TIMELINE

28 Aralık 2021
Dolar bugün kaç TL?
Döviz kurundaki anlık gelişmeler yakından takip ediliyor. Vatandaşlar 28 Aralık Salı Dolar, Euro ve Sterlin'in ne kadar kaç TL olduğunu araştırıyor. Dolar, Euro, Sterlin'de hareketlilik devam ediyor. 28 Aralık döviz kurundaki son durum haberimizde! Peki Dolar bugün kaç TL? Euro, sterlin ne kadar oldu? İşte güncel döviz kuru...
28 Aralık 2021
Yunan itti Türkiye kurtardı!
İzmir’in Çeşme ve Aliağa ilçesi açıklarında Yunanistan unsurlarınca Türk kara sularına geri itilen toplamda 102 düzensiz göçmen, Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarıldı.
28 Aralık 2021
Gram altın bugün ne kadar oldu
Altın fiyatlarındaki son durum vatandaşların gündeminde yer alıyor. Özellikle son zamanlarda döviz kurundaki sert düşüş nedeniyle altın alıp satmak isteyenler sık sık son dakika altın fiyatlarını kontrol ediyor. Yatırım aracı olarak görülen altında bu sabah hareketlilik devam ediyor. Gram, çeyrek, yarım, tam altın, cumhuriyet altını, 22 ayar bilezik alış ve satış fiyatı haberimizde! Peki Gram altın bugün ne kadar oldu? 28 Aralık Çeyrek, yarım, tam, cumhuriyet altını kaç TL? Bugün altın alınır mı, satılır mı?
28 Aralık 2021
Zonguldak'da heyelan meydana geldi!
Zonguldak - Ankara karayolunda heyelan meydana geldi. Yüksek kesimden kayan kaya parçaları ve toprak yığını yolun bir şeridini ulaşıma kapandı. İşte haberin tüm detayları...
28 Aralık 2021
Virajı alamayan sürücü duvara çarptı! 5 yaralı
Bursa'nın İznik ilçesinde virajı alamayan sürücü duvara çarpması sonucu 5 kişi yaralanadı. Yaralılara ilk müdahalenin olay yerinde yapılmasının ardından, İznik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. İşte haberin tüm detayları...
28 Aralık 2021
United karşılaşmasında denge bozulmadı
İngiltere Premier Lig'in 19. haftasında Manchester United, deplasmanda Newcastle United'a konuk oldu. St. James Park'ta oynanan mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.
28 Aralık 2021
Hatay'da tır evin duvarına çarptı 2 kişi yaralandı
Hatay'ın Belen ilçesinde freni boşalan konteyner yüklü tır evin duvarına çarparak devrildi. Devrilme sonucu 2 kişinin yaralandığı kazada, kullanılamaz hale gelen tır vinç yardımıyla kaldırılıdı.
28 Aralık 2021
Sobadan çıkan yangında 1 çocuk hayatını kaybetti!
Kayseri'de 11 katlı binanın en üst katındaki dairede sobadan dolayı yangın çıktı. 4 yaşındaki Umut'u hayattan koparan acı olayda, 2 aile üyesi ve 2 komşu dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı...
28 Aralık 2021
Sarıyer'de feci kaza! Acı haber geldi
Sarıyer Bahçeköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, karşı şeritte seyir halindeki araca çarptı. Kaza sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralandı. Feci kazada ağır yaralanan kişi, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
28 Aralık 2021
Muğla'da korkutan deprem!
Son dakika haberi... Muğla'nın Datça ilçesinde gece yarısı korkutan bir deprem meydana geldi. AFAD'ın yaptığı paylaşımda depremin 3.7 şiddetinde olduğu aktarıldı.