TIMELINE

01 Kasım 2019
İşte en güzel cuma mesajları
Cuma mesajları... İslam alemi tarafından kasım ayının ilk cuma namazı kılınacak. Cuma namazı öncesinde cuma mesajı paylaşmak isteyenler için en yeni içerikleri sayfamızda derledik. Hadisli, dualı cuma mesajlarının yanı sıra resimli olarak paylaşım yapabileceğiniz en yeni cuma mesajları bu sayfada. İşte 1 Kasım'a özel resimli, hadisli ve dualı cuma mesajları...
01 Kasım 2019
CHP’li belediyede kaçak işçi skandalı!
CHP’li Maltepe Belediyesi’nde 500’den fazla temizlik işçisi eylem yapınca ilçede çöp dağları oluştu. Belediye 8’inci gününe giren çöp krizi için Suriyeli ve Afgan uyruklu kişileri sigortasız ve kanun dışı olarak çalıştırmaya başladı. Belediye bünyesinde çalıştırılan kaçak işçi sayısının 100’e yaklaştığı öğrenildi.
01 Kasım 2019
Endonezya'da 5,3 büyüklüğünde deprem
Endonezya'nın Kuzey Sulawesi eyaletinde 5,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde can kaybı yaşanmazken tsunami uyarısı da yapılmadı.
01 Kasım 2019
Teröristleri korumak için kirli ittifak!
Esad rejimi ile terör örgütü PKK/YPG, aralarındaki ilişkiyi resmiyete dökmek için masaya oturdu. Rejim, PKK'ya 'bize katılın' çağrısı yaptı. Terör örgütü ise katılım rejimden 'resmi statü' istedi. Rus haber kaynaklarına göre teröristlerin bir kısmının yerel polis olması, bir kısmının da orduya katılması gündemde... Şam yönetimi ve Rusya, Soçi'de Türkiye ile varılan mutabakata rağmen M4 karayolunun güneyine çekilmeyen terör örgütü PKK/YPG'yi kurtarmak için formül arıyor. Rejim, PKK'yı korumaya yönelik uygulamaya koyduğu 'üniforma değişikliği' adımını kalıcı hale getirmeye çalışıyor.
01 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Halk arasında yastık altı yatırımı olarak adlandırılan altın fiyatlarında yatay seyir sürüyor. Altının kilogram fiyatı, dünkü kapanışta yüzde 0,53 artarak 276 bin 950 liraya yükseldi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 1 Kasım güncel altın fiyatları...
01 Kasım 2019
Ruslar Bağdadi’nin öldüğüne inanmıyor: Görüntüler yeterli değil!
Rus terörle mücadele Alfa Grubu’nun Gonçarov, DEAŞ lideri Ebubekir el-Bağdadi’nin öldürüldüğü operasyonun görüntülerinin yok edildiğini kanıtlamadığını, daha ciddi delillere ihtiyaç olduğunu söyledi.
01 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... TCMB bu yıl için enflasyon tahminini düşürüp faiz indiriminde alanının azaldığı mesajını verirken, dolar/TL sakin seyretti. Ekim ayının son işlem gününü 5.72 - 5.73 lira aralığında tamamlayan dolar kuru, 1 Kasım'a 5,7071 seviyesinde başladı. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 1 Kasım güncel döviz kurları...
01 Kasım 2019
İmamoğlu’ndan tepki çekecek atama!
23 Haziran seçimlerinin ardından işçi kıyımına başlayan ve tepki çeken atamalar yapan CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2014'te de Halkla İlişkiler Müdürü olan Atakan Yılmaz, görevden alınarak Mezarlıklar Müdürlüğü'ne memur olarak atadı.
01 Kasım 2019
Yola çıkacaklar dikkat! Bu seferler iptal etti
Son dakika haberine göre Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) seferlerinden bazıları iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...
01 Kasım 2019
Jandarma ve MİT'ten ortak operasyon: 1 gözaltı
Bursa'da, sosyal medya hesapları üzerinden, FETÖ/PDY ile 15 Temmuz darbe girişimini överek, propagandasını yaptığı tespit edilen Y.K. (34), jandarma ve MİT ekiplerinin ortak operasyonuyla gözaltına alındı.