TIMELINE

20 Aralık 2021
20 Aralık serbest piyasa ve Kapalıçarşı'da canlı altın fiyatları!
Altın fiyatları hakkında araştırmalar sabah saatlerinden itibaren başladı. Son günlerde tarihi sevileri test eden altın fiyatları, yatırımcıların gözlerini kamaştırmaya devam ediyor. İç piyasalarda fiyatlar yönünü yukarıya doğru çevirirken altının onsu haftaya 1.802,14 dolar seviyesinde başladı ve dengelenme sürecine girdi. Yatırım yapmak, düğün, nişan gibi sebeplerden dolayı takı takmak isteyenler güncel fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Peki, 20 Aralık gram, çeyrek, yarım, Cumhuriyet altın fiyatları kaç TL? 22 ayar bilezik fiyatı ne kadar? Bugün piyasalarda çeyrek altın ne kadar oldu? İşte anlık canlı fiyat bilgisi...
20 Aralık 2021
21 Aralık Salı okullarda kar tatili var mı? Valilik - MEB yarın kar tatili olan iller listesi!
Kar tatili son dakika haberleri öğrenciler ve velileri tarafından yoğunlukla araştırılmaya başlandı. Yurdun belli kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullarda kar tatili haberleri peş peşe geldi. Valilik ve MEB tarafından yapılan açıklamalar sıkı takibe alındı. Bugün ve yarın hangi illerde kar tatili var sorusu milyonlarca öğrencinin gündeminde yer alıyor ve 20 Aralık, 21 Aralık kar tatili olan iller listesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Peki, bugün 20 Aralık'ta kar tatili olan iller hangileri? 21 Aralık okullarda kar tatili olacak mı? İşte tüm merak edilenler!
20 Aralık 2021
Gece yarısı akılalmaz kaza! Polis bile şaşırdı
İstanbul Yeşilköy Havuzlu Kavşak’ta aşırı hız yapan otomobil virajı alamayınca önce refüje çarptı ardından yön tabelası direğine uçtu. Direkte asılı kalan araçta bir kişi yaralandı.
20 Aralık 2021
20 Aralık dolar kaç TL oldu? Canlı döviz kurları: Bugün dolar, euro ve sterlin ne kadar?
Haftanın ilk işlem gününde dolar, euro ve sterlin kurunda yaşanan gelişmeler sabah saatlerinden itibaren araştırılmaya başlandı. Dolarda yaşanan hareketlilik devam ederken son durum merak ediliyor. 16 Aralık Perşembe günü gerçekleşen TCMB PPK toplantısının ardından faizlerin 100 baz puan düşürülmesiyle döviz kurunda artış görülmeye başlandı. 17 Aralık Cuma günü Merkez Bankası piyasaya 5. kez müdahale etti. Merkez Bankası, "Döviz kurlarında görülen sağlıksız fiyat oluşumları nedeniyle piyasaya satım yönünde doğrudan müdahale edilmektedir." ifadelerinde bulundu. Peki, 20 Aralık dolar ne kadar? Euro ve Sterlin kaç TL oldu? 2022'de dolar yükselecek mi, düşecek mi? İşte anlık canlı dolar alış satış fiyatları ve yorumlar!
20 Aralık 2021
Milyoner'de Mevlana rüzgarı!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'de Mevlana rüzgarı esti. Bir yarışmacıya sorulan "Hangi çift 2017'de doğan kızlarını Mevlana Celaleddin-i Rumi'den esinlenerek Rumi koymuştur?" sorusuna yarışmacı ne yaptıysa doğru cevabı veremedi. İşte o anlar ve Kim Milyoner Olmak İster'de sorulan sorular ve yanıtları...
20 Aralık 2021
ASKON'dan TÜSİAD'a tepki!
TÜSİAD'ın Türkiye ekonomisi üzerinden hükümeti hedef almaya çalışmasına bir tepki de Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği'nden (ASKON) geldi. ASKON'dan yapılan açıklamada "Güçlü Türkiye'nin yeni Ekonomi Modeline inanıyoruz" ifadelerine yer verildi.
20 Aralık 2021
Filipinler'e taziye mesajı
Dışişleri Bakanlığı, Filipinler'de meydana gelen Tayfun'da hayatını kaybedenler için taziye mesajı yayımladı. Mesajda, "Odette tayfununun çok sayıda kişinin yaşamını yitirmesine ve yüzbinlerce kişinin evlerini terketmesine yol açmasından derin üzüntü duyuyoruz. Yaşamını yitirenlerin yakınlarına ve dost Filipinler halkına ve Hükümetine taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz" denildi.
20 Aralık 2021
Tokatçı Muharrem'in saldırına uğramıştı! Konuştu...
Habertürk Ankara temsilcisi Muharrem Sarıkaya, Gaziantep'te büyük bir skandala imza attı ve İhlas Haber Ajansı kameramanı Ahmet Demir'e saldırdı. İşini yapmaya çalışan basın emekçisine atılan tokat kamuoyunda büyük tepki uyandırırken mağdur Ahmet Demir'den de açıklama geldi. Demir, "Kendisinin yapmış olduğu saldırıyı kabul etmiyorum ve hukuki mücadelemi başlatacağım" ifadelerini kullandı.
20 Aralık 2021
Kaza yapan kamyondan düzensiz göçmen çıktı!
İzmir'in Karaburun ilçesinde kaza yapan kamyonda yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalıştığı belirtilen 80 düzensiz göçmen yakalandı. Yaralının olmadığı kazada, kamyon sürücüsü gözaltına alındı, göçmenler işlemleri için emniyete götürüldü.
20 Aralık 2021
21 Aralık Salı Kars’ta okullar tatil mi olacak?
Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? 21 Aralık Salı yarın Kars'ta okullar tatil mi olacak? Sorgulamaları arama motorları üzerinden sıklıkla yapılır oldu. Kahramanmaraş'ta yaşanan yoğun kar yağışından dolayı ulaşım aksıyor ve öğrenciler ile velileri okulların haftanın ilk gününde tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyordu. Kars Valiliği'nden kar tatili açıklaması gelince bu sorunun yanıtı da belli oldu. İite son gelişmeler...