TIMELINE

22 Aralık 2021
Bugün hangi illerde okullar tatil edildi? 22 Aralık Çarşamba kar tatili olan il ve ilçeler listesi!
Ülkemizin birçok ilinde etkili olan kar yağışı nedeniyle okullarda yüz yüze eğitime ara verilmeye devam ediliyor. Yoğun kar yağışı ve soğuk havanın etkisini artırmasıyla birlikte eğitim hayatı olumsuz etkileniyor. Öğrenciler ve velileri sabah saatlerinden itibaren yaşadıkları illerde bugün okulların tatil olup olmadığını merak edip araştırmaya başladı. 22 Aralık'ta birçok ilde kar tatili haberleri peş peşe sıralandı. Peki, bugün hangi illerde kar tatili var? 22 Aralık Çarşamba kar tatili olan il ve ilçeler hangileri? Bugün MEB ve Valilik kar tatili açıklaması var mı? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...
22 Aralık 2021
Zemheri nedir, ne zaman başlar? 2021 Zemheri girdi mi, kaç gün sürecek?
Kış mevsiminin ilk yarısı olarak ifade edilen zemheri ayının 2021 senesinde ne süre başlayacağı, vatandaşlar tarafınca merak ediliyor. Isı dalgalanmasının fazla olması ile dikkatleri çeken zemheri ayının en belirgin özelliği ise bir kısmının sonbahara bir kısmının ise kışa benzemesidir. Peki, Zemheri ne zaman başlar? Zemheri zamanı neler olur? 2021 Zemheri girdi mi, kaç gün sürecek?
22 Aralık 2021
Depremde 199 bin kişi ölebilir
Deprem ülkesi Japonya için korkunç bir tahmin yapıldı. Japonya'da kuzeydoğu kıyılarını vurabilecek olası bir depremde bölgede 7 eyalette 199 bin kişinin ölebileceği tahmin ediliyor.
22 Aralık 2021
Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Murat Zaman kimdir?
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı. Vergi Denetim Kurulu Başkanı Necmi Keskinsoy ise görevinden alındı. Bu gelişmelerin ardından yeni Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Murat Zaman hakkında bilgiler merak edilip araştırılmaya başlandı. Peki, Murat Zaman kimdir, kaç yaşında? Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Murat Zaman nereli? Hayatı ve siyasi kariyeri...
22 Aralık 2021
27 mülki amir birinci sınıfa yükseltildi
Son dakika haberleri... İçişleri Bakanlığı tarafından 27 mülki idare amirinin birinci sınıf mülki idare amirliğine yükseltilmesine ilişkin karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
22 Aralık 2021
İstanbul'da helikopter destekli operasyon
İstanbul'da helikopter destekli Fatih merkezli çok sayıda ilçede torbacılara yönelik uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyonda 23 kişi gözaltına alınırken 300 gram esrar, 40 gram sentetik kannabinoid, 7 gram kokain, 1 tabanca ile 2 fişek, 1 hassas terazi, 26 bin 635 lira, 30 dolar ve 30 pound bulundu.
22 Aralık 2021
22 Aralık CANLI dolar fiyatı! Bugün 1 dolar kaç TL?
Dolar, euro ve sterlin fiyatları sabahın ilk ışıklarıyla birlikte merak edilerek araştırılmaya başlandı. Hafta başında 18 lirayı aşarak tarihi rekor kıran dolar TL kuru Pazartesi günü Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan açıklamalarla birlikte sert düşüşe geçti. Başkan Erdoğan'ın Kabine Toplantısı sonrası açıkladığı Türk Lirası'nın değerini koruyan ve artıran tebdirler sonrası dolar euro ve altında hızlı bir düşüş yaşandı. Döviz kurlarında yaşanan düşüş dün sabah saatlerinden itibaren devam etti. Saat 23.17 itibari ile dolar 12'nin altına düştü. Peki, 22 Aralık dolar kaç lira oldu? Euro ve Sterlin kaç TL? Dolar düşer mi, yükselir mi? Anlık döviz kuru fiyatları!
22 Aralık 2021
Maliye Bakan Yardımcılığına atama!
Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararı ile Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına Murat Zaman atandı. Atamanın 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı belirtildi.
22 Aralık 2021
Alina Boz tek paylaşımla sosyal medyayı yaktı geçti!
Son olarak atv'nin sevilen dizisi Maraşlı'da Mahur karakterini canlandıran ünlü oyuncu Alina Boz, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımla adından söz ettirdi. Vücudunu saran mini elbisesiyle poz veren Boz, duru güzelliğiyle bir kez daha kendine hayran bıraktı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısının yoğun ilgi gösterdiği paylaşıma, "Şu güzelliğe bakın", "Sana bayılıyorum", "Harikasın" yorumları yapıldı. İşte Alina Boz'un beğeni ve yorum yağmuruna tutulan o paylaşımı...
22 Aralık 2021
"Mükemmel bir görüşme... "
Recep Tayyip Erdoğan, Venezuela Cumhurbaşkanı Nicolas Maduro ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Maduro görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Maduro yaptığı açıklamada, "Mükemmel bir görüşme yaptık" diyerek, "Önümüzdeki yıllar için büyük zorluklardan ve ortak kalkınma için tüm işbirliği alanlarında ilerleme ihtiyacından bahsettik." ifadelerini kullandı.