TIMELINE

31 Ekim 2019
İzmir’de işadamlarına FETÖ operasyonu
Son dakika haberine göre İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı FETÖ ile irtibatları belirlenen 11’i işadamı ve 10'u esnaf toplam 27 şüpheli hakkında operasyon başlattı.
31 Ekim 2019
Çavuşoğlu'ndan sürpriz F-35 çıkışı!
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, El Cezire televizyonunda gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Bakan Çavuşoğlu, Türkiye'nin F-35 projesine geri dönüp dönmeyeceğine ilişkin soru üzerine "Trump'a göre dönebiliriz. Bununla ilgili çalışmalar da var" ifadelerini kullandı.
31 Ekim 2019
İstanbullular dikkat! Meteoroloji saat verdi...
Son dakika haberi... Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, bugün İstanbul'da sağanak yağış etkili olacak. Yer yer kuvvetli olması beklenen yağışların cuma günü etkisini artıracağı bildirildi. Bazı bölgeler için sis ve pus uyarısı yapıldu. Peki, bugün yurt genelinde hava nasıl olacak? İşte 31 Ekim Meteoroloji hava durumu uyarıları...
31 Ekim 2019
İkiyüzlü Batı'ya böyle ders verdi
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı ve Marmara Belediyeler Birliği Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, Türkiye karşıtı rapor hazırlayan Alman AB Konseyi üyesine, yaptığı konuşmayla ders verdi. Büyükakın, "Acaba başka jeopolitik kaygılarınız mı var?" sorusuyla Batı'nın ikiyüzlülüğünü deşifre etti.
31 Ekim 2019
Eşini, 2 çocuğunu ve komşusunu rehin aldı
Malatya'da, iddiaya göre psikolojik sıkıntıları olan Doğan Can Ilgar (29), annesinin evden kaçtığını ileri sürerek, eşini, 2 çocuğunu ve komşusunu av tüfeği ile rehin aldı. Ilgar,  yaklaşık 2 saat süren çabaların ardından polise teslim oldu.
31 Ekim 2019
Altın fiyatları hareketli
Altın fiyatları son dakika... Yatırım aracı olarak en çok tercih edilen ziynet eşyalar arasında yer alan altın fiyatlarında son durum yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Döviz kurlarında yaşanan hareketlilik sonrası altın fiyatları yatay seyrediyor. Peki, bugün yarım, gram, çeyrek, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 31 Ekim canlı altın fiyatları...
31 Ekim 2019
Esad'dan teröristlere skandal çağrı!
Türkiye'nin karşısında direnç gösteremeyen ve ABD'nin ardından arkasını dayayacak destek arayan YPG/PKK'ya Esed yönetiminden skandal bir çağrı geldi. Suriye Savunma Bakanlığı YPG'lileri rejim ordusuna katılmaya davet etti.
31 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar kuru son dakika... Cuma günü 5.7795 seviyesinden kapanan, pazartesi günü 5.71'li seviyelere kadar gerileyen dolar/TL, ekim ayının son işlem gününe 5,7029 seviyesinde başladı. Yatırımcılar tarafından güncel döviz kurları yakından takip ediliyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 31 Ekim güncel döviz kurları...
31 Ekim 2019
Filipinler'de 6,5 büyüklüğünde deprem
Filipinler'in güneyindeki Mindanao Adası'nda 6,5 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi. Depremde ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmadı.
31 Ekim 2019
TBMM kararları Resmi Gazete'de
ABD Temsilciler Meclisinin kararlarının "kınanması, reddedilmesi ve yok hükmünde sayılması"na ilişkin TBMM Başkanlığının Meclis Genel Kurulunda kabul edilen kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. Rabia Naz Vatan başta olmak üzere şüpheli çocuk ölümlerinin araştırılması ve bu konuda alınması gereken tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırması Komisyonuna üye seçimine dair karar da Resmi Gazete'de yer aldı.