TIMELINE

11 Haziran 2019
Ve proje raydan çıktı
Gerek yabancı basın, gerekse yabancı finansörlerin desteklediği yerel basının 'Sevgi pıtırcığı' olarak pazarladığı CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu, 31 Mart seçimlerinin oy hırsızlığı nedeniyle iptal edilmesi sonrası rolünü yapamaz hale geldi ve raydan çıktı. Beylikdüzü Belediye Başkanlığı döneminde adı kavgalarla anılan, karakol basıp polise saldıran, adamlarına gazeteci dövdüren CHP'nin İBB adayı Ekrem İmamoğlu, yine özüne döndü.
11 Haziran 2019
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlara kritik uyarı Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada bazı illerimiz için kuvvetli yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün (11 Haziran Salı) hangi illerde yağış var? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika uyarısına göre yurt genelinde hava durumu...
11 Haziran 2019
Bomba iddia: CIA için çalıştı
Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'daki havalimanında 2017'de suikast sonucu öldürülen Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un üvey ağabeyi Kim Jong-nam'ın ABD Merkezi Haberalma Teşkilatı (CIA) için çalıştığı öne sürüldü.
11 Haziran 2019
Resmen itiraf ettiler! Ordudan askerler de vardı...
Sudan'da Cumhurbaşkanı Ömer el-Beşir'e darbe yapan Askeri Geçiş Konseyi, geçen hafta başında Hartum'daki ordu karargahı önündeki göstericilere müdahaleye ordudan askerlerin katıldığını kabul etti.
11 Haziran 2019
Adana'da FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
Son dakika... Adana Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY'nin yeni eğitim yapılanmasına yönelik soruşturma kapsamında 56 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Operasyonda gözaltına alınan bazı şüpheliler emniyet müdürlüğüne götürüldü
11 Haziran 2019
Küçükçekmece'de feci kaza!
Küçükçekmece’de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarparak yan yattı. Can pazarının yaşandığı kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 2’si kadın 5 kişi yaralandı.
11 Haziran 2019
Yıllar Sultan II. Abdülhamid'i böyle değiştirmiş
Sultan II. Abdülhamid Han, Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı ve 113'üncü İslam halifesidir. 33 yıllık hükümdarlığı boyunca Osmanlı topraklarına birçok hizmette bulunmuş olan Sultan II. Abdülhamid Han, devlet ve hilafet mührünü abdestsiz basmayacak kadar dindar bir yaşam sürmüştü. Osmanlı İmparatorluğu'nun en çok araştırılan padişahlarından biri olan II. Abdülhamid Han'ın gençlik fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Yıllar II. Abdülhamid Han'ı işte böyle değiştirmiş...
11 Haziran 2019
Türkiye'den ABD'ye sert tepki!
Dışişleri Bakanlığı, ABD Temsilciler Meclisi’nde kabul edilen “ABD-Türkiye ittifakına yönelik endişelerin ifade edilmesi” başlıklı kararın müttefik ilişkileriyle bağdaşmadığını açıkladı. Bakanlıktan yapılan açıklamada, “Kararda, Türkiye'nin dış politikası ve yargı sistemi hakkında yer verilen haksız ve temelsiz iddiaların kabul edilmesi asla mümkün değildir” denildi.
11 Haziran 2019
Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı yapacak
Adalet Bakanlığı bünyesinde yer alan Adliyelere, Bakanlık merkez teşkilatına, Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'ne personel alımı yapılacak. Şimdi birçok kişi zabıt katibi, infaz koruma memuru, mübaşir alımları hakkında araştırma yapıyor. Peki, Adalet Bakanlığı 11 bin personel alımı ne zaman? İşte alım sürecine dair detaylar...
11 Haziran 2019
İzmir'de baba dehşeti!
İzmir'de bir kişinin, 13 ve 16 yaşlarındaki kızlarını tüfekle ateş ederek yaraladığı iddia edildi. Yat kaptanlığı yaptığı öğrenilen baba, olay yerinde gözaltına alındı.