TIMELINE

15 Ekim 2019
"Türkiye’nin Yüzde 80’i Bel Ağrısı Çekiyor"
Öğr. Gör. Reşat Coşkun, Türkiye’de yetişkinlerin yaklaşık yüzde 80’inin yaşamlarının belli bir döneminde bel ağrısı yaşadığını, bel ağrılarının temel sebeplerinden biri olan bel fıtığının, farklı tedavi yöntemleri ve egzersizlerle tedavi edilebildiği gibi, erken önlem alınarak da engellenebildiğini söyledi.
15 Ekim 2019
Harekatta şehit olan Elif'in babasından ders gibi sözler
Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı sırasında hainlerin Ceylanpınar’a düzenlediği roket saldırısında hayatını kaybeden 11 yaşındaki Elif Terim’in ailesi harekata tam destek verdiğini söyledi. Baba Halil Terim, “Devletimiz üstesinden gelecektir ve Elif’in öcünü alacaktır, buna inanıyorum. Bir değil on Elif feda olsun, vatanım sağ olsun” dedi
15 Ekim 2019
Magnum Maserati çekiliş sonuçları açıklandı mı?
Magnum Maserati sonuçları, çekilişe katılan vatandaşlar tarafından yoğun şekilde araştırılıyor. Magnum tarafından belirlenen takvime göre, çekiliş 14 Ekim'de gerçekleştirildi. Çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, Magnum Maserati çekiliş sonuçları açıklandı mı? 15 Ekim Magnum Maserati kim kazandı? Magnum Maserati çekiliş sonuçları nasıl öğrenilir?
15 Ekim 2019
Dev piton 2 metrelik timsahı yutmaya kalkışınca...
Vahşi doğada yırtıcı hayvanların ölümüne karşılaşması görenleri şaşkına çeviriyor. Dev pitonun yeni avı 2 metrelik timsahtı. Görüntülerin nerede kaydedildiği bilinmiyor. Dev piton karaya çıkan timsahı gözüne kestirdi. Dakikalarca verilen amansız mücadeleyi kazanan piton avını yutmaya başladı.... İşte vahşi doğanın gerçek yüzü...
15 Ekim 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Altın fiyatları ABD-Çin ticaret savaşlarında anlaşmaya varılacağı beklentileriyle yükseldi. Dünkü kapanışta iç piyasada gram altın fiyatı 284 lira, çeyrek altın 465 lira, Cumhuriyet altını da 1,924 liradan işlem görmüştü. Peki, bugün gram, yarım, çeyrek, 22 ayar bilezik gramı, tam altın fiyatı ne kadar? İşte 15 Ekim canlı altın fiyatları...
15 Ekim 2019
Zehir tecirlerine operasyon!
İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, tarafından 5 ilçede yapılan eş zamanlı operasyonda 31 kişi gözaltına alındı. Yüzlerce polisin katıldığı operasyona Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekipleri de destek verdi.
15 Ekim 2019
TSK terör koridorunu paramparça etti!
Türkiye’nin Fırat’ın doğusuna başlattığı Barış Pınarı Harekatı terör koridorunu yerle bir etti. TSK ve SMO, Resulayn ve Tel Abyad’ın ardından Münbiç’e de girdi. PKK/ PYD’nin şehri Esed rejimine devretme çabasına rağmen birlikler 6 bin askerle Münbiç’e yürüdü. Çok sayıda köy, terör örgütünden temizlendi.
15 Ekim 2019
Dolar ne kadar oldu?
Dolar son dakika... Dolar kuru son beş ayın en yüksek seviyesi olan 5.9375 seviyesini test etti. Dolar/TL, ABD Başkanı Trump'ın son tweetinde yaptığı yaptırım açıklamalarının ardından dalgalı seyrini sürdürdü. Piyasalar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin gelişmeleri yakından takip ediyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 15 Ekim canlı döviz kurları...
15 Ekim 2019
Barış Pınarı Harekatı'nda 560 terörist etkisiz hale getirildi!
Türkiye'nin güney sınırlarındaki tehdidi yok etmek için başlattığı Barış Pınarı Harekatı'nın 7. gününde 595 terörist etkisiz hale getirildi. 42 yerleşim yeri ise terörden temizlendi.
15 Ekim 2019
Şenol Güneş'ten Fransız muhabire tarihi ayar!
A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Fransa maçının ardından futbolcularımızın 'Asker selamı' yaptığı gol sevinci hakkında gelen sorulara yanıt verdi. Fransız muhabire cevabını veren Güneş, Donald Trump ve Emmanuel Macron'a da gönderme yaptı.