TIMELINE

31 Aralık 2021
Dolar fiyatı ne kadar?
Dolar fiyatı ne kadar? 31 Aralık Cuma Dolar, Euro, Sterlin bugün kaç TL’den işlem görüyor? Ekonomi gündeminde yoğun bir şekilde araştırılan konular arasında döviz piyasası yer alıyor ve haftanın son gününde güncel fiyatlar merak konusu oldu. Sabahın erken saatlerinde tüm illerden vatandaşlar ellerindeki birikimleri ile döviz almak ya da dövizlerini bozdurmak için piyasaları yakından takip ediyor. Peki son günlerde yeniden yükselişe geçen Dolar bugün yükseliyor mu düşüyor mu?
31 Aralık 2021
Gram altın ne kadar?
Haftanın son gününde Gram altın ne kadar? Piyasalardaki dalgalanmaların vatandaşları da merakta bırakıyor ve her gün sabah saatlerinde erkenden piyasalardaki güncel son durum öğrenilmek isteniyor. Yatırım yapmak isteyenler ya da düğün, nişan gibi davetler için takı amacıyla almak isteyenler, elindeki altını bozdurmak isteyenler de sltın fiyatları yakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki 31 Aralık Cumhuriyet, çeyrek, yarım altın fiyatları kaç TL? 22 ayar bilezik bugün ne kadardan alıcı buluyor?
31 Aralık 2021
Kamu kurumlarına 1163 personel alınacak!
Resmi Gazete'de yayımlanan ilanlarla 8 kuruma çeşitli branşlarda 1163 personel alınacağı duyuruldu. Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne 324, Gençlik ve Spor Bakanlığına 652, Milli Savunma Bakanlığına ve Genelkurmay Başkanlığına 173 personel alımı gerçekleştirecek.
31 Aralık 2021
Eylem hazırlığındaki teröristlere şafak baskını
Terör örgütü DEAŞ’a yönelik İstanbul ve Adana’da düzenlenen operasyonlarda, örgütle bağlantılı “Yamaçlı Grubu” üyesi 7 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin, yılbaşında eylem yapabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.
31 Aralık 2021
Yeni atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı
Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Başkan Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla kurum ve kuruluşlarda yeni atama kararları yayımlandı. İşte haberin tüm detayları...
31 Aralık 2021
Ankara'da halk otobüsü tarlaya düştü
Son dakika haberleri... İstanbul'da sık sık İETT kazaları meydana gelirken bu kez kaza haberi Ankara'dan geldi. Ankara’nın Sincan ilçesinde şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği halk otobüsü tarlaya düştü.
31 Aralık 2021
Bensu paylaştı herkes tek bir şeyi merak etti
Bensu Soral sere serpe uzandı fit hali ve güzelliğiyle beğeni topladı! Hakan Baş ile evliliğinde sıkıntılar yaşayan ünlü oyuncu Bensu Soral, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Instagram hesabında yayınladığı fotoğraflarla dikkat çeken Bensu Soral, bu kez koltukta sere serpe uzanarak verdiği pozlarla çok konuşuldu. Siyah büstiyeri ile kamera karşısına geçen oyuncu, fit hali ve güzelliğiyle beğeni topladı. İşte o paylaşım...
31 Aralık 2021
'Gerginlik' konuşuldu!
Son dakika dünya haberleri... ABD Başkanı Joe Biden ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin arasında kritik bir görüşme gerçekleştirildi. Biden ve Putin yaptıkları telefeon görüşmesinde başta Ukrayna olmak üzere iki ülke arasında son dönemde gerginliğe neden olan konuları ele aldı.
31 Aralık 2021
Kayalık pozuyla hayran bıraktı!
Demet Özdemir kayalıkları üzerinde poz verdi sosyal medya hayran kaldı! Oyunculuğunun yanı sıra özel hayatıyla da çok konuşulan ünlü oyuncu Demet Özdemir, geçen günlerde şarkıcı Oğuzhan Koç ile ayrıldığı yönündeki haberlerle gündem olmuştu. Ayrılık iddialarıyla ilgili henüz herhangi bir açıklamada bulunmayan Özdemir, sosyal medya hesabında yayınladığı son pozla adından söz ettirdi. Ünlü oyuncu, yaz aylarına ait bir kareyi Instagram hesabında paylaştı. Kayalıkların üzerinde poz veren Özdemir, yine sosyal medyaya damga vurdu. İşte Demet Özdemir'in o paylaşımı...
31 Aralık 2021
"Vesayetin orta çağı hiç değişmiyor"
Son dakika haberleri... CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel 4-6 yaş Kur'an kursları üzerinden Diyaneti hedef aldı. Sıbyan mektepleri ve Kur'an kurslarına yönelik "Orta çağ düşüncesi" ifadelerini kullanan Özgür Özel'e AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten tepki geldi. Ömer Çelik, "Vesayetin orta çağı hiç değişmiyor, aynı bağnazlıkla saldırmaya devam ediyor." ifadelerini kullandı.