TIMELINE

21 Ekim 2019
FETÖ'cü ismin 9 ByLock hattı kullandığı ortaya çıktı!
MİT’in başarılı operasyonuyla Kamboçya’da kıskıvrak yakalanarak Türkiye’ye getirilen FETÖ’nün Meksika imamı Karaca’nın 9 ayrı ByLock kullandığı belirlendi. Operasyonun ardından “Osman Karaca kaçırıldı” algısı yaratmaya çalışan FETÖ’cüler kara propaganda başlattı.
21 Ekim 2019
Kocaeli'de kayınpeder dehşeti! Evi ateşe verdi!
Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gelinini darbettiği öne sürülen ve uzaklaştırma cezası alan kayınpeder, gelininin evini yaktı. Kısa sürede 2 katlı evi saran alevler yan binaya sıçradı, çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
21 Ekim 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatları son dakika gelişmesi... Geçtiğimiz hafta kapanışta altın piyasasında, en düşük 276 bin lira, en yüksek 277 bin 200 lirayı gören standart altının kilogram fiyatı, yüzde 2,23 azalışla 276 bin 600 liradan tamamlamıştı. Peki, bugün gram, çeyrek, 22 ayar bilezik, tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 21 Ekim canlı altın fiyatları...
21 Ekim 2019
New York Times'tan flaş iddia: ABD 200 askeri Suriye'de bırakacak
Türkiye’nin Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı sonrasında askerlerini çeken ABD Başkanı Donald Trump, Suriye'nin doğusunda, petrol bölgelerinin Esed rejimi ve Rusya'nın eline geçmemesi için 200 civarında asker bırakmayı düşündüğü iddia edildi.
21 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar yeni haftaya yukarı yönlü başladı. Cuma günü kapanışta 5.79 - 5.80 lira aralığında işlem gören dolar/TL, 21 Ekim'e 5.7955 bandında başladı. Piyasalarda yaşanan gelişmeler yakından takip ediliyor. Peki, bugün euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 21 Ekim güncel döviz kurları alış-satış fiyatı...
21 Ekim 2019
CHP'li belediye tüm arsaları satışa çıkardı!
Aldıkları kararlar ile gündeme gelen CHP’li belediyeler yine bir skandala imza attı. CHP’li Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş piyasa değeri 27 milyon lira olan 88 adet taşınmazı satışa çıkarttı. Karara büyük tepki gösteren AK Parti Meclis Üyesi Şevket Hasırcı, “Şu anda Ödemiş’te okul ve hizmet binası yapılacak arsa kalmadı” dedi.
21 Ekim 2019
"YPG, PKK'dır biz bunu çok iyi biliyoruz!"
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Twitter hesabından "Yerinde tespit!" ifadeleriyle ABD merkezli Hudson Enstitüsünün Kıdemli Orta Doğu Uzmanı Doran'ın ABD ile terör örgütü PKK'nın ilişkilerine anlatan bir video paylaştı. Bakan Çavuşoğlu'nun paylaştığı videoda ABD'li uzman Doran, ABD'nin PKK ile ilişkilerini eleştirerek "PKK bir terör örgütüdür ve ABD Dışişleri Bakanlığı'nın terör örgütleri listesindedir. Türkiye'yi Kürtler ve Türkler arasında bölmek istiyor.  Biz PKK ile müttefiklik ilişkisi kurarak Türkiye'yle çatışma sürecine girmiş olduk." dedi.
21 Ekim 2019
ABD askerleri YPG arması taktı
Barış Pınarı Harekatı, 17 Ekim'de ABD ile varılan mutabakat gereği 5 gün süreyle durdurulmuştu. Mutabakat gereği, YPG'li teröristler güvenli bölgeden çekiliyor. Trump'ın talimatıyla çekilmeye başlayan ABD askerleri, YPG arması takarak objektiflere poz verdi. YPG'li teröristlerin yanında olduklarını böylelikle bir kez daha göstermiş oldular.
21 Ekim 2019
Aydın’ın bıçaklı kavga: Yaralılar var
Aydın'ın Nazilli ilçesinde bıçaklı kavga yapan 2 kişi ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
21 Ekim 2019
Balık tutarken buldular! Bodrum'da korkunç olay
Bodrum Tarım ve Orman İlçe Müdürlüğü personeli Taner Uysal'ın (47), Gümbet iskelesinin yakınındaki kayalıklarda cansız bedeni bulundu. Polis ekipleri olayın intihar mı yoksa düşme sonucu mu olduğu yönündeki araştırması sürüyor.