TIMELINE

20 Ekim 2019
Milli Savunma Bakanlığı'ndan önemli açıklama!
Milli Savunma Bakanlığı, Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı'na ABD ile anlaşma sağlanması nedeniyle 120 saatlik bir ara verildiği halde PKK tarafından taciz ateşlerinin geldiğini bildirdi.
20 Ekim 2019
İstanbul'da bugün yağmur yağacak mı?
Hafta sonu hava durumu nasıl sorusu plan yapan vatandaşın en merak ettiği konulardan biri oldu. Hafta sonu dışarı çıkmak isteyen ve plan yapan vatandaşlar özellikle İstanbul, Ankara, İzmir hava durumu nasıl diye merak etti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Marmara ile Kuzey Ege’de yer yer pus ve sis bekleniyor. İstanbul’da ise parçalı bulutlu, gece ve sabah saatlerinde yer yer puslu ve sisli. İşte güncel hava durumu raporları
20 Ekim 2019
Pınar Altuğ'un eski eşi hayranlarını şoke etti
Ekranların vazgeçilmez dizisi Çocuklar Duymasın'da Meltem rolünü oynayan başarılı oyuncu Pınar Altuğ hakkındaki gerçekler sosyal medyayı sallamaya devam ediyor. Uzun yıllardır Meltem karakteriyle ekranlarda olan Pınar Altuğ'un hayranları güzel oyuncunun özel hayatı ile ilgili her detayı merak ediyor. Yağmur Atacan'la devam eden evliliğiyle sık sık gündeme gelen Altuğ'un ilk evliliği merak konusu oldu. Pınar Altuğ'un Yağmur Atacan'dan önceki eşini görenler şaşırdı. İşte Pınar Altuğ'un eski eşi…
20 Ekim 2019
Yine koca vahşeti! Karısının olduğu araca kurşun yağdırıp...
Beylikdüzü'nde gece saatlerinde bir kişi bir hafta önce boşandığı eski eşinin de içinde bulunduğu aracın önünü keserek otomobile kurşun yağdırdı. Saldırı sonrası araç içinde bulunan biri kadın 2 kişi ağır yaralandı. Saldırıyı düzenleyen kişi ise aynı silahla olay yerinde intihar etti. Hastaneye kaldırılan biri kadın 2 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
20 Ekim 2019
Suriye'den çekilen askerler o ülkeye gidecek!
ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Suriye'den çekilen ABD askerlerinin Irak'ın batısına gideceğini bildirdi. Söz konusu askerlerin tam olarak ne zaman Irak'a gideceği konusunda bilgi vermeyen Esper, nakil işleminin haftalar alacağını söyledi.
20 Ekim 2019
Milyoner'de geceye damga vuran 'Topkapı Sarayı' sorusu
Ünlü oyuncu ve sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ATV ekranlarında yayınlanan fenomen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster 837. yeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Kim Milyoner Olmak İster'in yeni bölümünde bir yarışmacıya, ''Günümüzde, tüm bölümleri halka açıkken Topkapı Sarayı'nı ziyaret eden biri hangisini göremez?'' sorusu yöneltildi. Telefon ve yarı yarıya joker hakkını kullanmasına rağmen yanlış cevap veren yarışmacı sosyal medyada gündem oldu. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümüne damga vuran o anlar ve yarışmacılara yöneltilen bütün sorular ve cevapları...
20 Ekim 2019
Brexit'te flaş gelişme! İmzasını bile atmadı...
İngiltere Başbakanı Boris Johnson, ülkeyi 31 Ekim'de Avrupa Birliği'nden (AB) çıkarma sözüne rağmen Brüksel'den üç aylık erteleme talebinde bulundu. Brexit'in 31 Ocak 2020'ye ertelenmesini isteyen Johnson, mektuba imza atmadı.
20 Ekim 2019
Çiğdem Batur'un son hali merak konusu oldu...
Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Savcı Leyla' rolüyle izleyicisi ile buluşan Çiğdem Batur, sergilediği performans ile herkesi kendine hayran bıraktı. Sevenleri, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Savcı Leyla'sı Çiğdem Batur ile ilgili her detayı mercek altına aldı. Kurtlar Vadisi'ndeki ölümü ile hafızalara kazınan Çiğdem Batur'un yıllar sonraki hali sosyal medyaya damga vurdu. İşte Kurtlar Vadisi Pusu'da 'Savcı Leyla' karakterine hayat veren Çiğdem Batur'un son hali...
20 Ekim 2019
Hamas Türk halkına başsağlığı diledi
Hamas Hareketi, Kudüs Şairi olarak bilinen Nuri Pakdil'in vefatı sebebiyle Türk halkına başsağlığı dileklerini iletti. Ebu Zuhri, Filistinlilerin Pakdil için gıyabi cenaze namazı kılmasını da takdirle karşıladı.
20 Ekim 2019
Beşiktaş'ta genç kıza taciz!
Beşiktaş’ta 24 yaşındaki bir genç kız, arkadaşlarının yanından ayrıldıktan sonra parkta saklanan bir kişi tarafından tacize uğradığını iddia etti. Genç kız polis merkezine giderek şikayetçi olurken, yaşanan o anlar ise kameraya yansıdı.