TIMELINE

19 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları, ABD ve Çin'den gelen zayıf ekonomik verilerle kısıtlandı. İç piyasada gram altın fiyatı 277 liraya, çeyrek altın 453 liraya, Cumhuriyet altını da 1,876 liraya geriledi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 19 Ekim canlı altın fiyatları...
19 Ekim 2019
Herkesi şok ettiler! İşte sosyal medya gündemine düşen gerçek
Hamilelik sürecinde ve sonrasında bol miktarda paylaşımda bulunan çiçeği burnunda anne Pelin Akil, kızları Alin ve Lina'nın yüzlerinin göründüğü fotoğrafı ilk kez paylaştı. Pelin Akil'in Instagram paylaşımına binlerce yorum yapılırken eşi Anıl Altan ile arasındaki yaş farkı merak konusu oldu. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Pelin Akil -Anıl Altan çifti hakkında şaşırtan gerçeği öğrenmeye hazır mısınız? İşte Pelin Akil'in yaşı ve Anıl Altan'ın yaşı...
19 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Bu hafta dolar/TL yüzde 1,25, euro/TL yüzde 0,46 değer kaybetti. Bu gelişmelerin ardından dolar/TL 5,7890 liraya, euro ise yüzde 6,4510 liraya geriledi. Öte yandan Avrupa borsaları haftanın son işlem gününü düşüşle tamamladı. Peki, bugün euro ve dolar kuru ne kadar oldu? İşte 19 Ekim güncel döviz kurları...
19 Ekim 2019
Bu hali 'yok artık' dedirtti! Çok şaşıracaksınız
Çocuklar Duymasın'ın dizisinde Meltem karakterini canlandıran Pınar Altuğ'un bu halini görenler 'yok artık' dedi. Çocuklar Duymasın dizisinde yıllardır hayat verdiği "Meltem" karakteri ile hafızalara kazınan Pınar Altuğ'un geçmiş yıllardaki fotoğraflarını görenler hayrete düştü. İşte Çocuklar Duymasın dizisinin başrol oyuncusu Pınar Altuğ'un olay yaratan fotoğrafları...
19 Ekim 2019
S-400 böyle ateşlendi!
Rusya, üç gündür sürdürdüğü balistik füze ve hava savunma sistemlerinin imhası tatbikatına S-400 hava savunma sistemleriyle devam etti. S-400'ün ateşlendiği an kameralara böyle yansıdı.
19 Ekim 2019
Almanların PKK sevici vekilinden küstah tehdit!
Avrupa Parlamentosu Milletvekili Martin Sonneborn, Türkiye'deki Suriyelilerin Avrupa'ya girmesine izin verilmesi halinde, Almanya'da yaşayan Türkleri geri göndermekle tehdit etti.
19 Ekim 2019
Dışişleri uyardı: Zorunlu olmadıkça gitmeyin!
Dışişleri Bakanlığı, İspanya'nın Katalonya Özerk Bölgesi'nde yaşanan ve şiddet olayların doruğa çıktığı gösteriler nedeniyle Türk vatandaşlarına seyahat uyarısında bulundu. Bakanlıktan yapılan uyarıda, Türk vatandaşlarına zorunlu olmadıkça İspanya'ya ve özellikle de Katalonya bölgesine yapacakları seyahat planlarını gözden geçirmeleri tavsiye edildi.
19 Ekim 2019
Kaşıkçı'nın nişanlısı ABD'li siyasetçilerle görüştü
Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın nişanlısı Hatice Cengiz, cinayetin aydınlatılmasını ve sorumluların cezalandırılmasını sağlamak amacıyla ABD Kongresi'nden bazı siyasetçilerle bir araya geldi. Cengiz, "Sadece bir gerekçeyle buradayım. O da Suudi ajanlar tarafından vahşice öldürülen sevgilim Cemal için adalet ve sorumluluğun sağlanmasıdır" dedi.
19 Ekim 2019
Üsküdar'da polis memuru kendini vurdu
Üsküdar'da bulunan Şehit Polis Memuru Mehmet Şevket Uzun Çevik Kuvvet yerleşkesinde, polis memuru Mustafa Gökkaya iddiaya göre, silahıyla intihar girişiminde bulundu. Sol göğüs kısmından vurulmuş halde ağır yaralı olarak bulunan Gökkaya, hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
19 Ekim 2019
FETÖ'den aranıyordu! Akrabasının evinde yakalandı
Trabzon ve Samsun Sulh Ceza Hakimlikleri tarafından FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan 32 yaşındaki M.Y., Zonguldak'ın Kilimli ilçesindeki yakalandı. Zanlının 3 yıl boyunca saklandığı ve akrabasının evinde yakalandığı ortaya çıktı.