TIMELINE

07 Kasım 2019
Türkiye terörden arındırdı! 30 bin kişi geri döndü
Türkiye’nin düzenlediği operasyon ile terörden arındırılan Fırat’ın doğusuna geri dönüşler de sürüyor. Bu kapsamda Türkiye'den 30 bin sığınmacının, terör örgütü PKK/YPG işgalinden kurtarılan Tel Abyad ve Rasulayn'a dönüş yaptığı öğrenildi.
07 Kasım 2019
İşte ABD'nin gerçek yüzü!
YPG'li teröristlerin Kuzey Suriye'de devam eden çatışmalarda ABD'nin tedariği Humvee tipi zırhlı aracı füze rampası olarak kullandığı görüntüler ortaya çıktı.
07 Kasım 2019
A101'de perşembe indirimleri neler?
A101 aktüel ürünler kataloğu indirimleri neler? 7 Kasım 2019 A101 aktüel ürünler listesi bugün satışa çıktı. Çeşit çeşit ürünlerin yer aldığı A101 kataloğunda hangi ürünlerin olacağı merak ediliyordu. Yayınlanan katalog ile merak edilen sorular yanıt buldu. Sayfamızda perşembe indirimlerini yakından inceleyebilirsiniz. İşte 7 Kasım 2019 A101 aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi...
07 Kasım 2019
YPG/PKK'dan skandal hamle!
Terör örgütü PKK, Barış Pınarı Harekatı’nın başladığı 9 Ekim tarihi ile 1 Kasım tarihleri arasında 3 binden fazla DEAŞ’lı teröristi serbest bıraktı. Suriye Aşiret ve Kabileler Konseyi Sözcüsü Mudar Hamud,"Malikiye, Ayn İsa, Deyrizor, Set Tişrin, Aynel Arab, Savame, Kesra ve El Hol kamplarından salıverilen DEAŞ militanlarından 47’si örgütün üst düzey isimleri arasında yer alıyor. Sadece Derik Cezaevinden 281 DEAŞ’lı terörist salıverildi. Bazı DEAŞ'lılar Türkiye’ye karşı saldırı düzenleme ve PKK saflarında savaşma şartını kabul ederek PKK’ya katıldı" dedi.
07 Kasım 2019
Başkan Erdoğan üç hükümlünün cezasını kaldırdı
Son dakika haberi... Başkan Recep Tayyip Erdoğan, sürekli hastalığı bulunan üç hükümlünün kalan cezalarının kaldırılmasına karar verdi. Karar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
07 Kasım 2019
Bazıları Türkiye'de! İşte dünyanın en tehlikeli yiyecekleri
Dünyanın en tehlikeli ve zehirli besinleri severek tükettiğimiz yiyecekler arasından çıktı. Birçok besinin, aslında bizleri içten içe zehirlediğini biliyor muydunuz? Kimi zehirli kimiyse içinde birçok bakteri ve virüs bulundurduğu için sağlığı tehdit ediyor. Ancak buna rağmen dünyanın farklı köşelerinde insanlar bu yiyecekleri yemeye devam ediyor. Yiyecekleri tüketmeden evvel faydalarını, zararlarını, besin değerlerini bilmek daha sağlıklı. Bu besinleri yemeden önce dikkat! Sizin için tehlike arz ediyor olabilir. İşte dünyanın en tehlikeli yiyecekleri...
07 Kasım 2019
Altın fiyatları ne kadar?
Altın fiyatları son dakika... Dünkü kapanış saatinde 24 ayar külçe altının gram fiyatı yüzde 0,03 düşüşle 276,20 liradan işlem gördü. Altının gramı fiyatı 7 Kasım'a 275,85 seviyesinde başladı. Peki, bugün 22 ayar bilezik gramı, gram, çeyrek, yarım ve tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte 7 Kasım canlı altın fiyatları...
07 Kasım 2019
Dolarda son durum
Dolarda son dakika hareketliliği yaşanıyor. Dolar/TL dünkü işlem gününd 5.75 civarında oldukça sakin bir seyir izledi. Piyasalar ABD ile ilişkilerin seyrini izliyor. Uzmanlar, dolar/TL'nin 5.75 seviyesinin üzerinde kalıcı olması halinde 5.80'e doğru hareketin başlayabileceğini belirtiyor. Peki, şu dakikalarda euro ve dolar ne kadar oldu? İşte 7 Kasım güncel döviz kurları...
07 Kasım 2019
Feci kaza! Otomobil demir yığınına döndü
Trabzon'da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkan otomobil viyadük ayağına çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
07 Kasım 2019
Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de
Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi sınırları içerisinde bulunan "Belpınar Fosil Yatakları Doğal Sit Alanı" kesin korunacak hassas alan olarak ilan edildi. İstanbul, Manisa, Bursa ve Kırklareli'ndeki bazı taşınmazların enerji projeleri nedeniyle acele kamulaştırılmasına karar verildi. Konya'da Mevlana Türbesi'nin yakınındaki bölge "kentsel yenileme alanı" olarak belirlenirken, Rize'nin Güneysu ilçesinde "Millet Bahçesi Projesi"nin hayata geçirilmesi amacıyla bazı taşınmazların acele kamulaştırılması kararlaştırıldı.