 2019
Avrupalı öğrenciler sağlıklı yaşamın sırrını öğreniyor
Almanya ve Polonya’dan Türkiye’ye gelen 14 öğrenci, Darüşşafaka Ortaokulu Erasmus Kulübü öğrencileri tarafından düzenlenen ‘’Your Health is Your Wealth’’ etkinliğine katılırken, organizasyon kapsamında sağlıkla ilgili teori ve pratik dersler aldı.
23 Ekim 2019
Huawei'den dikkat çeken Google açıklaması
ABD ve Çin arasında devam eden ticaret savaşları nedeniyle başlayan Google’ın Huawei amabargosu, Çinli şirketi kara kara düşündürürken, son olarak tanıtılan Huawei Mate 30 serisi telefonların Google uygulamaları olmaksızın satışa sunulması dikkat çekti.
23 Ekim 2019
Trump'ın o kararının perde arkası ortaya çıktı!
ABD Başkanı Donald Trump, Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı kapsamında bölgeden tüm askerini çekecekken bir anda 200 askerinin kalması yönünde bir karar aldı. Trump’ın bu karar için Güney Carolina Senatörü Cumhuriyetçi Lindsey Graham ve emekli bir Orgeneral tarafından harita gösterilerek ikna edildiği ileri sürüldü.
23 Ekim 2019
ByLock kullananlara şafak baskını!
İzmir’de 2’si görevdeki aktif polis olmak üzere 20 Bylockçu şüphelinin adresine şafak baskını düzenlendi. Şüphelilerin adreslerine baskınlar düzenlenip aramalar yapıldı. Gözaltına alınan isimler emniyette sorguya alındı.
23 Ekim 2019
Batı, YPG'li teröristleri bakın nasıl gösterdi!
Dünyanın en çok oynanan oyunlarının başında gelen Call of Duty'nin yeni versiyonunda bebek katili YPG’li teröristler, ABD ile iş birliği yapan direniş militanları olarak gösterildi. Oyun endüstrisinde terör örgütü YPG militanları, savaşçı olarak gösterilip Batı kamuoyunda farklı bir algı yaratılmaya çalışıldığı görüldü. 25 Ekim'de yayınlanacağı açıklanan oyundan YPG'li teröristin çıkartılması için de Change.org'da imza kampanyası başlatıldı.
23 Ekim 2019
Meteoroloji'den 3 ile sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji'den yapılan son dakika hava durumu açıklamasına göre, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu’nun güney doğusu ile Ordu, Van ve Samsun'un doğu ilçelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği aktarıldı. Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinde seyredeceğini bildiren Meteoroloji, il il hava durumu raporunu yayınladı. İşte 23 Ekim hava durumu...
23 Ekim 2019
Altın fiyatlarında son durum
Altın fiyatları son dakika... Uzun süredir dalgalı seyir izleyen altın fiyatları, kademeli olarak aşağı yönlü hareket ediyor. Dünkü kapanışya 279,00 liradan işlem gören altının gram fiyatı, 23 Ekim sabahına 277,84 liradan başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar oldu?
23 Ekim 2019
Sarıyer'de yangın paniği!
Sarıyer'de hurdalıkta çıkan yangın korku ve paniğe neden oldu. Atık malzemelerin toplandığı alanda çıkan yangın uzun süre söndürülemedi. Yer yer patlama seslerinin duyulduğu yangın yaklaşık bir saat süren çalışmaların ardından kontrol altına alındı.
23 Ekim 2019
Diriliş Ertuğrul'un Turgut Alp'i Cengiz Coşkun milyonları şoke etti!
Diriliş Ertuğrul dizisinin Turgut Alp'i Cengiz Coşkun, hayranlarını şoke etti. Dizide canlandırdığı Turgut Alp karakteriyle hafızalara kazınan Cengiz Coşkun hakkında ortaya çıkan gerçekler, sevenleri tarafından merakla takip ediliyor. Reyting rekortmeni dizide kullandığı baltayla adeta esip gürleyen Cengiz Coşkun, dizinin en iyi savaş aleti kullananların başında geliyor. Korkusuz ve savaşçı yapısıyla diziye renk katan Cengiz Coşkun'un memleketini duyanlar çok şaşırdı. İşte başta Cengiz Coşkun olmak üzere birbirinden ünlü yıldızların gerçek memleketleri.