TIMELINE

09 Kasım 2019
Korkunç haber: Bir aile daha ölü bulundu!
Antalya'da 8 katlı bir binanın en üst katında oturan 4 kişi ölü bulundu. Evdeki cesetlerin Selim Şimşek (36), eşi Sultan Şimşek'e (38) ile çocukları Ceren Şimşek (9) ve Ali Çınar Şimşek'e (5) ait olduğu tespit edildi. Şimşek ailesinin siyanür nedeniyle öldükleri üzerine duruluyor.
09 Kasım 2019
Develi meydana şimdilerde iğne atsanız düşmüyor! Bakın neresi...
Yıllar önce İstanbul'un dört bir yanında çekilen fotoğraflar görenleri hayrete düşürüyor. Milyonlarca insan, birçok devlet görmüş İstanbul'un yıllar içerisindeki değişimine şaşıp kalmamak şimdi ki haliyle kıyaslamamak elde değil. İstanbul'un önlenemez değişimini kanıtlayan bu fotoğraflara bakmamak imkansız... İşte kimilerini ilk kez göreceğiniz "Yıllar nasıl da geçiyor!" dedirten kareler...
09 Kasım 2019
Türk yetkili duyurdu! Yakalanan isim tüm sırları verdi
AFP'ye konuşan bir Türk yetkili, Bağdadi'nin ilk eşinden terör örgütü DEAŞ'in iç işleyişine dair çok miktarda istihbarat edindiklerini söyledi. Türk yetkili ayrıca, "Gerçek kimliğini çabucak keşfettik. O noktada kendisi gönüllü olarak Bağdadi ve DEAŞ hakkında epey istihbarat verdi" ifadelerini kullandı.
09 Kasım 2019
Irak'ta ABD üssüne saldırı! 17 füze atıldı
ABD askerlerinin bulunduğu Musul'un güneyindeki Kayyara Askeri Hava Üssü'ne 17 adet katyuşa füzesi atıldı. Saldırı sonrası teröristlerin yakalanması için güvenlik güçlerinin bölgede operasyon başlattığı kaydedildi.
09 Kasım 2019
İstanbul'da silahlı kavga: 2 kişi yaralandı
İstanbul Büyükçekmece'de bir restoranda iki grup arasında başlayan tartışma sokakta silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 1 kişi silahla, 1 kişi de bıçakla yaralandı.
09 Kasım 2019
Geri dönüşüm fabrikasında korkutan yangın!
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bulunan bir geri dönüşüm fabrikasının bahçe kısmında çıkan ve kısa sürede büyüyen yangın, itfaiye ekipleri tarafından binalara sıçramadan söndürüldü.
09 Kasım 2019
Trendyol çöktü mü?
Trendyol'da 9 Kasım indirim günleri sonunda geldi. Alışveriş sitesine girmek için dakikaları sayan kullanıcılar büyük bir sürprizle karşılaştı. Trendyol, sitesinin çökmesi sonucu kullanıcılarına hizmet veremiyor. Birçok kişi Trendyol'un ne zaman kullanıma açılacağını araştırmaya başladı... Peki, Trendyol'a ne oldu? Trendyol neden açılmıyor? Trendyol çöktü mü? İşte merak edilen detaylar...
09 Kasım 2019
Hollanda'da İslam hazımsızlığı
Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da ilk defa hoparlörden okunması beklenen ezan, hoparlöre giden kablo kesilerek engellendi. Yaklaşık 500 cami bulunan Hollanda'nın farklı kentlerindeki bazı camilerde ezan yaklaşık 30 yıldır hoparlörden okunuyor. Öte yandan Hollanda'da Müslümanlar, İslam'a karşı ön yargıları kırmak için yalnızca Cuma Namazı için cami hoparlörlerinden sesli ezan okunmasını talep ettiler. Ancak yerel yönetim, Müslümanların tekliflerini reddetmekle kalmadı bir de ezanın aslına uygun değil de Hollandaca okunmasını talep etti.
09 Kasım 2019
İğrenç olayda flaş gelişme!
Bolu'da banyoya saat görünümlü kamera koyup, eşini ve onun kadın akrabalarını kayda aldığı iddiasıyla adliyeye sevk edilen A.K.İ., savcılıktaki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
09 Kasım 2019
Flaş karar! Lula'ya 2 yıl sonra tahliye!
Yaklaşık 2 yıldır yolsuzluk ve kara para aklama suçlamaları nedeniyle hapiste bulunan eski Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula Da Silva'nın tahliye edilmesi için yapılan talep kabul edildi.