TIMELINE

28 Ekim 2019
İşte Ahmet Kaya'nın hayatı!
Fotoğraftaki bu genç şarkıları, albümleri, sözleri ile tanıdığımız, tam 62 yıl önce bugün dünyaya gelen Ahmet Kaya'dan başkası değil. Bugün 28 Ekim 2019... Merhum şarkıcı Ahmet Kaya'nın doğum günü. 43 yaşında yaşamını yitiren Ahmet Kaya'nın hayatı da oldukça fazla merak ediliyor. Peki Ahmet Kaya kimdir? Ahmet Kaya aslen nerelidir? İşte Ahmet Kaya'nın hayatı...
28 Ekim 2019
Bağdadi'nin öldürülmesinin ardından flaş gelişme
New York'ta, 5 ayrı itfaiye ve acil tıbbi müdahale merkezine bomba tehdidinde bulunulduğu belirtildi. İtfaiye Teşkilatı'ndan yapılan açıklamada, "İlgili merkezlere yapılan tehditler incelendi, bomba ihbarının asılsız olduğu anlaşıldı." denildi.
28 Ekim 2019
ABD'den Yunanistan'a dev sevkiyat
ABD'nin Atina Büyükelçiliği, bu sene Atina’da gerçekleştirilecek olan 'Atlantik Kararlılık Operasyonu Tatbikatı' kapsamında Yunanistan’a ek helikopter ve asker takviyesi yapıldığını söyledi.
28 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Piyasalarda yaşanan gelişmeler ile dalgalı seyir izleyen altın fiyatları, günün en çok aranılanları arasında yer alıyor. Geçtiğimiz hafta kapanışta 279,70 liradan işlem gören gram altın, 28 Ekim'e 279,20 liradan başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek ve tam altın fiyatları ne kadar? İşte 28 Ekim canlı altın fiyatları...
28 Ekim 2019
Bugün okullar yarım gün mü?
Bugün okullar tatil mi, sorusu öğrenciler ve veliler tarafından merak ediliyor. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yur genelinde gerçekleştirilecek etkinlikler için hazırlıklar sürerken, bugün okulların yarım gün mü tatil olacağı araştırılıyor. Peki, bugün okullar yarım gün mü? 28 Ekim pazartesi okullar tatil mi? Bugün öğleden sonra okul var mı?
28 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar son dakika... Cuma günü kapanışta 5.7650/5.7670 seviyesinde işlem gören dolar/TL, 28 Ekim'e aynı bant aralığında başladı. Borsa İstanbul Pay Piyasası, Cumhuriyet Bayramı tatili nedeniyle 28 Ekim Pazartesi günü saat 12.40'a kadar açık olacak. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 28 Ekim güncel döviz kurları...
28 Ekim 2019
İran'dan ABD'ye 'Bağdadi' çıkışı!
ABD Başkanı Trump'ın, Bağdadi'nin öldürüldüğünü açıklamasının ardından İran Enformasyon Bakanı Azari Jahrumi'den, "Çok da abartmayın, kendi yaratığınızı öldürdünüz" diye tuhaf bir açıklama geldi.
28 Ekim 2019
Meteoroloji'den sis ve sağanak yağış uyarısı!
Meteoroloji tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, 7 ile sağanak yağış uyarısı yapıldı. İstanbul'da ise yağışın çarşamba günü başlayacağı ve cuma günü etkisini artıracağı bildirildi. Öte yandan bazı bölgelerde yer yer pus ve sis beklendiği duyuruldu. Peki, yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? İşte 28 Ekim il il hava durumu raporu...
28 Ekim 2019
İzmir'de çöp konteynerinde patlama
İzmir'in Konak ilçesinde bir çöp konteynerinde patlama meydana geldi. Patlamanın ses bombası olduğu tahmin edilirken, polis olay yerinden kaçan şüpheli veya şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.
28 Ekim 2019
Arjantin yeni devlet başkanını seçti
Arjantin'de düzenlenen devlet başkanlığı seçimlerinde yüzde 90'ı açılan sandıklardaki geçerli oyların yüzde 47,86'sını alan Alberto Fernandez, aralıkta devlet başkanlığı görevini devralacak.