TIMELINE

11 Aralık 2021
Fatih'te şüpheli son: Doğum gününde ölü bulundu
İstanbul Fatih'te, evinde arkadaşlarıyla 32'nci yaş gününü kutlayan Türkmenistan uyruklu üniversite öğrencisi Kemal Ahmedenov ölü bulundu. Ahmedenov'un cenazesi, ölüm nedeninin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Evde yapılan aramalarda ise çok sayıda içki şişesi bulundu.
11 Aralık 2021
Babasının ekmek teknesi mezar oldu
Son dakika haberi... İstanbul Küçükçekmece'de gece yarısı korkunç bir kaza meydana geldi. 27 yaşındaki Can Semiz, babasının kullandığı ticari taksi ile Bakırköy'de ağaca çarptı. Semiz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
11 Aralık 2021
Atama kararları Resmi Gazete'de
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Resmi Gazete'nin bugünkü yayımlanan sayısında çeşitli atama kararları yer aldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ile Kapadokya Üniversitesine atamalar yapıldı.
11 Aralık 2021
S&P, Türkiye'nin büyüme beklentisini yükseltti!
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor's, Türkiye ekonomisine ilişkin 2021 yılı büyüme beklentisini yüzde 8,6'dan yüzde 9,8'e yükseltti.
11 Aralık 2021
Selin Yeninci’nin yansıması yetti! Yine beğeni topladı
Bir Zamanlar Çukurova'nın Saniye'si Selin Yeninci mini şortuyla ortalığı yıkıp geçti! Atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da canlandırdığı Saniye karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Selin Yeninci, sosyal medya hesabında yaptığı çok konuşulan paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Mini şortuyla objektif karşısına geçen Selin Yeninci, camdaki yansımasını Instagram sayfasında yayınladı. Fit haliyle takipçilerinden tam not alan Yeninci için 'Yansıması yeter' yorumu yapıldı. İşte Bir Zamanlar Çukurova'nın güzeller güzeli Saniye'si Selin Yeninci'nin o paylaşımı...
11 Aralık 2021
Ankara'da liseli kavgası
Son dakika haberleri... Ankara'da liseler arası futbol turnuvası maçında kavga çıktı. Kavgada tekme ve yumruklar havada uçuştu. Kavgayı hakem ve antrenörler güçlükle ayırdı. İşte kavgadan görüntüler...
11 Aralık 2021
Kazayla arkadaşını vurdu!
Rize'nin Güneysu ilçesinde iddiaya göre arkadaşının elindeki silahın yanlışlıkla ateş alması sonucu vurulan genç hayatını kaybetti. Olayda elindeki silahı ateş alan şahıs da yaralandı.
11 Aralık 2021
Acı haberi canlı yayında öğrendi
Son dakika haberleri... AK Parti eski Milletvekili ve Yazar Mehmet Metiner'in ablası Asiye Yılmaz vefat etti. Metiner acı haberi canlı yayında öğrendi.
11 Aralık 2021
Bahçe güzeli Zara! Son haliyle hayran bıraktı
Bahçe güzeli Zara'nın son haline bakın! Asıl adı Neşe Yılmaz olan Türk Halk Müziği'nin sevilen ismi Zara, sosyal medya hesabında son halini sevenlerinin beğenisine sundu. Mandalina ağacının altında poz veren ünlü türkücü, güzelliğiyle adeta büyüledi. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşımda ünlü şarkıcı iltifat yağmuruna tutuldu. Zara için 'Esmerlerin en güzeli', 'Çiçek gibi açmışsın' yorumları yapıldı. İşte şarkıcı Zara'nın sosyal medyayı sallayan son hali...
11 Aralık 2021
Yarışmacının tepkisi olay oldu!
Atv ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster, her zaman olduğu gibi geceye damgasını vurdu. Milyonların severek takip ettiği yarışmada bir yarışmacıya sorulan "Hangi çiftin düğün kutlamaları sırasındaki bir havai fişek gösteresi kazası 132 kişinin ölmesine ve yüzlerce kişinin de yaralanmasına sebep olmuştur?" sorusuna yarışmacının verdiği tepki olay oldu. İşte sorulan sorular ve yanıtları...