TIMELINE

09 Haziran 2019
Gece yarısı korkunç olay... Çok sayıda ölü var
Son dakika haberi... Kastamonu'nun İhsangazi ilçesinde çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 4 kişi öldü, 1 kişi yaralandı. Olayın ardından jandarma tarafından köyde ve İhsangazi Devlet Hastanesi önünde geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı.
09 Haziran 2019
Sivas'ta feci olay!
Son dakika haberi... Sivas'ta, bilinmeyen bir nedenle dokuzuncu kattaki evinin penceresinden düşen yaşlı kadın hayatını kaybetti. Olayı duyarak eve gelen Eraslan'ın yakınları fenalık geçirdi.
09 Haziran 2019
İlginç itiraf
Miley Cyrus, katıldığı bir radyo programında, havalimanı girişlerinde yaşadıklarını anlattı. Cyrus "“Ünlü olduğum için bana daha hassas davranıyorlar. Elle kontrol etmeleri de hoşuma gidiyor” dedi.
09 Haziran 2019
Binali Yıldırım'dan Dündar'a yanıt!
Uğur Dündar sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda AK Parti İstanbul Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve CHP İstanbul Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun katılacağı programın moderatörlüğünü yapmayacağını açıkladı. Açıklamasında 'Adaylar ve demokrasi zarar görür' ifadelerini kullanan Dündar'a Yıldırım'dan yanıt geldi. Binali Yıldırım Dündar için birilerinin baskısı etkili olmamıştır ifadelerini kullandı.
08 Haziran 2019
Hastaneye böyle getirildiler!
Kırklareli Lüleburgaz Devlet Hastanesi Acil Servisi, gazdan zehirlenen 2 yabancı uyruklu hasta nedeniyle karantina altına alındı.
08 Haziran 2019
Binali Yıldırım'dan Millilere tebrik
Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Fransa'yı 2-0 mağlup eden A Milli Futbol Takımı'nı Twitter hesabı üzerinden tebrik etti.
08 Haziran 2019
"Tebrikler Türkiye'm"
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) Elemeleri H Grubu 3. maçında Fransa'yı 2-0 yenen Ay-yıldızlıları kutladı.
08 Haziran 2019
Tam 70 kilometre... Kuyruk 3 il sınırına ulaştı
İstanbul’u Karadenize bağlayan ve 21 ilin geçiş noktası olan Karabük’ün Kemikli rampalarında bayram dönüşü nedeniyle 70 kilometrelik uzun araç kuyrukları oluştu. Karabük, Çankırı ve Bolu il sınırlarını kapsayan yol güzergahında oluşan uzun araç kuyurkları ile Drone ile havadan görüntülendi.
08 Haziran 2019
Bakan Albayrak'tan tarih yazan Millilere tebrik
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Fransa'yı 2-0 mağlup eden A Milli Takım'ı tebrik etti.
08 Haziran 2019
Emre Mor'dan dikkat çeken paylaşım
A Milli Futbol Takımımız EURO 2020 H Grubu 3.maçında Fransa ile Konya'da çok kritik bir maçta karşı karşıya geldi. Maç oynandığı sırada Emre Mor'un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. İşte genç oyuncunun yaptığı paylaşım...