TIMELINE

19 Aralık 2021
Fırtına ağaçları kökünden söktü
İzmir'deki fırtına nedeniyle çok sayıda ağaç devrildi. Bornova ilçesi Özkanlar Mustafa Kemal Caddesi'ndeki refüjde bulunan 6 ağaç kökünden söküldü.
19 Aralık 2021
Oğlunun kurtarılışını ağlayarak izledi
Bursa'nın İnegöl ilçesinde karda kayganlaşan yolda sürücüsünün kontrolünden çıkan cip, 200 metrelik uçuruma yuvarlandı. Kazada yaralanan sürücü Bektaş Özkiraz (25) ile arkadaşı Özgür Demiray (26), itfaiye ve jandarma ekiplerinin 1 saatlik çalışmasıyla kurtarıldı. Kurtarma anını izleyen Demiray’ın annesi ise oğlunu yaralı halde görünce gözyaşlarını tutamadı.
19 Aralık 2021
Maden ocağındaki o anları anlattı!
İzmir'ın Kınık ilçesinde dün akşam saatlerinde maden ocağında göçük meydana geldi. Olayda 45 kişi yaralanırken, neyse ki can kaybı yaşanmadı. Tedavi sonrası maden göçüğünden yaralı kurtarılan Engin Kılıç adlı vatandaş korku dolu anları anlattı. Kılıç "Hiçbir şey anlayamadık, saniyelik bir olaydı ve bir anda bir patlama sesi geldi. Ondan sonra arkadaşlara yardımcı olduk. Çıkarabileceğimiz kadarını çıkardık. Sonra fark ettim ki bende yaralıyım. Onlarla beraber kendimizi dışarı attık" dedi.
19 Aralık 2021
Aydın'da alkollü sahış doktora saldırdı!
Aydın'da polis tarafından alkollü araç kullandığı tespit edilen Tahir D. adlı şahıs kontrol için hastaneye götürüldü. Tahir D. kontrolü sırasında hastanenin acil doktoru Doğancan Kılıç'a kafa atarak yaraladı. Olay sonrası doktor Kılıç'a 5 dikiş atıldı.
19 Aralık 2021
Konya beyaz örtüyle kaplandı
Gönüllerin şehri Konya'da akşam saatlerinden başlayan yağış her yeri beyaz örtüyle kapladı. Karın keyfini çıkarmak isteyen vatandaşlar kendini dışarı attı. İşte o kartpostallık görüntüler...
19 Aralık 2021
Maymunların intikamı!
Maymunlar köpeklerden intikam aldı... Hindistan’ın Maharaştra eyaletindeki küçük bir kasabada köpeklerin bir maymun yavrusunu öldürmesinin ardından maymunların intikam için yaklaşık 250 köpek yavrusunu öldürdüğü iddia edildi.
19 Aralık 2021
Sahne kıyafeti sosyal medyayı ikiye böldü!
Hülya Avşar sahne kostümüyle dikkat çekti! Ünlü oyuncu ve şarkıcı Hülya Avşar, Ankara'da bir mekanda sahne aldı. Avşar, sahne öncesi hazırlık aşamasını da sosyal medya hesabında yayınlamayı ihmal etmedi. Bornozuyla objektif karşısına geçen şarkıcı, o anları Instagram'ın hikaye kısmında yayınladı. İlerleyen zamanlarda ise Avşar'ın konserinden kesitler sosyal medyada paylaşıldı. Söz konusu paylaşımlarda şarkıcının sahne kostümü dikkat çekti. Kasığına kadar uzanan derin yırtmaçlı elbisesinin altına jartiyer giyerek sahneye çıkan Avşar, sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. İşte Hülya Avşar'ın çok konuşulan sahne kostümü...
19 Aralık 2021
Sakarya'da zincirleme kaza!
Anadolu Otoyolu'nun Sakarya kesiminde 3 aracın karıştığı zincirleme kaza nedeniyle İstanbul istikametinde uzun araç kuyruğu oluştu.Kazada yaralananlar, sağlık personelinin ilk müdahalesinin ardından hastanelere kaldırıldı.
19 Aralık 2021
Emel ölecek mi? Kardeşlerim 34. bölüm fragmanı yürekleri ağza getirdi! Kadir’in acısıyla sarsılan kardeşlere bir şok daha!
Atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kardeşlerim 33. bölümüyle izleyici karşına çıktı. Cumartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi, yayınlanan son bölümüyle yine milyonları ekran başına kilitledi. Nefes kesen bölümün ardından merakla beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınladı. Kardeşlerim 34. bölüm fragmanı yürekleri ağza getirdi! Kardeşlerin en küçüğü Emel’in vurulduğu fragman, kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu. İşte Kardeşlerim 34. bölüm fragmanı...
19 Aralık 2021
Dışişleri'nden Pakistan'a başsağlığı mesaji
Dışişleri Bakanığı Pakistan'ın Karaçi şehrinde gaz kaçağı sebebiyle meydana gelen patlama 16 kişinin hayatını kaybetmesi üzerine Pakistan hükümetine ve vatandaşlarına başsağlığı mesaji gönderdi.