TIMELINE

05 Ekim 2019
Ünlü oyuncu zirvedeyken bıraktı! Artık bambaşka biri
Uğur Pektaş bir yarışma programı ile dikkatleri üzerine çekmiş sonrasında çeşitli dizi projeleri ile oyunculuğa adım atmıştı. Yakışıklı oyuncu Uğur Pektaş Arka Sokaklar dizisinde "Murat" karakteri ile gönülleri fethetmiş partneri Gamze Özçelik ile olan dizi aşkı gerçeğe dönüşmüştü. Uğur Pektaş 2008 yılında ünlü oyuncu Gamze Özçelik ile hayatını birleştirmişti. Uğur Pektaş ve Gamze Özçelik'in evliliklerinden bir de Murathan Pektaş adını verdikleri bir oğulları oldu. Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın diziden ayrılmalarından sonra hayatları bir anda değişti. Çift kendilerini maneviyata verdi. Değişimleri oldukça dikkat çeken çift oğulları ile önceki hayatlarından çok farklı bir yaşam sürüyorlar. Gamze Özçelik ile Uğur Pektaş'ın yardım çalışmaları büyük takdir topluyor. Uzun süredir ekranlarda bir projede yer almayan Uğur Pektaş, sosyal medya paylaşımıyla olay oldu. Uğur Pektaş'ın son halini gören hayranları, fotoğrafa sayısız yorum yaptı. İşte Gamze Özçelik'in eşi Uğur Pektaş'ın son hali ve sizin için derlediğimiz diğer ünlü isimlerin eşleri..
05 Ekim 2019
Teknoloji devi Microsoft'tan İran iddiası!
ABD'li teknoloji devi Microsoft, 2020 Başkanlık seçimlerine yönelik İran kaynaklı binlerce hackleme girişiminde bulunulduğunu tespit ettiklerini duyurdu.
05 Ekim 2019
Evlat nöbetindeki babadan HDP'ye sert sözler!
Diyarbakır HDP il binası önünde 32 gündür süren evlat nöbetindeki aileler, PKK’nın hedefinde. Teröristler, aileleri “Hepinizi tararız” diye tehdit ediyor. 5 Eylül’den bu yana eylemde yer alan babalardan Şeyhmus Kaya, “HDP, hiçbir açıklama yapmadı şu güne kadar. Bunların işi çocuk kaçırmaktır. Artık herkes uyandı” dedi.
05 Ekim 2019
Rum yönetimini 'Yavuz' korkusu sardı!
Türkiyenin sondaj gemisi Yavuz’un rotasını Kıbrıs adasının güneybatısındaki 7’nci parsele çevirmesi, Rum kesiminin alarma geçmesine sebep oldu. Yunanistan Başbakanı Miçotakis’in bugün ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile görüşeceği ve Miçotakis’in ABD’li mevkidaşından Rum yönetimine destek vermesini isteyeceği tahmin ediliyor.
05 Ekim 2019
BAE’nin troll örgütüne kapatma!
Facebook, Türkiye’yi de eleştiren Birleşik Arap Emirlikleri (BAE), Mısır ve Nijerya kaynaklı 200'den fazla hesabı, sayfayı ve grubu kapattığını açıkladı.
05 Ekim 2019
BM'den Irak'a itidal ve diyalog çağrısı
Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreteri Antonio Guterres, Irak'ta 100 kişinin ölümüne neden olan hükümet karşıtı gösterilerde tüm taraflara şiddetten kaçınma, itidal ve diyalog çağrısında bulundu.
05 Ekim 2019
Irak'taki gösterilerde ölü sayısı 100'e yükseldi
Irak'ta Bağdat başta olmak üzere birçok vilayette düzenlenen hükümet karşıtı gösterilerde ölü sayısı 100'e yükselirken yaralı sayısı 2 bine yaklaştı.
05 Ekim 2019
İstanbul'da beklenen yağış başladı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü ile İstanbul Valiliği'nin uyarılarının ardından İstanbul'da beklenen gök gürültülü sağanak yağış, birçok bölgede etkili olurken gökyüzü şimşeklerle aydınlandı. Kent genelinde gece boyunca etkili olan yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu. Peki İstanbul'da sağanak yağış kaç gün sürecek? İşte haberin detayları...
05 Ekim 2019
Askeri araç ile otomobil çarpıştı: Yaralılar var
Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde askeri araç ile otomobilin çarpışması sonucu 4'ü asker 7 kişi yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Servis ekiplerince Elbistan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.
05 Ekim 2019
Gardırop Fuat'ı canlandıran Ünal Gürel bakın nereli çıktı!
Kemal Sunal filmlerinde sıkça rastladığımız usta oyuncu Ünal Gürel, Türk sinemasının efsane isimleri arasında yer alıyor. Özellikle Sakar Şakir filmindeki Gardırop Fuat rolüyle nam salan Ünal Gürel pek çok Yeşilçam filminde rol aldı. Gardırop Fuat, Karbonat Erol rolleriyle tanıdığımız Ünal Gürel yıllar sonra tekrar gündeme geldi. Peki, Ünal Gürel kimdir? Ünal Gürel nereli? İşte Ünal Gürel'in hayatına dair detaylar...