TIMELINE

24 Aralık 2021
En yeni, anlamlı hadisli ve dualı Cuma mesajları sözleri!
Cuma mesajları hakkında aramalar sabah saatlerinden itibaren araştırılmaya başlandı. Cuma günü, kıymeti ve faziletiyle diğer günlerden ayrılan bambaşka bir maneviyat günüdür. Bu mübarek gün, tanışma, kaynaşma ve kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi açısından önemli bir gündür. Bu anlamlı günde en güzel Cuma mesajları sözleri vatandaşlar tarafından paylaşılmaya başlanıyor. Haberimizden resimli Cuma mesajları ve kısa uzun Cuma sözlerine ulaşabilirsiniz. İşte detaylar!
24 Aralık 2021
24 Aralık dolar bugün kaç para? Dolar, euro ve sterlin bugün kaç TL?
24 Aralık dolar, euro ve sterlin alış satış fiyatları hakkında bilgiler sabah saatlerinden itibaren merak edilen konular arasında yer aldı. Başkan Erdoğan'ın hafta başında açıkladığı yeni ekonomik tedbirler sonrasında 18 TL'yi gören dolar kuru 10 lira bandına geriledi. Kur Korumalı TL Mevduat uygulamasının ardından dolarda düşüş bugün de devam ediyor. Yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler bugün dolar kaç TL sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Peki, 24 Aralık dolar kaç lira oldu? Euro ve Sterlin kaç TL? Dolar düşmeye devam edecek mi, yükselir mi? İşte anlık döviz kuru alış satış fiyatları!
24 Aralık 2021
Babasının arabasını çalıp polislerden kaçtı
Son dakika haberi... Adana'nın Yüreğir ilçesinde gece yarısı adeta film gibi bir operasyon gerçekleştirildi. Çalıntı ihbarı bulunan otomobille kaçan sürücü ve 2 arkadaşı, polis tarafından birkaç kilometrelik takip sonucu yakalandı. Kimlik kontrolünde sürücünün babasının otomobilini aldığı öğrenildi. Sürücü ve 2 arkadaşı gözaltına alındı.
24 Aralık 2021
Van'da gece yarısı korkutan deprem
Son dakika haberi... Van'da gece yarısı korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD'ın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamaya göre depremin şiddeti 3.8 büyüklüğünde. Bu depremin korkusu geçmemişken Van'da yaşayan vatandaşlar bir deprem şoku daha yaşadı. İşte depremin ayrıntıları...
24 Aralık 2021
Fener'e gidecek mi?
Son dakika spor haberleri... Beşiktaş'tan ayrıldıktan sonra ismi Fenerbahçe ile anılan Sergen Yalçın'dan bomba bir açıklama geldi. A Spor'a açıklama yapan Sergen Yalçın, "Yok öyle bir şey, ben şu anda yurtdışındayım." açıklamasını yaptı.
24 Aralık 2021
Fener potada da kayıp!
Son dakika haberleri... Futbolda kötü giden Fenerbahçe bir mağlubiyet de basketbolda aldı. Fenerbahçe Beko THY EuroLeague'in 17. haftasında Asvel'e konuk oldu. Sarı lacivertliler, ilk 2 periyodundan üstün ayrıldığı müsabakanın son 2 periyodunda rakibine üstünlük sağlayamadı ve Fransa'dan 84-82'lik mağlubiyetle döndü.
24 Aralık 2021
Çok sayıda FETÖ'cünün mal varlığı donduruldu
Gelen son dakika haberine göre, Resmi Gazete'de yayımlanan kararda FETÖ/PDY, PKK/KCK, Hizbullah, DEAŞ, EL KAİDE, EL NUSRA, DHKP/C, MLKP, TKP/ML-Konferans gibi bölücü terör örgütlerine üye olmak suçlarından dolayı çok sayıda teröristin mal varlıklarının dondurulduğu açıklandı. Mal varlığına el konulanlar arasında firari FETÖ'cü Adil Öksüz, Adem Yavuz Arslan, Zekeriya Öz, Faruk Taban, Erkam Tufan Aytav, Tarık Toros, Asım Yıldırım ve Abdülkerim Balcı da yer alıyor. Haberin detayları...
24 Aralık 2021
Türkiye'de 2021 böyle geçti...
2021 yılının sona ermesine artık sayılı günler kaldı. 2022 için geri sayım başlarken 2021'de yaşananlarda hafızalardaki tazeliğini koruyor. 2021'e koronavirüs ile mücadeleye yönelik atılan adımlar, Karadeniz'de etkili olan aşırı yağış sonucu yaşanan sel ve orman yangınlar damga vurdu.
23 Aralık 2021
"Beyaz Saray'daki kayıtlar yayınlanmasın"
Son dakika haberleri... Eski ABD Başkanı Donald Trump, 6 Ocak Kongre baskını sırasında Beyaz Saray'daki kayıtlarının yayınlanmaması için Yüksek Mahkemeye başvurdu. Trump, bugüne kadar alt mahkemelerde kayıtlarının yayınlanmaması için açtığı birçok davayı kaybetmişti.
23 Aralık 2021
Karaveli gözyaşlarına hakim olamadı
Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş sahasında Göztepe ile karşılaştı. Kartal, 1-0 geri düşmesine rağmen mücadeleyi 2-1'e çevirmeyi başardı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş Teknik Sorumlusu Önder Karaveli açıklamalarda bulundu. Karşılaşmanın ardından konuşan Önder Karaveli, "Vazgeçmeyen bir Beşiktaş var, hiç vazgeçmeyecek bir Beşiktaş olacaktır" dedi. Haberin detayları...