TIMELINE

27 Haziran 2019
FETÖ şüphelisi mezuniyet töreninde yakalandı
Eskişehir'de, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üyesi olduğu ve gizli haberleşme programı "ByLock" kullandığı iddiasıyla aranan şüpheli, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) mezuniyet töreninde yakalandı.
27 Haziran 2019
Başkan Erdoğan'a Osaka'da sürpriz karşılama
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi'ne katılmak üzere Japonya'nın Osaka şehrine geldi. Başkan Erdoğan'a eşi Emine Erdoğan eşlik etti. Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, konaklayacakları otelde 2020 Olimpiyatları'nda Türkiye için özel olarak hazırlanan geleneksel Japon Kimono kıyafetleriyle karşılandı.
27 Haziran 2019
Meteoroloji'den kuvvetli yağış ve rüzgar uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu merak eden vatandaşlara beklenen haber Meteoroloji'den geldi Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bazı illerimiz için kuvvetli yağış ve kuvvetli rüzgar uyarısında bulunuldu. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağış var? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika raporuna göre yurt genelinde hava durumu tahminleri...
27 Haziran 2019
THY'den alkışlık hareket!
Türk Hava Yolları'ndan yapılan açıklamada: “Yeni uçağımıza kahraman Eren’imizin memleketi “Maçka” adını verdik. İlk uçuşumuzda Trabzon’a. Ailesiyle birlikte hep beraber Eren’i ziyaret edeceğiz” denildi.
27 Haziran 2019
2 ilde acele kamulaştırma kararları
Bingöl ve Ağrı'da bazı taşınmazların acele kamulaştırılmasına ilişkin Cumhurbaşkanı kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
27 Haziran 2019
Telefonunuzun şarjı çabuk bitiyorsa mutlaka bunu yapın!
Apple iPhone telefonlarından herhangi birini kullanıyorsanız ve şarjınızın çabuk bitmesinden şikayetçiyseniz eğer sizin için hazırladığımız ipuçları sayesinde Apple marka telefonunuzun kullanım süresini daha da uzatabilirsiniz. İşte Apple iPhone'ların şarjının çabuk bitmemesi için uygulayabileceğiniz o yöntemler...
27 Haziran 2019
Başkan Recep Tayyip Erdoğan G-20 zirvesi için Osaka'da
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 28-29 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan G-20 zirvesi için Japonya'nın Osaka kentine gitti. Erdoğan'ın G-20 Zirvesi'nin ikinci gününde ABD Başkanı Donald Trump ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'le bir araya gelmesi planlanıyor. Bu görüşmelerde masaya yatırılacak en önemli başlık S-400 Hava Savunma Sistemleri ve F-35'ler. Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Japonya'daki son durağı ise Tokyo olacak.
27 Haziran 2019
Atama kararları Resmi Gazete'de
Kültür ve Turizm Bakanlığı, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğü ile Türkiye Petrolleri A.O. kurumuna ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yer aldı.
27 Haziran 2019
Google'dan kullanıcılarına kritik uyarı! Hemen silin...
Teknoloji devi Google, milyonlarca telefon kullanıcısını uyardı. Telefondan mutlaka silinmesi gereken uygulamaları açıklayan Google, telefon kullanıcıları için kritik uyarılar yaptı. Google'ın uyarılarından sonra birçok akıllı telefon kullanıcısı, Google'ın uyardığı, telefona zarar veren o programları merak ediyor. Peki hangi uygulamalar telefona zarar veriyor? İşte mutlaka telefondan silinmesi gereken uygulamalar...
27 Haziran 2019
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çalışma ne zaman bitecek?
15 Temmuz Şehitler Köprüsü ile Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprülerinde Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından bakım onarım çalışması yapılacak. Çalışmalar nedeniyle her iki köprüde de Anadolu ve Avrupa istikametlerinde iki şerit kapatıldı. Şimdi vatandaşlar "Fatih Sultan Mehmet (FSM) ve 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde çalışma ne zaman bitecek?" sorusuna yanıt arıyor.