TIMELINE

22 Ekim 2019
Suudi Arabistan'dan İran'a savaş tehdidi!
Suudi Arabistan Dışişlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Adil el-Cubeyr, Aramco tesislerine yapılan saldırıda kullanılan füzelerin İran yapımı olduğuna ikna olduklarını söyledi.
22 Ekim 2019
Ege Denizi'nde korkutan deprem!
Son dakika haberi... AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi'nde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Merkez üssü Yunanistan olarak açılanan deprem Çanakkale'de de hissedildi. AFAD tarafından son deprem listesi açıklandı. İşte 22 Ekim Salı günü AFAD ve Kandilli tarafından yapılan son deprem açıklamaları...
22 Ekim 2019
Netanyahu hükümet kuramadı!
İsrail Başbakanı Netanyahu, koalisyon kurmak için gerekliği çoğunluğu sağlayamayınca hükümeti kurma görevini Cumhurbaşkanı Reuven Rivlin'e iade etmek zorunda kaldı.
22 Ekim 2019
Evde bakım maaşı yatan iller hangileri?
22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller yeni liste açıklandı. Engelli ve yaşlıların bakımı için Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından ailelere evde bakım aylığı veriliyor. Bakanlık denetiminde verilen evde bakım aylığının bugün hangi illere yatırıldığı merak ediliyor. Peki, 22 Ekim evde bakım maaşı yatan iller hangileri? İşte e-Devlet giriş ile 22 Ekim evde bakım aylığı sorgulama...
22 Ekim 2019
ABD'den harekat karşıtı metin!
Türkiye'nin güney sınırındaki terör tehdidine karşı başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken ABD Dışişleri Bakanlığının dış ülkelerdeki büyükelçiliklerine harekatın bölgedeki DEAŞ'a karşı mücadeleyi ve sivilleri tehlikeye attığı yönünde konuşma metinleri yolladığı ortaya çıktı.
22 Ekim 2019
PKK'nın hain saldırılarına İran göz yumuyor!
Barış Pınarı Harekatı kapsamında Türkiye ile ABD arasında anlaşma sağlanmasının ardından İran sınırındaki terör saldırıları yeniden arttı. İran topraklarından Türkiye’ye sızmaya çalışan PKK’lılar Van, Iğdır ve Ağrı’da askerlerimizi hedef aldı. Askeri kaynaklara göre ise İran ordusunun haberi olmadan teröristlerin bu bölgeden geçmesi mümkün değil.
22 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatlarında son dakika hareketliliği yaşanıyor. Döviz kurlarında yaşanan dalgalanmalar nedeniyle yatırımcılar altına yöneldi. Dünkü kapanışta yüzd 1,01 yükselişle 280,00 liradan işlem gören gram altın, 22 Ekim'e 279,50 liradan başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik, gram, çeyrek tam altın fiyatı ne kadar? İşte 22 Ekim canlı altın fiyatları...
22 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Geçtiğimiz ay boyunca 5.65-5.75 bandında sakin bir seyir izleyen, Suriye operasyonu sonrası 5.93 seviyesine kadar yükselen dolar/TL geçen hafta yeniden 5.7580'e kadar geriledi. Cuma gününü 5.80'e yakın tamamlayan dolar/TL, 22 Ekim'e 5,8563 seviyesine başladı. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar kuru ne kadar? İşte 22 Ekim güncel döviz kurları...
22 Ekim 2019
Münbiç halkından PKK/YPG'ye karşı haklı direniş!
Türkiye’nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı’nın hemen ardından Münbiç’teki aşiretler PKK’lı teröristler ve PKK’yla anlaşmalı olarak ilçeye giren rejimin çıkması için direniş başlattı. Esnaf da kepenk indirdi. Halk ilçedeki kontrolü Suriye Milli Ordusu’nun ele almasını istiyor.
22 Ekim 2019
"Barış Pınarı Herekatı" karşıtı metin dağıttılar!
ABD Dışişleri Bakanlığı, dış ülkelerdeki büyükelçiliklerine Barış Pınarı Herekatı'nın bölgedeki DEAŞ'a karşı mücadeleyi ve sivilleri tehlikeye attığı yönünde konuşma metinleri yolladığı belirtildi. ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından gönderilen metinlerin Başkan Donald Trump yönetimi ile çelişmesi dikkat çekti.