TIMELINE

29 Aralık 2021
29 Aralık güncel LPG, Benzin ve Mazot (Dizel) fiyatları!
Araç sahiplerinin yakından takip ettiği akaryakıt fiyatlarına beklenen indirim geldi. EPGİS benzin, motorin, LPG otogaz fiyatlarına ilişkin açıklama yaptı. Vatandaşlar ne kadar indirim yapıldığını özellikle de pompaya ne zaman yansıyacağını merak ediyor. Bu kapsamda Akaryakıt fiyatları düştü mü? Benzine indirim geldi mi, 1 litre ne kadar oldu? soruları gündeme geldi. İşte 29 Aralık güncel LPG, Benzin ve Mazot (Dizel) fiyatları!
29 Aralık 2021
Bugün 1 Dolar kaç TL? Euro, Sterlin ne kadar oldu?
Döviz kurundaki düşüş sürüyor mu merak konusu oldu. Vatandaşlar her gün dolar bugün ne kadar, kaç TL oldu? sorusunun yanıtını araştırıyor. Sabah saatlerinden itibaren 29 Aralık 2021 Çarşamba Dolar, Euro ve Sterlin'deki son durum merak ediliyor. Peki bugün Dolar alınır mı, satılır mı? Dolar kuru 2021 yılını nasıl kapatacak? Dolardaki düşüş devam edecek mi? Ekonomiye müdahale uygulamalarının ardından Türk Lirası döviz kuru karşısında değer kazanmaya devam ediyor. İşte anlık dolar kuru...
29 Aralık 2021
29 Aralık altın fiyatlarında son durum! Bugün altın alınır mı, satılır mı? Gram, çeyrek altın ne kadar? Yarım, tam altın kaç TL oldu?
Bir süredir yükselişiyle rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları son günlerde düşüşte! Geçtiğimiz hafta sert düşüşe geçen altın fiyatlarında son durum merak ediliyor. Sabah saatlerinden itibaren gram, çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet altınının alış ve satış fiyatı araştırılıyor. Peki yarım altın ne kadar? Çeyrek, tam, gram altın kaç TL? Bugün altın alınır mı, satılır mı? 22 ayar bilezik, cumhuriyet altını ne kadar oldu? İşte son dakika altın fiyatları...
29 Aralık 2021
Kadıköy'de feci kaza: Paramparça oldu!
Kadıköy Bağdat Caddesi'nde aşırı süratli olduğu iddia edilen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kaldırıma çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil kaldırımdaki banklara ve ağaca çarparak durabildi. Otomobil içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye erleri tarafından sıkıştığı yerden kurtarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi.
29 Aralık 2021
Trakya'yı etkisi altına alan sağanak yağış büyüyor
Son dakika haberi... Trakya'yı etkisi altına alan sağanak yağış büyüyor... Kırklareli'nde şiddetini artıran sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Lüleburgaz, Babaeski ve Pınarhisar ilçelerinde taşkınlara neden oldu, sel nedeniyle evlerinde mahsur kalanlar kepçelerle kurtarıldı. Kurtarma çalışmalarına asker de katıldı.
29 Aralık 2021
Kocaeli'nde 3 aylık bebek sokağa terk edildi
İzmit’te, evin önüne çanta içinde bırakılıp, sokağa terk edilen 3 aylık kız bebeğin hastanede gözlem altındaki bakımı sürüyor. Sağlık durumu iyi olan bebek, ailesinin bulunmaması durumunda devlet korumasına alınacak.
29 Aralık 2021
Fatih Terim'den çarpıcı açıklamalar!
Ziraat Türkiye Kupası 5. turda Galatasaray havlu attı. Denizlispor karşısında çok sayıda gol kaçıran Sarı- Kırmızılı ekip penaltılara kalan karşılaşmada rakibine boyun eğdi. Maç sonrası Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...
29 Aralık 2021
Erdoğan imzaladı ücretsiz toplu taşıma hakkı uzatıldı!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan kararla sağlık çalışanlarına tanınan 'ücretsiz toplu taşıma' hakkı 30 Haziran 2022 tarihine kadar uzatıldı.
29 Aralık 2021
Dünya güzeli seçilmişti! Siz bir de kız kardeşini görün
Dünya güzeli seçilmişti! Azra Akın'ın siz bir de kız kardeşini görün! 2002 Türkiye güzeli seçilen ve ardından da 2002 Miss World'de Dünya Güzeli unvanını kazanan Azra Akın, kız kardeşi Doruk Akın ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun kardeşini görenler 'Güzellik genetik', 'Ablasını gölgede bırakmış' yorumlarını yaparken abla-kardeşin benzerliği dikkat çekti. İşte Azra Akın'ın güzeller güzeli kardeşi Doruk...
29 Aralık 2021
Asgari ücretle Galatasaray'ı yıktı!
Galatasaray’ı yıkan Abdulkadir Sünger'in maaşı şoke etti. Ziraat Türkiye Kupası 5'inci Eleme Turu maçında Galatasaray, normal süresi ve uzatma dakikaları 3-3'lük beraberlikle sonuçlanan maçın penaltı atışları sonucunda Altaş Denizlispor'a 6-5 yenildi ve kupaya veda etti. Denizlispor’da kaleci Abdülkadir Sünger, performansıyla maça damgasını vururken, genç file bekçisi ile ilgili dikkat çeken bir detay da ortaya çıktı.