TIMELINE

10 Haziran 2019
Meteoroloji'den sağanak yağış uyarısı
Haftanın ilk günü hava durumunu araştıran vatandaşlara son dakika uyarısı Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada bazı bölgelerimiz için sağanak yağış uyarısında bulunuldu. Hava sıcaklıklarının da azalacağını belirten Meteoroloji, kuvvetli rüzgar konusunda da uyardı. Peki bugün İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Hangi illerimizde yağış var? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika uyarılarına göre yurt genelinde hava durumu raporu...
10 Haziran 2019
Trump ile NYT arasında "Meksika anlaşması" kavgası
NYT gazetesi, ABD ile Meksika arasında cuma günü varılan sınır güvenliği anlaşmasının aslında aylar önce yapıldığını iddia etti. ABD Başkanı Donald Trump, NYT'nin konuyu çarpıtıp yalan haber yazdığını savundu.
10 Haziran 2019
UEFA açıkladı! 2021'de futbola yeni kural
UEFA Başkanı Aleksander Ceferin, saha içerisinde beyin sarsıntısı geçiren oyuncular için ek oyuncu değişikliği sağlayan bir kuralın 2021 yılına dek işleme konabileceğini açıkladı.
10 Haziran 2019
Almanya'da camilere saldırı!
Almanya’da hafta sonu iki farklı camiye saldırı gerçekleştirildi. Bremen kentindeki Rahman Camisi'nde yaklaşık 50 Kur'an-ı Kerim tahrip edilirken, Kassel'deki Merkez Camisi'ne de taşlı saldırıda bulunuldu.
10 Haziran 2019
Fabrikada yangın çıktı! Patlamalar yaşanıyor...
Kocaeli’nin Kartepe ilçesinde bir fabrika yaşanan patlamalar sonrasında yanmaya başladı. Fabrikadaki işçiler tahliye edilirken olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.
10 Haziran 2019
Tarım arazisine yıldırım düştü! Ekinler kül oldu
Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesinde, tarım arazisine yıldırım düşmesi çıkan yangında 10 bin dönüm ekin kül oldu.
10 Haziran 2019
Sözleşmeli er alımı başvuruları ne zaman?
Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na sözleşmeli er alımı yapılacak. Şimdi hayalindeki mesleği icra etmek isteyen vatandaşlar DKK ve KKK sözleşmeli er alımı başvuruları ne zaman sorusuna yanıt arıyor. İşte Kara Kuvvetleri Komutanlığı ile Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na alım sürecine dair detaylar...
10 Haziran 2019
Beraber alkol aldığı arkadaşını öldürdü
Adana'nın Seyhan ilçesinde, beraber alkol aldığı arkadaşı M.T. (17) tarafından bıçaklanan Mert Özgencil (28), hayatını kaybetti.
10 Haziran 2019
Nijerya'da silahlı saldırılar: 25 ölü
Batı Afrika ülkelerinden Nijerya'nın kuzeybatısında düzenlenen silahlı saldırılarda 25 kişi hayatını kaybetti. Ülkede son zamanlarda silahlı kişilerin motosikletlerle saldırılar yapması nedeniyle bazı eyaletlerde motosiklet kullanımı yasaklanmıştı.
10 Haziran 2019
Balkon çöktü! Yaralılar var...
İstanbul'da balkonun çökmesi sonucunda 3'ü çocuk 5 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Polis ve itfaiye ekipleri bir süre olay yerinde inceleme yaptı.