TIMELINE

13 Haziran 2019
Marmara'da korkutan deprem!
Son dakika haberi... Marmara Denizi, Balıkesir açıklarında 3,5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Balıkesir ve Tekirdağ'da hissedildi. Yerin 7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin merkez üssü Marmara ilçesi olarak tespit edildi.  İşte son depremler...
13 Haziran 2019
ABD`de büyük şok! 208 milyar dolar...
ABD`de federal bütçe mayıs ayında 185,5 milyar dolar olan beklentilerin üzerinde 208 milyar dolar açık verdi. Bu, bugüne kadar bir Mayıs ayında verilen en büyük bütçe açığı olarak kayıtlara geçti.
13 Haziran 2019
Kredi kartıyla alışveriş yapanlar dikkat!
Son dakika haberi... BDDK, Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmelik’te değişikliğe gitti. Resmi Gazete’de yayımlanan değişikliğe göre önceden limite göre değerlendirilen asgari ödeme tutarında güncelleme yapıldı.
13 Haziran 2019
Meteoroloji'den kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşların beklediği haber Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son dakika açıklamasında bazı illerimiz için kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Açıklamada "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olarak görülecek olan yağışların; İç Anadolu'nun güney ve doğusu, Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Çankırı, Sinop ve Samsun çevreleri ile Kastamonu'nun iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden; yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır." ifadelerine yer verildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de bugün hava nasıl olacak? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri...
13 Haziran 2019
Her yarım saatte bir yalan
Ekrem İmamoğlu 1,5 saatlik televizyon programında 3 yalan söyledi. İmamoğlu’nun ortak yayına ilişkin soruların Binali Yıldırım’a verildiği iddiasını İsmail Küçükkaya yalanladı. TRT’nin kendisini hiç yayınlamadığı sözleri ise kurum tarafından çürütülen İmamoğlu’nun bir işçinin kendisine çay getirdiği için işinden olduğu savı da havada kaldı.
13 Haziran 2019
Fahrettin Altun'dan Cemil Meriç paylaşımı
Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun, Twitter hesabından Cemil Meriç'in vefatının 32. yıl dönümüne ilişkin mesaj paylaştı.
13 Haziran 2019
İsrail'den skandal Gazze kararı!
İsrail ordusu, helyum gazıyla şişirilmiş balon atılmasını gerekçe göstererek Gazze Şeridi üzerinde kapsamlı deniz ablukası uygulama kararı aldı.
13 Haziran 2019
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail, Gazze'nin güneyindeki Refah kentinde bir tarım arazisine hava saldırısı düzenledi.
13 Haziran 2019
Satın aldığı evin garajından çıktı! Gözlerine inanamadı...
Müzayede yöntemiyle aldığı evin garajından çıkanı görünce gözlerine inanamadı. Evin içini hiç görmeden satın alan adamın dikkatini ise garajdaki bir cisim dikkatini çekti. Garajı açar açmaz gördüğü manzara ise onu şaşkına çevirdi.
13 Haziran 2019
Bu besinleri mutfağınızda bol bol bulundurun! Doğal antibiyotik...
Çok sık hastalanmamak ve evde kendimizi doğal yollarla tedavi etmek istiyorsak doğa bize bu konuda çok yardımcı olacaktır. Hastalanıldığımızda sıkça başvurduğumuz antibiyotiklerin doktor kontrolü olmadan tüketilmesi son derece sakıncalıdır. Ancak doğal antibiyotik etkisi olan bu mucizevi besinleri bol bol tüketebilirsiniz. İşte doğal antibiyotik etkisi gösteren mucizevi besinler...