TIMELINE

14 Ekim 2019
Bin polisle şafak operasyonu!
Bursa, çok sayıda adrese bin polisle şafak operasyonu düzenledi. Gemlik ilçesinde yapılan operasyonda özel harekat kapıları kırarken narkotik polisi evleri didik didik aradı. Operasyonda gitar içine saklanan uyuşturucu bulundu.
14 Ekim 2019
Cumhurbaşkanlığı'ndan DEAŞ mesajı!
Barış Pınarı Harekatı devam ederken Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan, "DEAŞ, Türkiye'nin düşmanıdır ve tamamen yok olana kadar onlarla savaşmaktan vazgeçmeyeceğiz." ifadelerini kullanıldı.
14 Ekim 2019
Magnum Maserati çekilişi kim kazandı?
Magnum Maserati çekilişi için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Magnum Maserati çekiliş kampanyası sona erdi. Çekilişe katılan vatandaşlar heyecanla sonuçları beklemeye başladı. Çekiliş sonuçlarının hangi tarihte açıkanacağı duyuruldu. Peki, 2019 Magnum Maserati çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Maserati çekiliş sonucu kim kazandı?
14 Ekim 2019
Sınırda dikkat çeken sevkiyat! Zırhlı araçlar için kullanılacak!
Türkiye'nin güney sınırlarını korumak için başlattığı Barış Pınarı Harekatı 6. gününde tüm kararlılıkla devam ediyor. Harekatı kapsamında, Fırat Nehri üzerinde kurulması planlanan seyyar köprü için sevkiyat yapıldı. Batı illerindeki istihkam alaylarından getirilen, 4 köprülü tank, askeri araçların batağa veya çamura batmaması için kullanılacak.
14 Ekim 2019
Suriye'deki Kürt halkı YPG'den kaçıyor!
Türkiye'nin güney sınırındaki tehdide karşı düzenlediği Barış Pınarı Harekatı için "Kürtleri hedef alıyor" propagandası yayılmaya çalışılırken, YPG saldırısı nedeniyle 350 bin Kürt Türkiye’ye, 400 bin Kürt ise Kuzey Irak’a sığındı.
14 Ekim 2019
Altın fiyatları ne oldu?
Altın fiyatlarında son dakika... Döviz kurlarındaki hareketlilik nedeniyle karışık seyir izleyen altının gram fiyatı, geçtiğimiz hafta kapanışında yüzde 1,17 düşüşle 279,90 liradan işlem görmüştü. Gram altın yeni haftaya yüzde 0,52 yükselişle 281,71 liradan başladı. Peki, bugün gram, yarım, 22 ayar bilezik gramı, çeyrek ve tam altın fiyatı ne kadar? İşte 14 Ekim canlı altın fiyatları...
14 Ekim 2019
Barış Pınarı Harekatı'nda Türkiye'ye yardım eden SMO Komutanı: "Boynumuza sarılıp ağlıyorlar"
Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı'nda öncü birlik olarak bölgeye giren Suriye Milli Ordusu’nun Semerkand Tugayı Özel Birlik Komutanlarından Hüseyin el-Hüseyin PKK'nın bölge halkına 'Türkler sizi öldürecekler' diyerek korku saldığını gerçekğin öyle olmadığını gören halkın boyunlarına sarılıp ağladığını söyledi.
14 Ekim 2019
Dolarda son durum
Dolar kuru şu dakikalarda ne kadar? Dolar, ABD ve Çin ticaret görüşmelerinde gelişme kaydedilmesiyle yen karşısında iki buçuk ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Dolar/TL, 14 Ekim sabahına 5,8938 seviyesinde başladı. Yatırımcılar piyasalardaki gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 14 Ekim güncel döviz kurları...
14 Ekim 2019
Türkan Şoray'ın bu hali görenleri şoke etti!
Yeşilçam'ın Sultan'ı Türkan Şoray ve Emel Sayın'ı nasıl bilirdiniz? Yeşilçam sinemasına damga vuran Türkan Şoray ile Emel Sayın, yıllar önceki fotoğraflarıyla olay oldu. Türkan Şoray ve Emel Sayın'ın estetiksiz fotoğrafları Yeşilçam'dan günümüze kadar takip eden sevenlerini hayrete düşürdü. Yeşilçam'ın unutulmaz efsaneleri Türkan Şoray ile Emel Sayın, olay fotoğraflarıyla sosyal medyayı salladı. Türkan Şoray ile Emel Sayın'ın estetiksiz fotoğraflarının ardından çağımız ünlüleri de konuşuldu. Türkan Şoray ve Emel Sayın'ın bu hallerini görünce siz de çok şaşıracaksınız...
14 Ekim 2019
Trump'tan Avrupa'ya DEAŞ çağrısı
ABD Başkanı Donald Trump, Avrupa ülkelerine kendi vatandaşları olan DEAŞ tutuklularını geri alma çağrısında bulundu. Trump, "Avrupa, çok defa talep edildiğinde onları (DEAŞ'lıları) geri almış olmalıydı. Şimdi bunu yapmalılar. ABD'ye asla gelemeyecek ya da girmelerine izin verilmeyecektir!" değerlendirmesinde bulundu.