TIMELINE

02 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Döviz kurlarındaki hareketlilik sonrası yatırımcıların altına yönelimi devam ediyor. Bu nedenle, güncel altın fiyatları yoğun şekilde araştırılıyor. Kapalıçarşı'da dünkü kapanışta 24 ayar külçe altının gramı günü yüzde 0,11 azalışla 277,70 liradan tamamladı. Peki, bugün yarım, gram, çeyrek tam altın fiyatı ne kadar oldu? İşte 2 Kasım canlı rakamlar...
02 Kasım 2019
Bu görüntü Türkiye'den çekildi! Suriye bayrağı asıldı
Mardin'in Nusaybin ilçesi karşısında bulunan Haseke'ye bağlı Kamışlı'daki terör örgütüne ait paçavralar değişti. YPG kontrolündeki binaya Suriye bayrağı asıldı.
02 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolar bugün ne kadar oldu? Borsa İstanbul'da işlem gören hisse senetleri, haftalık bazda ortalama yüzde 1,75 azalış kaydetti. Bu hafta dolar/TL yüzde 1,01, euro/TL ise yüzde 0,45 değer kaybetti. Piyasalar, pazartesi açıklanacak enflasyon verisini bekliyor. Peki, bugün euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 2 Kasım güncel döviz kurları alış-satış fiyatı...
02 Kasım 2019
CHP'de kıyım sürüyor! 500 kişiyi daha işten attı
Adana’da işçi kıyımı var. CHP’li Zeydan Karalar 500 kişiyi daha işten attı. Seçimden bu yana kapının önüne koyulanların sayısı 2 bin 800’ü geçerken, 2 bine yakın personelin daha işten çıkartılacağı öğrenildi.
02 Kasım 2019
Plastik poşet yüzde 80 azaldı!
Plastik poşet kullanımını ücretlendirme uygulaması birinci yılını doldururken, kişi başı tüketim oranı yüzde 80 civarında azaldı. Aylık yaklaşık 35 adet olan kişi başı kullanım miktarı da 10 poşete kadar düştü.
02 Kasım 2019
O illerde yaşayanlar dikkat! Uyarılar peş peşe geliyor...
Meteoroloji'den peş peşe son dakika uyarıları gelmeye devam ediyor. Yapılan son değerlendirmelere göre, bazı bölgelerde sağanak yağış, bazı bölgelerde ise karla karışık yağmur ve kar şeklinde yağış bekleniyor. Peki, İstanbul başta olmak üzere yurt genelinde bugün hava nasıl olacak? İşte 2 Kasım Cumartesi il il hava durumu raporu...
02 Kasım 2019
Rusya’dan ABD'ye Bağdadi eleştirisi!
Rusya’dan ABD’yi kızdıracak bir açıkalama geldi. Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, DEAŞ'ın eski lideri Ebubekir el-Bağdadi'yle ilgili "ABD'nin bir buluşuydu" yorumunu yaptı.
02 Kasım 2019
Fabrika işçilerini taşıyan minibüs kaza yaptı!
Eskişehir’de, fabrika işçilerinin içinde bulunduğu minibüsle otomobilin çarpışması sonucu 8 kişi yaralandı. 8 kişiden 4’ünün hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
02 Kasım 2019
Erzincan'da ulaşıma kar engeli!
Erzincan'da etkili olan kar yağışı ve tipi, ulaşımda aksamalara neden oldu. Karayolları ekipleri, iş makineleriyle yolları kardan temizleyip tuzlama yaparak trafiği açık tutmaya çalışıyor.
02 Kasım 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle atandı. Bazı il milli eğitim müdürlüklerine ilişkin atama kararları da Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre, Rekabet Kurulu Başkanlığına Birol Küle, ikinci başkanlığa ise Arslan Narin atandı.