TIMELINE

18 Aralık 2021
Tokat’ta palet fabrikasında yangın
Tokat'ta bir palet fabrikasında çıkan yangın, itfaiyenin 3 saatlik çalışması sonucu söndürüldü. Maddi hasarla atlatılan yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.
18 Aralık 2021
Aksaray'da etkili olan kar yağışı ağaçları devirdi
Aksaray'da dün sabaha karşı başlayan kar yağışı gece yarısı etkisini arttırınca ağaçları devirdi. Devrilen ağaçların altında kalan araçları itfaiye ekipleri kurtardı.
18 Aralık 2021
Sivas beyaz örtüyle kaplandı
Sivas beyaz örtüyle kaplanınca ortaya kartpostallık görüntüler çıktı. Karın keyfini çıkartmak isteyen vatandaşlar kendini sokağa attı. İşte o muazzam görüntüler.
18 Aralık 2021
Almanya'da skandal casusluk iddiası!
Almanya'da 1969-1974 yıllarında başbakanlık görev yapan Willy Brandt hakkında sansasyonel iddia atıldı. Başbakanlık görevi öncesinde, ABD askeri istihbaratı Counter Intelligence Corps (CIC) için 4 yıl boyunca muhbirlik yaptığı öne sürüldü.
18 Aralık 2021
Yargıtay ve Danıştay'a yeni üyeler seçildi!
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Genel Kurulu tarafından Yargıtay'a 11, Danıştay'a 3 yeni üye seçildi. Kararlar, Resmi Gazete'de yayımladı. İşte haberin tüm detayları...
18 Aralık 2021
Hande Doğandemir tarzıyla dikkat çekti
Annemizi Saklarken’in Handan’ı Hande Doğandemir tarzıyla olay oldu! Başrolünü Kutsi ile paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinde Handan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Hande Doğandemir, sosyal medya hesabında yayınladığı son fotoğrafla çok konuşuldu. Süper minisinin altına uzun çizmelerini giyen ve dekoltesiyle dikkat çeken Doğandemir’in iddialı tarzı sosyal medyaya damga vurdu. Doğandemir’in siyah kalp emojisi ile paylaştığı fotoğrafa adeta yorum yağdı. İşte Hande Doğandemir’in o paylaşımı...
18 Aralık 2021
Olimpiyat sorusu çok konuşulacak!
Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu Kim Milyoner Olmak İster yarışması yine seyirciyi ekrana kilitledi. Yarışmanın son bölümüne görme engelli yarışmacı Şafak bey damga vurdu. Soruları başarılı bir şekilde yanıtmayan yarışmacı olimpiyat sorusunda yarışmaya veda etti. Kenan İmirzalıoğlu'nun yönelttiği "1959'dan beri düzenlenen, lise öğrencilerinin yarıştığı Uluslararası Matematik Olimpiyatı'nda 1991 ve 2010'da kopya çektiği şüphesiyle diskalifiye edilen ülke hangisidir" sorusu görme engelli yarışmacı Şafak beyi zorlarken. Kim Milyoner Olmak İster'e de damga vurdu.
18 Aralık 2021
Aslı Enver gece yarısı siyahlar içinde paylaştı!
Aslı Enver gece yarısı siyahlar içinde paylaştı! Uzun bir süredir ekranlardan uzak olan ünlü oyuncu Aslı Enver, bu süreçte sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettirdi. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Enver, dikkat çeken paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Instagram hesabında 6,1 milyon takipçi sayısına ulaşan Enver, siyahlar içinde verdiği bir pozu sevenleriyle paylaştı. Ayna karşısında poz veren Enver, fit haliyle dikkat çekti. İşte Aslı Enver'in gece yarısı paylaştığı ayna pozu...
18 Aralık 2021
Çalhanoğlu İtalya'yı salladı!
Milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, İtalyan devi Inter'de harikalar yaratıyor. İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) 18. haftasında Inter, Salernitana'yı deplasmanda 5-0 mağlup etti. Yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu mücadelede sergilediği performansla göz doldururken 2 asiste imza attı. Mücadelede Hakan Çalhanoğlu bir ilke imza atarken Inter de 71 yıl sonra bir bir başarıyı gerçekleştirdi.
18 Aralık 2021
Sere serpe uzandı! Gören dönüp bir daha baktı
Esra Bilgiç yatak pozuyla gündemde! Ramo ve Diriliş Ertuğrul dizileriyle adını geniş kitlelere duyuran ünlü oyuncu Esra Bilgiç, sosyal medya hesabında yayınladığı son pozla gündem oldu. Bir derginin yeni sayısı için objektif karşısına geçen Bilgiç, yatakta verdiği bir pozu Instagram sayfasında yayınladı. Ünlü oyuncunun fotoğrafı, kısa sürede sosyal medyada hızla yayıldı. İşte Esra Bilgiç'in sosyal medyada gündem olan o pozu...