TIMELINE

23 Aralık 2021
Aksaray'da öğrencisine yumruk atan matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı?
Sosyal medyada infial yaratan görüntüler sonrası Ali Rıza Yücel hakkında aramalar hız kazandı. Aksaray'da öğrencisine tokat ve yumruk atarak şiddet uygulayan matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel hakkında sosyal medyada tutuklansın paylaşımları yapılmaya başlandı. Peki, Ali Rıza Yücel kimdir? Aksaray'da öğrencisine yumruk atan matematik öğretmeni Ali Rıza Yücel tutuklandı mı, görevden alındı mı? İşte merak edilenler!
23 Aralık 2021
23 Aralık dolar kaç TL bugün son dakika! Dolar, Euro ve Sterlin kaç TL?
Dolar, euro ve sterlin fiyatları hakkında aramalar sabah saatlerinden itibaren merak edilerek araştırılıyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomiye ilişkin yaptığı açıklamalar sonrası döviz kurlarında görülen düşüş dün de devam etti. Türk Lirası, hafta başındaki Kabine'nin ardından açıklanan tedbirlerle güçlenmeye devam ediyor. Bu gelişmelerin ardından bugün dolar ne kadar sorusu yatırımcılar ve ekonomi gündemini takip edenler tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, 23 Aralık dolar kaç lira oldu? Euro ve Sterlin kaç TL? Dolar düşer mi, yükselir mi? İşte merak edilenler!
23 Aralık 2021
Adana'da acı son! Alya yavaş savaşını kaybetti
Adana’da demir korkulukların olduğu balkondan düşen 4 yaşındaki çocuk tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Küçük kızın cesedi otopsisi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
23 Aralık 2021
Rüyada bisiklet görmek ne anlama gelir?
Rüyada bisiklet sürdüğünü görmek, rüya sahiplerinin sorunlarını her zaman kendileri çözmelerine delalet edilmiştir. Özellikle kadın rüya sahiplerinin rüyalarında bisiklet sürdüklerini görmeleri, hayatları boyunca kendi ayakları üstünde duracaklarına delalet edilmiştir. Birçok rüya tabircisine göre bu rüyanın görülmesi, rüya sahiplerinin kendilerini daha güçlü hissetmeye başlamalarından sonra kendilerine hayırlar getirecek olmalarına da yorumlanmıştır.
23 Aralık 2021
Sağlık Bakanlığı 40 müfettiş yardımcısı alacak
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında Sağlık Bakanlığı'na yapılacak 40 müfettiş yardımcısı alımı ilanı da yer aldı. Sağlık Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanlığında istihdam edilmek üzere 40 müfettiş yardımcısı kadrosu için sözlü sınav yapılacak.
23 Aralık 2021
Adana'da dini nikahlı eşini canice darp etti!
Adana'da kan donduran olay gerçekleşti. Dini nikahlı eşini önce demir sopayla darbedip ardından yüzünden bıçakladı. Can havliyle kaçmaya çalışan kadın, bilincini kaybedip bayıldı.
23 Aralık 2021
'Ali Koç istifa' sesleri artmaya devam ediyor!
Beşiktaş maçı sonrası Fenerbahçe taraftarı, Ali Koç ile arasındaki ipleri tamamen kopardı. 9 kişi kalmış Karagümrük karşısında da galibiyet alamayan Sarı- Lacivertli ekip, taraftarı çileden çıkardı. Maç sonrası Fenerbahçe taraftarı sosyal medyadan yoğun şekilde 'Ali Koç istifa' tepkileri gösterdi.
23 Aralık 2021
Osman Bey Alplerini kurtardı!
Başrollerini Burak Özçivit’in üstlendiği, atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın heyecanla takip edilen 76’ncı bölümü sürpriz gelişmeleri ve çarpıcı sahneleriyle seyirciden büyük ilgi gördü. ‘Kuruluş Osman’da Osman Bey planını adım adım uygulamaya koyarak Vezir Alemşah’a büyük bir darbe vurdu. O anlar ise milyonlar tarafından soluksuz izlenirken sosyal medyaya damga vurdu. İşte o sahne...
23 Aralık 2021
"Fenerbahçe ölmüş ağlayanı yok"
Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Fatih Karagümrük ile karşı karşıya geldi. Sarı lacivertliler 9 kişi kalan rakibine diş geçiremedi ve maç 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ardından usta yorumcu Erman Toroğlu çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Haberin detayları...
23 Aralık 2021
İstanbul'da kar yağışı
İstanbul’da iki gündür aralıklarla devam eden kar yağışı, akşam saatlerinde tekrar etkili olmaya başladı. Kısa süreli gerçekleşen kar yağışı, özellikle yüksek bölgelerde etkili oldu. Öte yandan yollarda buzlanma ve don etkisini göstereceği bildirilirken sürücülerin dikkatli olması gerektiği bildirildi.