TIMELINE

12 Ekim 2019
'Sihirli Annem'in kızlarını görenler hayran kalıyor!
Yıllar önce "Sihirli Annem" dizisinde rol alan Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Jennifer Boyner, önceki gün Etiler görüntülendi. Birlikte büyüyen üç yakın arkadaş, iş görüşmesi için geldiklerini söyledi: "Bugün bir proje için toplantımız var, onu konuşmaya geldik. Birbirimizi bırakmıyoruz. Yapımcıya da 'üçlü paket' sunacağız!" Sihirli Annem dizisinin çocuk oyuncuları artık büyüdü. Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Jennifer Boyner'i görenler çok şaşırıyor. Sihirli Annem'in oyuncuları Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Jennifer Boyner artık genç kız oldu. Sihirli Annem de rol alan Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Jennifer Boyner güzellikleriyle de dikkat çekiyor. İşte Zeynep Özkaya, Gizem Güven ve Jennifer Boyner son hali…
12 Ekim 2019
Diyarbakır annelerinden harekata destek!
Evlatlarını PKK’ya kaptıran 54 aile HDP’ye ateş püskürüyor. Diyarbakır İl Başkanlığı önünde oturma eylemini sürdüren aileler, Barış Pınarı Harekatı’na tam destek verdi. Yeğeni örgüt tarafından kaçırılan Muhittin Avunan, “Devletimizin yanındayız. Terör örgütünün kökü kazınacak” derken, Türkan Mutlu ise kızına seslendi: Teslim ol, dön kızım!
12 Ekim 2019
MSB açıkladı! İşte etkisiz hale getirilen terörist sayısı
Son dakika haberine göre Fırat’ın doğusunda icra edilen Barış Pınarı Harekâtı gece boyunca başarıyla sürdürüldü. Terör örgütü PKK/PYD-YPG mevzileri etkili şekilde karadan ve havadan vuruldu. Etkisiz hale getirilen toplam terörist sayısı 415’e ulaştı.
12 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Halk arasında yastık altı yatırımı olarak adlandırılan altının gram fiyatı dünkü kapanışta yüzde 1,17 düşüşle 279,90 liradan işlem gördü. Borsa İstanbul Kıymetli Madenler ve Kıymetli Taşlar Piyasası'nda (KMKTP) standart altının kilogramı 282 bin 600 liraya geriledi. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 12 Ekim canlı altın fiyatları...
12 Ekim 2019
YPG/PKK'dan alçak provokasyon!
Terör örgütü YPG/PKK'nın, kontrolündeki hapishanede bulunan DEAŞ'lı teröristleri serbest bırakıldığı öğrenildi. DEAŞ'lı teröristleri serbest bırakan YPG/PKK, "Türkiye'nin saldırıları neticesinde DEAŞ'lı teröristler sahipsiz kaldı" şeklinde verilerek algı operasyonu yapılmaya çalışıldı.
12 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik harekatın başlamasının ardından dolarda hareketlilik yaşanıyor. Dünkü işlem gününde dolar en düşük 5.8233 lira ve en yüksek 5.8831 lirayı gördükten sonra, günü 5,85 seviyesinde tamamladı. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 12 Ekim güncel döviz kurları...
12 Ekim 2019
Türkiye ve ABD arasında kritik görüşme
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ile ABD’li mevkidaşı Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mark Milley'in telefonda Suriye'yi ve ABD-Türkiye iş birliğini görüştükleri bildirildi.
12 Ekim 2019
ABD Başkanı Trump'a "Türkiye" tepkisi
ABD Temsilciler Meclisi'ne Beyaz Saray'ın "Barış Pınarı Harekatı" dolayısıyla "bölgeden çekilme" kararına tepki amacıyla karar tasarısı sunuldu. Ayrıca hafta içi Türkiye'ye karşı bir yaptırım uygulanmasını öngören bir tasarı daha sunulacağı belirtildi.
12 Ekim 2019
Golü harekattaki askerlerimize adadılar
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu'nun 7. haftasında A Milli Takımımız, Arnavutluk'u 90. dakikada Cenk Tosun'un attığı golle 1-0 mağlup etti. Gol sevincini asker selamıyla kutlayan A Milli Takım, Barış Pınarı Harekatı'na katılan askerlerimize mesaj gönderdi.
12 Ekim 2019
BMGK'nin harekatı durdurma çağrısına Rusya vetosu
Rusya, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin (BMGK) Türkiye'nin Suriye'nin kuzeydoğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı durdurması çağrısının yer aldığı ortak açıklamasına engel oldu.