TIMELINE

01 Ocak 2022
Kavga ihbarına giden polisi bıçakladı!
Adana'da, sokak ortasında kavgaya karışan Bülent B. (30), ihbar üzerine olay yerine sevk edilen polis ekibine bıçakla saldırıp, bir memuru göğsünden yaraladı. Hafif şekilde yaralanan polis memuru hastaneye kaldırılırken, olayın ardından kaçan Bülent B.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.
01 Ocak 2022
15 araç birbirine girdi
İstanbul Beylikdüzü'nde korkunç bir kaza meydana geldi. 11 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 3'ü ağır, 2'si çocuk toplam 10 kişi yaralandı. Kazaya karışan yabancı uyruklu alkollü sürücü ise polis ekiplerine mukavemet göstererek ortalığı birbirine kattı.
01 Ocak 2022
'Karaaslan' operasyonunda önemli gelişme!
Geçtiğimiz Salı günü düzenlenen operasyonla FETÖ'nün belediye imamı olan Erkan Karaaslan göz altına alınmıştı. Aralarında Karaarslan'ın da olduğu 13 şüpheli savcılık sorgularının ardından, "ihaleye fesat karıştırma" , "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "kamu kurum ve kuruluşlarının zararına nitelikli dolandırıcılık" suçlarından tutuklama istemiyle Küçükçekmece Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk edillmişlerdi. İçlerinde Karaaslanın'da olduğu 7 şüpheli tutuklandı.
01 Ocak 2022
Ece Seçkin saten kıyafetiyle olay oldu!
Ece Seçkin saten kıyafetiyle olay oldu! Sahnelerde ve sosyal medyada iddialı kıyafetleriyle adından sıkça söz ettiren şarkıcı Ece Seçkin, mor saten kıyafetiyle yine gündem oldu. Kasığına kadar uzanan derin yırtmaçlı eteğini aynı renk göbek açık üstüyle tamamlayan Seçkin, iddialı elbisesi ile verdiği pozları art arda yayınladı. Ünlü şarkıcının bu elbisesi de en az diğerleri kadar çok konuşuldu. Fit haliyle dikkat çeken Seçkin'in iddialı kıyafeti sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü. İşte Ece Seçkin'in çok konuşulan o kıyafeti...
01 Ocak 2022
Serkan Kaya Milyoner'de yarıştı
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla Atv ekranlarında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel bölümünde ünlü isimler yarıştı. Manga grubunun solisti Ferman Akgül ile ünlü şarkıcı Serkan Kaya'nın yarıştığı programda eğlenceli anlar yaşandı. Serkan Kaya 200 bin TL'lik soruda elendi. İşte Kim Milyoner Olmak İster'in yılbaşı özel bölümünde yaşanan keyifli anlar ve sorulan sorular ile yanıtları.
01 Ocak 2022
2022'de de enerji müjdeleri gelecek
Türkiye 2021 yılında enerji alanında attığı adımlar ile peş peşe müjdeli haberler duyurdu. Karadeniz'de bulunan doğal gaz rezervleri herkesi sevindirirken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez'den umut veren açıklamalar geldi. Bakan Dönmez, "Nasipse ilk yılın ilk çeyreğinde Sakarya gaz sahasına komşu keşif amaçlı bir sondajın daha hazırlığı içindeyiz. 2022'de de benzer bir müjdeyi halkımızla paylaşmış olacağız." dedi.
01 Ocak 2022
Yeni yılın ilk ilan-ı aşkı İrem Helvacıoğlu’ndan geldi!
Yeni yılın ilk ilan-ı aşkı İrem Helvacıoğlu'ndan geldi! Yeni sevgilisi tanıdık çıktı! Sen Anlat Karadeniz ile kariyerinde büyük bir sıçrayış yaşayan ve son olarak Baş Belası dizisinde rol alan ünlü oyuncu İrem Helvacıoğlu, aşk orucunu pozdu. Ünlü oyuncu, sevgilisiyle yılbaşı ağacının yanında verdiği sarmaş dolaş pozla ilan-ı aşk etti. Söz konusu fotoğrafta oldukça mutlu görünen Helvacıoğlu'na hayranlarından mesaj yağdı. İşte İrem Helvacıoğlu'nun yeni sevgilisi...
01 Ocak 2022
Aksaray'da katliam gibi kaza! Ölüler var...
Aksaray'da Merkeze bağlı Hatipoğlu köyü yolunda 2 otomobil çarpıştı. Kaza yerine gelen ekipler 7 kişinin hayatını kaybettiğini belirledi. Öte yandan sürücü Nuri Bal'ın 2,43 promil alkollü olduğu tespit edildi.
01 Ocak 2022
Bakan Koca'dan yeni yıl mesajı!
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yeni yıl dolayısıyla sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul Anadolu 112 Komuta Merkezinden tüm istasyonlara! Evinde yeni yılı kutlayan, acilde, nöbette görevi başında olan bütün sağlık çalışanlarına! Hepimiz için mutlu yıllar diliyorum." ifadelerini kullandı. Omicron varyantına dikkat çeken Bakan Koca, "Omicron varyantı ile ilgili yoğun bir gündem var. İstanbul'da 5 katına çıkan bir vaka sayısına şahidiz" dedi. Öte yandan Koca, 2022 yılının doğan ilk bebeğin ailesini tebrik etti.
01 Ocak 2022
Simge Sağın açıldıkça açıldı!
Simge Sağın açıldıkça açıldı! Dillere pelesenk olan şarkılarının yanı sıra iddialı tarzıyla da dikkat çeken ünlü şarkıcı Simge Sağın, konserlerinde tercih ettiği dekolteli elbiseleriyle sık sık gündem olmuştu. Sağın, yılbaşı konserin de yine oldukça iddialı bir elbise tercih etti. Süper mini eteğini transparan göbek açık üstüyle tamamlayan ünlü şarkıcı, kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. İşte Simge Sağın'ın sosyal medyayı ikiye bölen o elbisesi...