TIMELINE

05 Aralık 2021
Kırıkkale'de silahlar patladı: 1 yaralı
Son dakika haberine göre Kırıkkale'de gece saatlerinde aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki grup arasında silahlı kavga çıktı. Kavgada bir kişi silahla yaralandı. Olay sonrası 3 kişinin kaçtığı öğrenilirken, polis ekipleri soruşturma başlattı.
05 Aralık 2021
7 il için kuvvetli yağış uyarısı! Sel, su baskını ve...
Son dakika güncel hava durumu tahminleri Meteoroloji Genel Müdürlüğünün sitesi üzerinden yayınlandı. Yayınlanan tahminlerde bugün özellikle Antalya ve Muğla başta olmak üzere Eskişehir, Konya, Diyarbakır, Batman ve Ordu için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. 5 günlük hava durumu raporunda ise çarşamba gününden itibaren yurdun tamamının yağışlı hava etkisi altına gireceği bildirildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte Türkiye geneli il il hava durumu tahminleri...
05 Aralık 2021
Asgari ücrette ortak görüş 4 bin TL
Son dakika haberi... Asgari ücrette zam pazarlığı sürerken, yeni yılda yapılacak zam oranı ile ilgili gelişmeler de devam ediyor. Hafta içinde yapılan AK Parti MYK toplantısında Başkan Erdoğan, MYK üyelerine tek tek söz vererek asgari ücretteki artış oranıyla ilgili soru sordu. Toplantıda ortak görüşün 4 bin TL olarak belirlendiği öğrenildi.
05 Aralık 2021
Bartın'da 3 katlı binada korkutan yangın
Son dakika haberine göre Bartın'da gece saatlerinde 3 katlı bir binada yangın çıktı. Çıkan yangın sonrası yan binalarda oturan vatandaşlar da alevlerin genişlemesi ihtimaline karşı tahliye edildi. Alevler itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sonrası kısa sürede söndürüldü.
05 Aralık 2021
İtalya Serie A'da Merih Demiral fırtınası
İtalya Birinci Futbol Ligi’nin (Serie A) 16. haftasında Atalanta, Napoli'ye konuk oldu. Diego Armando Maradona Stadı'nda haftanın önemli maçında zirve takımlarından Napoli ve Atalanta kozlarını paylaştı. Merih Demiral'ın harika bir gol attığı maçı Atalanta kazandı.
05 Aralık 2021
Ünsüz YouTuber'dan hadsiz sözler
Son dakika haberleri... YouTube üzerinden yayınlar yapan Başak Kablan isimli bir YouTuber hadsiz ifadelerle başörtüsünü hedef aldı. Başak Kablan, YouTube'da yayınladığı 'Tesettürün arka yüzü' başlıklı paylaşımında başörtüsünün dinle ilgili olmadığı şeklinde skandal ifadeler kullanarak "Başörtüsü politik ve cinsiyetçi bir şey." dedi.
05 Aralık 2021
İç çamaşırlı paylaşımı olay oldu!
Dürüye'nin Güğümleri'nin Hayriye'siydi! Kadrosunda İpek Tuzcuoğlu, Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Binici gibi isimlerin yer aldığı Dürüye'nin Güğümleri dizisinde canlandırdığı Hayriye karakteriyle adını duyuran oyuncu Algı Eke, sosyal medya hesabında dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu, iç çamaşırıyla spor yaptığı anları kayıt altına alarak Instagram sayfasında yayınladı. Kısa sürede gündem olan paylaşım, sosyal medya kullanıcılarını ise ikiye böldü. İşte Algı Eke'nin o paylaşımı...
05 Aralık 2021
Paris Saint-Germain 1 puanı zor aldı!
Messi'li Paris Saint-Germain, Lens deplasmanında 1 puanı zor kurtardı. Ligin ilk yarısı golsüz biterken ikinci yarıda Wesley Fofana Lens'i sevindiren golü attı. Georginio Wijnaldum ise 90+2. dakikada meşin yuvarlağı ağlarla buluşturarak Paris Saint-Germain'e 1 puanı getirdi.
05 Aralık 2021
Spor hareketleriyle görenlerin ağzı açık bıraktı!
Pınar Altuğ spor hareketleriyle görenlerin ağzı açık bıraktı! Meslektaşı Yağmur Atacan ile mutlu bir evlilik sürdüren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, geçen aylarda özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunmuş ve yatak odası sırlarını anlatmıştı. Açıklamasıyla gündem olan Pınar Altuğ, bu kez sosyal medya paylaşımıyla çok konuşuldu. Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Meltem karakteriyle hafızalara kazınan oyuncunun, paylaşımı kısa sürede gündem olurken fit hali ve yaptığı hareketler dikkat çekti. İşte spor taytı ile objektif karşısına geçen Pınar Altuğ'un o paylaşımı...
05 Aralık 2021
Abdül Aziz Gürbüz İle Şifreli Matematikle Hızlı Öğrenin!
Matematik ve geometri derslerinde şifreli matematik stratejisini geliştiren Abdül Aziz Gürbüz, öğrencilerin matematikle olan ilişkisini değiştiriyor, bilim kapsamında kolay öğrenmenin yöntemlerini paylaşıyor.