TIMELINE

26 Aralık 2023
İBB'deki yolsuzluk iddiası skandallar zincirini açığa çıkardı
CHP'li İBB'deki ballı ihaleleri eşeledikçe altından yeni skandallar zinciri gün yüzüne çıkmaya başladı. CHP İstanbul Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat'ın mali müşavirliğini yaptığı Ulaşım İç ve Dış Ticaret A.Ş.’nin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden 14 ihale aldığı ve söz konusu ihalelerin yaklaşık bedelinin 2 milyar TL olduğu öğrenildi. CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat’tan ilişki görüntülerini yayma tehdidiyle 10 milyon TL isteyen ve parti içindeki 5 kişilik şantaj şebekesinde yer aldığı gerekçesiyle tutuklanan Aynur Doğan, Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nde verdiği ifadede, “(Özgür Karabat) 'İBB'den büyük bir ihale alacağım. Buradan alacağım paradan da sana para vereceğim. Burada oturmanı istemiyorum' demişti. Peki o büyük ihaleler İETT’den alınan 14 ihale mi? İşte İBB'yi sarsacak skandallar zincirine deir çarpıcı detaylar...
14 Aralık 2021
Dolar ve euro ne kadar, kaç TL oldu?
Son haftalarda dolar ve euro döviz kurlarındaki son dakika gelişmeleri anbean inceleniyor. Piyasalardaki gelişmeleri takip edenler son alış satış fiyatlarını araştırıyor. Dün dolar/TL, yeni haftaya değer kazancıyla başladı. Cuma günü yükseliş eğiliminde hareket eden dolar/TL, günü önceki kapanışın yüzde 0,6 üzerinde 13,8798'den tamamlamıştı. Peki, dolar, euro bugün kaç TL, ne kadar? İşte 14 Aralık 2021 dolar, euro, sterlin güncel döviz kurları!
14 Aralık 2021
"Dur" ihtarına uymayan sürücüden uyuşturucu çıktı!
Ataşehir'de polis ekiplerinin denetimleri esnasında dur ihtarına uymayarak kaçan 34 ENN 394 plakalı otomobil takip sonucu durduruldu. Araç içerisinde yapılan detaylı arama sonucunda gözlük kılıfı içerisine zulalanmış halde uyuşturucu madde ele geçirildi. Sürücü K.K. ve yanındaki R.Ş. gözaltına alındı.
14 Aralık 2021
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Pek çok kişinin birikim ya da yatırım topladığı bilinen altın fiyatlarıyla ilgili önemli son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Sabah saatleriyle birlikte alış satış fiyatları merak konusu olmaya başladı. Dün kapanışta çeyrek altın 1.306,00 lira, Cumhuriyet altını 5.346,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise cuma günkü kapanışa göre yüzde 1,64 yükselişle 808,00 liradan işlem görmüştü. Peki, 0.25, 0.50, 22 ayar bilezik, çeyrek, gram altın fiyatları ne kadar, kaç TL oldu? İşte 14 Aralık anlık canlı altın fiyatları
14 Aralık 2021
Mesut Özil ile Pereira arasında gerilim mi var?
Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi 3-2 Gaziantep FK kazandı. Mücadelenin ardından A Spor ekranlarında konuşan Erman Toroğlu, Mesut Özil ve Pereira ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
14 Aralık 2021
Esenyurt'ta yangın faciası! 4 çocuk hayatını kaybetti
İstanbul Esenyurt'ta gece saatlerinde yangın felaketi yaşandı. 3 katlı bir binanın bodrum katında çıkan yangında 4 çocuk hayatını kaybetti. Bodrum katında çıkan dumanları gören vatandaşlar yetkililere haber verdi. Öte yandan Feci olayda hayatını kaybeden ve yaralananların isimleri belli oldu.
14 Aralık 2021
Konya'da boşanacağı eşinin evini silahla bastı!
Konya'da alkollü bir şahıs boşanma aşamasındaki eşinin evine tabancayla geldi. Sözlü tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle, yanında getirdiği tabancayla baldızını yaraladı. Şahsın elinden silahı alan karısı aynı tabancayla kocasını yaraladı.
14 Aralık 2021
Enerji Bakanı Fatih Dönmez'den kritik açıklamalar!
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez canlı yayında kritik açıklamalarda bulundu. Karadeniz'de keşfedilen gazın kullanım tarihini ve doğal gaz konusunda gelecek yılın planlamalarından bahseden Dönmez, Mardin'de keşfedilen petrol miktarının ayrıca açıklanacağını belirtti.
14 Aralık 2021
Derya Baykal'ın boncuk gözlü torunu ilgi odağı oldu!
Derya Baykal boncuk gözlü torununa bakın! Derya Baykal'ın merhum sanatçı Ferhan Şensoy ile yaptığı evlilikten dünyaya gelen kızı Müjgan Ferhan Şensoy, 2018 yılında Cem Öget ile nikah masasına oturmuştu. Cem Öget ile mutlu bir evlilik sürdüren Şensoy, geçen aylarda ise kızı Pera'yı kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu tatmıştı. Pera'nın dünyaya gelmesiyle anneanne olan Derya Baykal ise minik torununun fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı. Baykal'ın torunuyla benzerliği dikkat çekerken minik Pera sosyal medyada ilgi odağı oldu. İşte Derya Baykal'ın boncuk gözlü torunu Pera...
14 Aralık 2021
Taraftar Ali Koç'a patladı
Gaziantep FK'ya 3-2 mağlup olan Fenerbahçe'de Ali Koç tepkilerin hedefi oldu... Büyük vaatlerle kulüp başkanı olan Ali Koç yönetimindeki Fenerbahçe 3 buçuk sezondur bir başarı elde edemedi. Trabzonspor'un puan kaybettiği hafta 3 puan bekleyen taraftar mağlubiyetin ardından Koç'u istifaya çağırdı. Sosyal medyada binlerce tweet atıldı.