TIMELINE

26 Aralık 2023
Son dakika: İBB vurguncusu Özgür Karabat belediyeyi maaile parsellemiş! Kardeşi Gültekin Karabat'ı da işe aldırmış
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat'ın ve İBB yönetiminin İETT üzerinden yaptıkları yaklaşık 2 milyar TL'lik vurguna ilişkin soruşturma başlatıldığını açıklamıştı. Karabat’ın İBB’yi maaile parsellediği ortaya çıktı. Özgür Karabat’ın kardeşi Gültekin Karabat’ın, İBB İstanbul Ulaşım A.Ş'de İnsan Kaynakları Uzmanı olarak işe başladığı iddia edildi.
21 Aralık 2021
Dolar, Euro ve Sterlin dibe vurdu, düşüş sürüyor! Dolarda göz dolduran rakamlar! 21 Aralık Dolar, Euro Sterlin ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL?
Altın ve dolarda büyük düşüş! Akşam saatlerinde altın ve dolar peş peşe düşüş yaşadı. 21 Aralık Dolar, Euro Sterlin fiyatları merak konusu oldu. Vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren döviz kurundaki son dakika gelişmeleri araştırıyor. Dolar, Euro ve Sterlin ile altın fiyatlarındaki olumlu gelişmeler vatandaşların yüzünü güldürüyor. Peki 21 Aralık Dolar, Euro Sterlin ne kadar oldu? 1 Dolar kaç TL? Dolar, Euro ve Sterlin dibe vurdu, düşüş sürüyor! İşte son durum...
21 Aralık 2021
Çark döndü altın fiyatları son zamanların en büyük düşüşünü yaşadı! 21 Aralık gram altın ne kadar oldu? Çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet..
Altın fiyatları son zamanların en büyük düşüşünü yaşadı. Akşam saatlerinde gram, çeyrek, yarım, tam altın, cumhuriyet altını öyle bir düştü ki... Yatırımını altından yana kullananlar bu sabah saatlerinden itibaren internet arama motorlarında altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın bir önceki gün bin TL'yi aşmışken bu sabah alış fiyatı 777,54 TL olarak göze çarpıyor. Çeyrek altın ise bir önceki gün kapanışı 1.331,00 TL ile yapmıştı. Bu sabah ise 1.219,00 TL'den işlem görüyor. İşte son dakika güncel altın fiyatları! 21 Aralık Salı gram, çeyrek, yarım, tam altın ne kadar oldu?
21 Aralık 2021
Milyonları ilgilendiriyor! Meclis'te kabul edildi
Bütün çalışanların eşit şekilde asgari ücret kadar vergiden muaf olmasını düzenleyen madde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi. Kabul edilen teklifle; Yenilenebilir Enerji üretiminin teşvik edilmesi için muafiyet sınırı olarak öngörülen, meskenlerin çatı ve cephesine kurulan güneş enerjisi santrallerinin kurulu gücünün 10 kilovat olması şartı 20 kilovat olarak değiştirilecek.
21 Aralık 2021
Öğrencilerin kavgasına aileler de karıştı!
Büyükçekmece'de iki kız öğrencinin okulda kavgası sonrası iki aile önce sokakta, daha sonra da karşılaştıkları hastanede kavga etti. İki taraf arasındaki sokakta yaşanan kavgada 2 kişi bıçakla bir kadın ise hastane önünde silahla ayağından yaralandı. Hastane önünde kadının silahla vurulması kamera görüntülerine saniye saniye yansıdı.
21 Aralık 2021
Kurdaki düşüşün etkileri nasıl olacak?
Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kabine Toplantısı sonrası yeni finansal alternatif ve ekonomik tedbir paketlerini açıklaması sonrası altın, euro ve dolarda sert düşüş yaşandı. A habere konuk olan Takvim gazetesi Ekonomi Müdürü Faruk Erdem kurdaki düşüşün etkileri hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...
21 Aralık 2021
Omicron ABD'yi kapatacak mı?
Son dakika haberleri... Omicron varyantının patlamasıyla Avrupa'da bazı ülkeler kapatılırken, Beyaz Saray Sözcüsü Jen Psaki, ABD Başkanı Joe Biden'ın ülkede artan Kovid-19 vakalarına ilişkin yeni politikasını açıklayacağını ancak gündemlerinde kapanmanın olmadığını açıkladı.
21 Aralık 2021
1 milyar dolar bozduruldu!
Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Alpaslan Çakar, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kabine toplatısı sonrası yaptığı açıklamaların ardından şu ana kadar 1 milyar dolar bozdurulduğunu bildirdi.
21 Aralık 2021
Dilara hakkında şaşırtan gerçek! Meğer Pelin ile...
MasterChef Dilara Başaran hakkında şaşırtan gerçek! Jüri koltuğunda Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun oturduğu MasterChef Türkiye yarışmasında en iyi pizzayı yaparak kaptanlık oyununu kazanan Dilara Başaran'ın hayatı merak konusu oldu. Program izleyicileri Başaran'ın hayatını merak edip araştırmaya başladı. Fenomen yarışmacının özellikle yaşı merak konusu oldu. İnternet kullanıcıları en çok "Dilara Başaran kaç yaşında?" sorusunun yanıtını arattı. Başaran'ın yaşını duyanlar şaşıp kalırken yarışmacı arkadaşı Pelin Zaman ile arasındaki fark dikkat çekti. Bakın Dilara Başaran kaç yaşındaymış...
21 Aralık 2021
Simge Sağın kıyafetiyle sosyal medyayı ikiye böldü!
Simge Sağın'ın ayna pozunu gören dönüp bir daha baktı! İddialı kıyafetleriyle magazin gündeminden düşmeyen Simge Sağın, bu kez siyah elbisesi ile çok konuşuldu. Kasığına kadar uzanan yırtmacıyla ayna karşısında poz veren şarkıcı, kısa sürede sosyal medyaya damga vurdu. Şarkıcının göğüs dekolteli ve yırtmaçlı elbisesi sosyal medya kullanıcılarını ise ikiye böldü. İşte Simge Sağın'ın dikkat çeke o paylaşımı...