TIMELINE

26 Aralık 2023
İETT'deki vurgun hakkında soruşturma açıldı! CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'ın büyük yolsuzluğu...
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Özgür Karabat'ın ve İBB yönetiminin İETT üzerinden yaptıkları yaklaşık 2 milyar TL'lik vurguna ilişkin soruşturma başlatıldığını açıkladı. Soylu yaptığı açıklamada, "Yaklaşık 2 milyar TL tutan bir işin 730 milyon liralık bölümünün üzerinde fazla ödendiği ve bu ihalelerin yanlış yapıldığı hususunda mülkiye müfettişlerince, MASAK ve Vergi Dairesi tarafından soruşturma başlatılmıştır" ifadelerini kullandı. Haberin detayları...
15 Aralık 2021
Altın fiyatları ne kadar oldu?
Altın fiyatlarında yaşanan son dakika gelişmeleri merakla takip edilirken sabahın ilk dakikalarıyla birlitke gözler altın fiyatlarına çevrildi. Dün kapanışta çeyrek altın 1.325,00 lira, Cumhuriyet altını 5.425,00 liradan satılırken, 24 ayar külçe altının gram fiyatı ise dünkü kapanışa göre yüzde 1,49 yükselişle 820,00 liradan işlem görmüştü. Peki, 22 ayar bilezik, tam, yarım, Çeyrek, gram son dakika altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 15 Aralık 2021 canlı güncel altın fiyatları
15 Aralık 2021
İzmir’de acı son! Olay yerinde hayatını kaybetti
İzmir’in Bayraklı ilçesinde, Bayraklı Tünelleri çıkışında hafif ticari aracın çarptığı şahıs olay yerinde yaşamını yitirdi. Olay yerine gelen savcının incelemesinin ardından cenaze İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdüğü öğrenildi.
15 Aralık 2021
11 araç birbirine girdi! Traktör bile var
Manisa'nın Kula ilçesinde 1 TIR, 1 işçi servisi, 1 traktör ve 8 otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi. Olay yeri hurdalığa dönerken, kazada şans eseri 1 kişi yaralandı.
15 Aralık 2021
Antalya'da okullar tatil mi?
Türkiye genelinde şiddetli yağışlar etkili oluyor ve bu kapsamda okulların tatil edilip edilmeyeceği de merak ediliyor. Antalya'da da yağışlar etkisini gösteriyor. Valilik kararının olup olmadığı ve okulların tatil edilip edilmeyeceği bu nedenle merak ediliyor. Peki, Antalya okullar tatil mi? 15 Aralık Çarşamba Antalya'da okullar tatil olacak mı? İşte merak edilenler...
15 Aralık 2021
SİHA Sezgin ile HDP'li dostlarını telaş bastı!
CHP'li SİHA Sezgin Tanrıkulu ile HDP Ağrı Milletvekili Dilan Dirayet Taşdemir, Türkiye'nin terörle mücadelesinde en büyük yardımcılarından olan SİHA'lar konusunda rahatsızlandı. HDP'li vekil Taşdemir SİHA'ları sorun olarak nitelendirdi.
15 Aralık 2021
Ferit ile Ayşe evleniyor! Kalp Yarası 25. bölüm fragmanına romantik sahneler damga vurdu
atv’nin pazartesi akşamlarına damga vuran, yapımını Süreç Film’in üstlendiği, senaryosunu Sema Ali Erol, Mahir Erol ve Türküler Özgül Akad’ın yazdığı, yönetmen koltuğunda Yıldız Hülya Bilban’ın oturduğu dizisi Kalp Yarası, yirmi dördüncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. Nefes kesen bölümün ardından merakla beklenen Kalp Yarası 25. bölüm fragmanı da yayınlandı. Ayşe ve Ferit’in gelinlik ile damatlık giydiği fragmana romantik sahneler damga vurdu. İşte başrollerini Yağmur Tanrısevsin ile Gökhan Alkan’ın üstlendiği Kalp Yarası 25. bölüm fragmanı...
15 Aralık 2021
Alt geçit için kazılan tünele düştü!
Son dakika haberleri... Ankara'nın Mamak ilçesinde otomobil 7 metre yüksekten alt geçit inşaatı için kazılan tünele düştü. Kaza sonucu 3'ü çocuk 7 kişi yaralandı.
15 Aralık 2021
10-15 santimi buldu
Antalya'yı Konya'ya bağlayan Akseki-Seydişehir karayolu üzerinde bin 825 metre rakımlı Alacabel mevkiinde kar yağışı başladı. Kar kalınlığı 10-15 santimetreye kadar ulaşırken ekipler yolda biriken karı temizleme çalışması başlattı.
15 Aralık 2021
İstanbul'da faciadan dönüldü
Eyüpsultan'da gece saatlerinde tek katlı bir gecekonduda yangın çıktı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri çatısı alev alev yanan gecekonduya müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası gecekonduda hasar meydana geldi.