TIMELINE

09 Ekim 2019
KYK'dan burs açıklaması! Başvurular...
KYK burs ve ve krediye başvuru yapacak öğrenciler için açıklama geldi. Başvuruların ne zaman başlayacağını merak eden öğrenciler, konu ile ilgili internet üzerinden araştırmalarını sürdürüyor. KYK başvuruların ekim ayında başlayacağını duyurdu. Peki, 2019 KYK burs ve kredi başvurusu ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...
09 Ekim 2019
Aziziye Tabyası'nda mayolu pozlar veren kadın hakkında flaş gelişme
Dün sosyal medyada Aziziye Tabyası'nda mayolu şekilde poz veren bir kadının fotoğrafları ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerin ardından sosyal medyada birçok kişi duruma tepki gösterirken, gelen tepkilerin ardından fotoğrafları paylaşan K.G. isimli kadın gözaltına alındı.
09 Ekim 2019
Gezi Parkı olaylarının finansörü Osman Kavala'ya zor soru!
Gezi Parkı olaylarının finansörü Osman Kavala yargılandığı davada çapraz sorguya alındı. Mahkeme Başkanı Kavala’ya “Almanlar, Amerikalılar Gezi ile ilgili sizden bilgi alıyor. Siz onların temsilcisi misiniz” diye sordu. Kavala ise “Başka ülke konsoloslarıyla da ilişkim var” cevabını vermesi ise dikkat çekti.
09 Ekim 2019
Okul tatilleri ne zaman?
Okullarda ilk ara tatilin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Milyonlarca öğrenci yeni dönem eğitimlerini sürdürürken bir yandan da okul tatillerinin tarihlerini araştırmaya başladı. MEB'in takvimine göre ilk ara tatil kasım ayında yapılacak. Peki, ilk ara tatil ve yarıyıl tatili ne zaman? 2019 Kasım tatili ayın kaçında? Okullar ne zaman kapanacak?
09 Ekim 2019
Meteoroloji'den o bölgede yaşayanlara kritik uyarı
Son dakika hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün internet sitesinden yayınlanırken, Artvin'in kuzey ilçelerinde yaşayan vatandaşlar "kuvvetli sağanak yağış" nedeniyle uyarıldı. Yağış nedeniyle sel ve taşkınlar olabileceği belirtilirken, yurdun geri kalanında ise havanın açık olacağı bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl? İşte 9 Ekim 2019 Çarşamba hava durumu tahminleri...
09 Ekim 2019
ABD'li yetkiliden skandal Kürt devleti çıkışı
Türkiye’nin sınırlarını korumak için Fırat’ın doğusunda başlatmaya hazırlandığı operasyon batı medyasını rahatsız etti. Batı medyası çekilme nedeniyle Trump’ı eleştirirken Newsweek’e konuşan ABD’li bir yetkili, “Dürüst olmak gerekirse ABD için Türkiye, Suriye ve Irak boyunca bir Kürt devletini desteklemek daha iyi olurdu. Bu bölgede ikinci İsrail olurdu” itirafında bulundu.
09 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Hem tüketim hem yatırım amacıyla talep edilen ziynet eşyalar arasında yer alan altın fiyatları yakından takip ediliyor. Halk arasında yastık altı yatırımı olarak bilinen altının gram fiyatı dünkü kapanışta 281,00 liradan işlem gördü. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 9 Ekim canlı altın fiyatları...
09 Ekim 2019
İş yerindeki yangın can aldı
Bursa'nın Yıldırım ilçesinde büroların bulunduğu bir binada çıkan yangında bir kişi yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonrası polis soruşturma başlattı.
09 Ekim 2019
Teslim olan teröristler HDP'yi işaret ediyor
Diyarbakır’da acılı ailelerin evlat nöbeti devam ederken teslim olan teröristler hep aynı yeri işaret ediyor. Van’da hain terör örgütü PKK’ya katılan ve 3 ay sonra dönen terörist kadın, örgüte katılmadan önce İstanbul’daki HDP binasında 10 gün kaldığını ve daha sonra Şırnak’a götürüldüğünü söyledi.
09 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... ABD Başkanı Donald Trump, ABD askerlerini Suriye'nin kuzeyinden çekme kararının ardından Washington'ın Türkiye ile ilişkilerini savunmaya devam etti. Bu gelişmelerin ardından yukarı yönlü hareket eden dolar/TL yönünü aşağı çevirdi ve 5.79'un altını test etti. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 9 Ekim güncel döviz kurları...