TIMELINE

10 Aralık 2021
10 Aralık dolar ne kadar?
Tüm illerden vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren 10 Aralık dolar ne kadar? Sorusunu yoğun bir şekilde araştırmaya başladı. Yatırımcılar her gün ekonomi piyasasını yakından takip ediyor ve haftanın son işlem gününde güncel fiyatların ne olduğuna ilişkin bilgileri merak ediyor. Peki piyasalardaki hareketlilik ne durumda? Dolar, Euro ve Sterlin fiyatları kaç TL? Serbest piyasa başlamadan önce alım satım yapmak isteyenler için güncel Dolar, Euro ve Sterlin alış satış fiyatları haberimizde yer alıyor.
10 Aralık 2021
10 Aralık altın fiyatları ne kadar?
Sabah saatlerinden bu yana gündemde yoğun bir şekilde 10 Aralık altın fiyatları ne kadar? Sorusunun yanıtı araştırılır oldu. Yatırım ve takı amaçlı piyasaları takip edenler piyasalardaki hareketliliğin ne yönde değiştiğini merak etmeye başladı. Borsa İstanbul Altın Piyasası’da standart altının kilogram fiyatı önceki kapanışa göre ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet, tam altın fiyatları kaç TL? Piyasaların beşinci işlem gününde serbest piyasaya girmeden önce fiyatların nasıl olacağı tüm illerden vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Düğünlerde takı olarak kullanılan 22 ayar bilezik fiyatı da haberimizde yer alıyor.
10 Aralık 2021
Yunan itti Türkiye kurtardı!
İzmir'in Çeşme ve Dikili ilçelerinde Yunanistan unsurlarınca Türk karasularına geri itilen 92 düzensiz göçmen kurtarıldı. Kurtarılan 92 düzensiz göçmen, işlemlerin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilecek.
10 Aralık 2021
Eyüpsultan'da feci kaza! 1'i ağır 3 kişi yaralandı
Eyüpsultan'da otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü önünde seyir halinde olan ticari taksiye çarptı. 1'nin ağır 3 kişinin yaralandığı kazada, yaralılara yoldan geçen sağlık öğrencileri yardım etti. İşte haberin tüm detayları...
10 Aralık 2021
Adalet Bakanlığına 200 personel alınacak
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'de kamu personel alımına ilişkin detaylar da yer aldı. Buna göre, Adalet Bakanlığı Adli Destek ve Mağdur Hizmetleri müdürlüklerine, sözlü sınavla kadrolu 200 personel alımı yapılacak.
10 Aralık 2021
Kuşadası'nda facia olay!
Aydın Kuşadası'nda gece sığınmak amacıyla girdikleri metruk evde, ateş yakan 2 kişi feci şekilde hayatını kaybetti. Mahalle duman ve yanık kokusunun yayılması üzerine facia olay ortaya çıktı. İşte haberin tüm detayları...
10 Aralık 2021
İki servis çarpıştı ortalık savaş alanına döndü
Son dakika haberi... Kocaeli’nin Dilovası ilçesi D-100 Karayolu’nda iki işçi servisi kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonrası ortalık adeta savaş alanına döndü. Korkunç kaza sonrasında 1'i ağır 10 kişi yaralandı.
10 Aralık 2021
Yaşlı kadını 3 milyon lira dolandırdı! Tekrar gelince...
Aydın'ın Nazilli ilçesinde kendisini polis olarak tanıtıp yaşlı bir kadının 3 milyon lirasını dolandıran zanlı, tekrar para almak için gelince yakalandı.
10 Aralık 2021
İşte Galatasaray'ın UEFA'daki muhtemel rakipleri
Son dakika haberleri... UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, Lazio ile 0-0 berabere kalarak adını son 16'ya yazdırdı. Avrupa arenasındaki rakiplerini bekleyen Galatasaray'ın son 16 turundaki muhtemel rakipleri de belli oldu. İşte o takımlar....
10 Aralık 2021
CHP'li anketçi CHP'li seçmenlere tepki gösterdi
CHP'ye yakınlığıyla bilinen anketçi Hakan Bayrakçı, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdiği için seçmenler tarafından hedefe alındı. Bu durum karşısında sinirlenen Bayrakçı, "Lan bir dönün kendinize bakın. 11 yıldır CHP'yi kitlemiş bir liderden bahsediyoruz. Bu gerçeklerle herkes yüzleşmeli" dedi.