İletişim Başkanı Fahrettin Altun'dan Boğaziçi'ndeki provokasyonlara ilişkin mesaj: Milletimiz müsterih olsun ne yapsalar beyhude!

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonun fitilini ateşledi. Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, açılan sergideki görsellerin yerleştirilmesi sırasında yerde duran ve üzerinde Kabe figürü görülen bir resim yer aldığı görülüyor. Resmin tam ortasında şahmeran figürü, dört köşesinde de LGBTİ+, lezbiyen, trans ve aseksüel paçavrası yer alıyor. Son olarak rektörlük binasını işgal etmeye kalkışan provokatörlere İletişim Başkanı Altun'dan yanıt geldi.

Giriş Tarihi 02 Şubat 2021, 01:27 Güncelleme 02 Şubat 2021, 13:34
İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan Boğaziçi’ndeki provokasyonlara ilişkin mesaj: Milletimiz müsterih olsun ne yapsalar beyhude!

İÇİNDEKİLER

Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne Melih Bulu'nun atanmasının ardından CHP ve HDP'li isimler üniversitede provokasyonun fitilini ateşledi.

Sosyal medyada yayımlanan görüntülerde, açılan sergideki görsellerin yerleştirilmesi sırasında yerde duran ve üzerinde Kabe figürü görülen bir resim yer aldığı görülüyor. Resmin tam ortasında şahmeran figürü, dört köşesinde de LGBTİ+, lezbiyen, trans ve aseksüel paçavrası yer alıyor.

İŞGALE SOYUNDULAR
İstanbul Valiliği tarafından Pandemi nedeniyle toplu yürüyüş ve toplanmayı yasaklamasına rağmen Boğaziçi Üniversitesi etrafında toplanan CHP, HDP ve LGBT'li bir grup provokatör rektör Melih Bulu'nun Rektörlük binasından çıkışını engelleyeceklerini ifade ederek işgal girişiminde bulundu.

ALTUN'DAN TEPKİ GELDİ
İletişim Başkanı Fahrettin Altun provokasyona Twitter üzerinden tepki gösterdi.

"MİLLETİMİZ MÜSTERİH OLSUN NE YAPSALAR BEYHUDE!"
Altun, "Biz reform dedikçe, daha fazla demokrasi dedikçe, yeni anayasa dedikçe, büyüme dedikçe, refahın tabana yayılması dedikçe onlar sokakları karıştırmaya çalışıyor, darbe çığırtkanlığı yapıyorlar. Milletimiz müsterih olsun. Ne yapsalar beyhude! DEVLETİMİZ HEM GÜÇLÜ, HEM DE ADİLDİR!" ifadelerini kullandı.

İŞTE "REKTÖRLÜK ABLUKASI" SUÇUNU İŞLEME NEDENLERİ


Altun ayrıca bir Tweet daha atarak Boğaziçi Üniversitesi'ndeki 'Rektörlük Ablukası' suçunun işlenmesinin nedenini paylaştı. Altun yaptığı paylaşımda "Boğaziçi Üniversitesi'ndeki "Rektörlük Ablukası" suçunu işleyenleri harekete geçiren şey, aşağıdaki karardır. Görüleceği üzere kutsal değerlerimizi ayaklar altına almaya çalışanlara karşı üniversite yönetimi meşru bir tasarrufta bulunmuştur. Olay bundan ibarettir." dedi.