TIMELINE

19 Kasım 2019
Dostları yalnız bırakmadı
Akalın'a yaptığı operasyonla magazin gündeminde uzun süre konuşulan ünlü isimlerin estetisyeni, Ankara’da açacağı yeni merkezinin heyecanını ünlü dostları ile birlikte paylaşacak.
18 Ekim 2019
Devlet Bahçeli'den ABD ile anlaşmaya ilk yorum!
ABD il eTürkiye arasında gerçekleşen anlaşma hakkında açıklama yapan Devlet Bahçeli, "Ülkemizin haklı duruşunu, meşru pozisyonunu dünyanın yüzüne defalarca haykıran Sayın Cumhurbaşkanımızı ve hükümetini yürekten kutluyorum." dedi.
18 Ekim 2019
Avrupa ülkeleri terör örgütü PKK'nın eylemlerine körler!
Türkiye’nin güney sınırlarındaki terör tehdidine karşı Fırat’ın doğusunda başlattığı Barış Pınarı Harekatı’na karşı olan Avrupa ülkeleri, PKK’nın eylemlerine göz yumuyor. Terör yandaşları yarın Almanya, Hollanda, Belçika ve İsveç’te Türkiye karşıtı yeni eylemlere hazırlanıyor.
18 Ekim 2019
En yeni cuma mesajları!
Cuma mesajları, günün en çok aranılanları arasında ilk sırada bulunuyor. Mübarek cuma gününün gelmesi ile birlikte İslam alemi birbirlerinin cumasını tebrik etmek için cuma mesajlarını tercih ediyorlar. Sizler için en güzel ve en yeni cuma mesajlarını haberimizde derledik. İşte 18 Ekim'e özel resimli ve hiç duyulmamış en yeni cuma mesajları...
18 Ekim 2019
O ülkede WhatsApp vergisi halkı sokağa döktü! Eğitime ara verildi!
Ekonomik durumun giderek kötüleştiği Lübnan'da iletişime iletişime ve özellikle sosyal iletişim ağı WhatsApp uygulamasına vergi getirme girişimi gerekçesiyle halk sokağa döküldü. Ülkenin güneyindeki Sayda kentinde de yüzlerce kişi, hükümetin ekonomik politikasını protesto etti. Güvenlik görevlilerinin müdahale ettiği protestoda 40 kişi yaralanırken eğitime de ara verildiği duyurdu.
18 Ekim 2019
İstanbul'da silahlı kavga!
İstanbul Beyoğlu'nda yabancı uyruklu bir kişi, tartıştığı şüpheli tarafından silahla vurularak yaralandı. Yaralanan R.M. yere yığılırken, şüpheli kaçarak izini kaybettirdi. Polis ekipleri şüpheliyi yakalamak için bölgede çalışma başlattı.
18 Ekim 2019
ABD askerinin boşalttığı üstten yeni görüntüler ortaya çıktı
Türkiye'nin başlattığı Barış Pınarı Harekatı devam ederken ABD Başkanı Donald Trump’ın Suriye’nin kuzeyinden çekilme emri üzerine Amerikan ordusunun Münbiç’te önceki gün aceleyle boşalttığı askeri üsten yeni görüntüler ortaya çıktı.
18 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Piyasalarda yaşanan gelişmeler sonrası yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları karışık seyrediyor. Dünkü kapanışta yüzde 0,36 yükselişle 282,50 liradan işlem gören gram altın, 18 Ekim'e 279,55 liradan başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 18 Ekim canlı altın fiyatları...
18 Ekim 2019
Köşeye sıkışan PKK/YPG'ye Esed üniforması!
Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nda iyice köşeye sıkışan PKK/YPG operasyonu durdurabilmek için Ayn el-Arab’ı Esed’e devrettiğini ilan etti. Ancak sokaklarda devriye gezen silahlı kişilerin, rejim askerinin üniformasını giyen PKK’lılar olduğu ortaya çıktı.
18 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolarda son dakika hareketliliği... Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine yönelik Barış Pınarı Harekatı'nı başlatmasının ardından 5.90 seviyelerine yükselen dolar/TL, Türkiye ile ABD'nin anlaşmasının ardından geriledi. Dolar, bu gelişmelerin ardından 5,8350 seviyelerinde işlem gördü. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 18 Ekim güncel döviz kurları alış satış fiyatı...