TIMELINE

19 Haziran 2019
TİM İhracat Şampiyonları Ödülleri sahiplerini buldu
Philsa, 2018 yılında gerçekleştirdiği 206 milyon dolarlık ihracatıyla, TİM İhracat Şampiyonları sıralamasında sektöründe üstüste 3’üncü kez birinci oldu.
19 Haziran 2019
Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de
Elazığ İli Maden İlçesinde belirlenen bölgenin riskli alan ilan edilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Elazığ İli Maden İlçesi Camiikebir Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve ekli kroki ile listede sınır ve koordinatları gösterilen alan riskli alan ilan edildi.
19 Haziran 2019
Erzincan'da korkutan deprem!
Erzincan'ın İliç ilçesinde, saat 03:45'te 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFAD verilerine göre depremin derinliği 9 kilometre olarak açıklandı.
19 Haziran 2019
HSK kararları Resmi Gazete'de
Çeşitli derecelerdeki görev sürelerini tamamlayan adli yargı hakimi, cumhuriyet başsavcısı ve savcılar ile idari yargı hakimlerinin isim listelerinden oluşan Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
19 Haziran 2019
İmamoğlu Demirtaş'ı savunayım derken rezil oldu!
CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu katıldığı bir televizyon programında, bir skandala daha imza attı. İmamoğlu, "Sayın Demirtaş içeride. Sayın Demirtaş suçlu mu? Benim bildiğim mahkemesi devam ediyor." dedi. Gerçekte ise Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, silahlı terör örgütü propagandası yapmak suçundan 4 yıl 8 ay, Sırrı Süreyya Önder ise 3 yıl 6 ay hapisle cezaları kesinleşmişti.
19 Haziran 2019
Bursluluk sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak?
Öğrenciler şimdi büyük bir merakla bursluluk sınavı sonuçlarının açıklanacağı tarihi bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın yayınladığı takvime göre, sonuçların açıklanacağı tarih belli oldu. Peki, İOKBS sonuçları ne zaman açıklanacak? Burslar ne zaman yatırılacak? İşte bursluluk sınavına dair detaylar...
19 Haziran 2019
İşte İmamoğlu'nun yalanları ve gerçekler
23 Haziran'da gerçekleşecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi öncesi geçtiğimiz pazar günü Cumhur İttifakı adayı Binali Yıldırım ile CHP adayı Ekrem İmamoğlu, ortak yayına katıldı. Yıldırım ile İmamoğlu, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenen ortak yayında, gazeteci İsmail Küçükkaya'nın sorularına yanıt verdi. İşte büyük düelloya sahne olan programda Binali Yıldırım'ın rakibi Ekrem İmamoğlu'nun yalan ve iftiralarını teker teker çürüttüğü o anlar…
19 Haziran 2019
Sağlık Bakanlığı 29 bin personel alımı yapacak!
Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 29 bin personel alımı yapacağı duyuruldu. Atama bekleyen sağlık çalışanları şimdi merakla Sağlık Bakanlığı 29 bin personel alımı başvuruları ne zaman sorusuna yanıt arıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 29 bin personel alımı başvuru şartları neler?
19 Haziran 2019
Binali Yıldırım'a sevgi seli ! O pankart dikkat çekti
Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırm, Tokatlılar ile bir araya geldi. Binali Yıldırım'a burada yoğun sevgi gösterisinde bulunuldu. Programda bir pankart ise dikkat çekti.
19 Haziran 2019
Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak?
Televizyon ekranlarında bir dönem sevilen diziler arasında yer alan Behzat Ç.'nin yeni sezonu için geri sayım başladı. Bu nedenle izleyiciler şimdi "Behzat Ç. dizisi ne zaman başlayacak?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Behzat Ç. nerede yayınlanacak? Behzat Ç. yeni sezon oyuncuları kimler? İşte diziye dair detaylar...