TIMELINE

05 Haziran 2019
Sudan'da ölü sayısı yükseliyor
Sudan'da yaşanan olaylar sonucu ölü sayısı her geçen gün daha da artıyor. Son olarak Sudan Doktorlar Komitesi, güvenlik güçlerinin pazartesi sabahı başkent Hartum'da ordu karargahı önündeki göstericilere müdahalesinde hayatını kaybedenlerin sayısının bugün hastanelerde yaşamını yitirenlerle 60'a ulaştığını bildirdi.
05 Haziran 2019
ABD-S.Arabistan arasında karanlık trafik! Kaşıkçı cinayetinden...
İstanbul'daki Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda vahşice katledilen gazeteci Cemal Kaşıkçı cinayetinden sadece 16 gün sonra bazı Amerikan firmalarına Suudi Arabistan'la hassas nükleer bilgileri paylaşma izni verdiği ortaya çıktı.
05 Haziran 2019
Yıllarca severek izledik ama bu ayrıntıyı fark etmedik! Red Kit'teki gizli mesaj...
Çocuklara küçük yaşta verilen gizli mesajların çoğu çizgi filmlerden geçmekte. Çok zor olsa dahi izlenenleri kontrol altında tutmak gerek. Kaldı ki çizgi filmlerdeki gizli mesajlar yetişkinleri bile ağzını açık bırakacak cinsten. Bunların en başında 7'den 70'e herkesin severek izlediği Red Kit. En çok izlenen çizgi filmlerden Red Kit'teki gizli mesajlar...
05 Haziran 2019
Trump'tan "edepsiz" açıklaması
İngiltere'ye ziyarette bulunan ABD Başkanı Donald Trump, İngiliz Kraliyet ailesinin Amerikalı üyesi Meghan Markle için "edepsiz" demediğini, ancak Sussex Düşesi'nin "kendisine karşı edepsizlik yaptığını söylediğini" belirtti.
05 Haziran 2019
Ankara'da korkutan yangın
Ankara Yenimahalle'de bulunan bir apartmanda yangın çıktı. Yangın sırasında evde bulunan Gülseren S. isimli kadın evde mahsur kalırken, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.
05 Haziran 2019
10 bin polis alımı ne zaman yapılacak?
Polis olmak isteyen birçok vatandaş İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun açıklamasının ardından 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak sorusuna merakla yanıt arıyor. Peki, 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak? 10 bin polis alımı başvuru şartları ve tarihi açıklandı mı? İşte POMEM alım sürecine ilişkin detaylar...
05 Haziran 2019
THY Sudan seferlerini iptal etti
Türk Hava Yolları (THY), Sudan'daki gelişmeler nedeniyle başkent Hartum seferlerini iptal etti. Sudan Doktorlar Komitesi, güvenlik güçlerinin pazartesi sabahı başkent Hartum'da ordu karargahı önündeki göstericilere müdahalesinde hayatını kaybedenlerin sayısının bugün hastanelerde yaşamını yitirenlerle birlikte 40'a ulaştığını ancak bu sayının çok daha fazla olduğunu bildirmişti.
05 Haziran 2019
PTT personel alımı yapacak mı?
İş arayışı olan vatandaşlar PTT personel alımına dair son detaylar hakkında araştırma yapıyor. PTT personel alımı ne zaman yapılacak sorusu bu nedenle merak ediliyor. Personel alımlarına ilişkin PTT tarafından açıklama yapıldı. Peki, PTT personel alımı yapacak mı? İşte son detaylar...
05 Haziran 2019
Kaçamadan yakalanmışlardı... Flaş karar
Balıkesir'in Ayvalık ilçesinden tekneyle Yunanistan'ın Midilli Adası'na kaçmaya çalışırken yakalanan 17 Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) şüphelisinden işlemleri tamamlanan 9 kişi daha sevk edildiği mahkemece tutuklandı.
05 Haziran 2019
4 gün boyunca sadece muz tüketirseniz...
Havaların ısınması ve yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte, kilo verme yöntemleri tekrar gündem oldu. Yaza fit ve sağlıklı bir vücutla girmek isteyen vatandaşlar, sağlıklı kilo verme tekniklerini ve kilo verirken yapılması gerekenleri araştırıyor. Kısa bir sürede hızlı kilo verdiren muz diyeti son zamanlarda çok revaçta. Muz diyeti ile kilo vermek çok kolay. Peki, hızlı kilo verdiren muz diyeti nasıl yapılır? Muz diyeti ile nasıl kilo verilir? Sizin için bir üç günlük bir de yedi günlük hızlı kilo verdiren muz diyeti hazırladık. İşte detaylar...