TIMELINE

12 Haziran 2019
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
12 Haziran 2019 Çarşamba son dakika hava durumu tahminleri... Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugüne ilişkin tahminlerini internet sitesi üzerinden yayınladı. Yapılan tahminlere göre; Marmara, Kuzey ve İç Ege, Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz ile Antalya'nın batı kıyıları, Ardahan ve Kars çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği açıklandı. Peki İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? Ankara'da bugün hava nasıl olacak? İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte 12 Haziran 2019 Çarşamba Türkiye geneli il il hava durumu tahminleri...
12 Haziran 2019
İşte İstanbul'da CHP'nin hukuka müdahale görüntüleri
31 Mart seçimlerinin ardından 2 Nisan’da İl Seçim Kurulu Başkanı Müberra Gürdal ve iki hâkim mesai saati sonrası adliyeye geldi. 5 dakika sonra ise İl Başkanı Kaftancıoğlu’nun da olduğu heyet hâkimlerin yanına geldi. Ve oyların sayımı için jet durdurma kararı verildi.
12 Haziran 2019
Şans eseri tarlada bulundu! Rekor fiyata satıldı
Üç ay önce bir tarlada şans eseri bulunan altın sikke, rekor fiyatla alıcısının oldu. Nadide altının 293-296 yılları arasında Roma İmparatoru Allectus'un döneminden kalma olduğu öğrenilirken açık arttırmada tahmin edilenin 4 katı fiyatla satıldı.
12 Haziran 2019
Üç ilde DEAŞ'a şafak operasyonu
Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen DEAŞ terör örgütüne yönelik soruşturma kapsamında üç ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kişi gözaltına alındı.
12 Haziran 2019
YKS'ye girecek milyonlar bunu araştırıyor! Sınavdan önce...
Milyonlarca öğrenci 16 Haziran 2019 Pazar günü YKS'ye girecek. Öğrencilerin geleceğini, üniversite hayatını ve ileride yapacakları mesleği belirlemede büyük önem taşıyan YKS öncesi sınava girecek adaylar bazı araştırmalar yapıyor. Geçmiş yıllarda YKS'de çıkmış soruları merak eden adaylar, bu sorulara göz atarak sınava hazırlık yapıyor. Biz de sizler için 2018 YKS'de çıkan Alan Yeterlilik Testleri (AYT) soru kitapçığı ve cevap anahtarı ile Temel Yeterlilik Testi (TYT) soru kitapçığı ve cevap anahtarını derledik. İşte 2018-YKS Temel Yeterlilik Testi (TYT) Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı, ​2018-YKS Alan Yeterlilik Testleri (AYT) Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı...
12 Haziran 2019
Korkunç kaza! TIR, kamyon, minibüs birbirine girdi
Kırıkkale - Ankara karayolunda TIR, kamyon ve minibüs birbirine girdi. Kaza sonrası çok sayıda itfaiye ve ambulans bölgeye sevk edilirken ilk belirlemelere göre minibüste bulunan iki kişinin öldüğü, araçlarda bulunan 16 kişinin ise yaralandığı tespit edildi.
12 Haziran 2019
Can pazarı! İtfaiye son anda kurtardı
Kocaeli İzmit'te çıkan bir yangın adeta can pazarı yaşandı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına anında müdahale ederken, bir yandan da binadaki herkesi teker teker dışarı çıkardı.
12 Haziran 2019
Hasip Kaplan haddini aştı! Skandal paylaşım...
A Milli Futbol Takımı, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu dördüncü maçında deplasmanda İzlanda'ya mağlup olmasının ardından, her fırsatta Türkiye aleyhinde paylaşımlarda bulunan eski HDP Milletvekili Hasip Kaplan'dan yine skandal bir paylaşım geldi. Kaplan, Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Biji İzlanda..!'' ifadelerini kullanarak tepki çekti.
12 Haziran 2019
Kafasından çıkanlar herkesi şoke etti
Kafanızda bir şişlik çıksa ne yapardınız? Büyük ihtimalle başınızı bir yere çarptığınızı ve şiştiğini düşünüp, derhal bir doktorun yolunu tutardınız. Kafasında şişlik oluşan ve başı ağrıyan bu genç adam da bunu yaptı. Ama sonuç beklediğinden biraz farklı oldu. Kafasından çıkanlar herkesi şoke etti. Dr. Pimple yine ilginç operasyona imza attı. İşte sosyal medyada tık rekoru kıran o anlar...
12 Haziran 2019
Limonu mikrodalgada ısıtırsanız...
Bir çoğumuzun günlük hayatta zorlandığı bazı konular var. Bu pratik bilgiler günlük yaşantımızı kolaylaştıracak cinsten. Limonu mikrodalga fırında 15-20 saniye ısıtmanız halinde ortaya çıkan tabloya inanamayacaksınız...