TIMELINE

17 Haziran 2019
Niğde'de acı olay! Yük treninin altında kaldı
Niğde'de feci bir kaza yaşandı. Demiryolundan karşıya geçmek isteyen 22 yaşındaki Tunahan Bulun isimli genç yük treninin altında kaldı. Bulun olay yerinde hayatını kaybederken, polis kaza ile ilgisi soruşturma başlattı.
17 Haziran 2019
İzmir'de zincirleme trafik kazası! Yaralılar var
İzmir Karabağlar'da kamyonet, belediye otobüsü ve taksinin karıştığı zincirleme bir trafik kazası yaşandı. Kaza sonucu araçlarda bulunan dört kişi yaralanırken, yaralılar sağlık ekiplerinin müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı.
17 Haziran 2019
On binlerce askerin gözü yeni askerlik düzenlemesinde
Yeni askerlik düzenlemesi bu hafta Türkiye'nin ana konularından biri olacak. Eğer yeni düzenleme bu hafta Meclis'ten geçerse, silah altında bulunan 6 ayını tamamlamış yaklaşık 130 bin civarındaki asker terhis olacak. İşte yeni askerlik düzenlemesi ile ilgili son dakika gelişmeleri...
17 Haziran 2019
Rus mühendis eski telefondan öyle bir şey yaptı ki! Milyonlar izledi
Birbirinden bağımsız parçalardan öyle şeyler üretiliyor ki, şaşıp kalmamak elde değil. Varlığını bile unuttuğunuz eski telefonunuz aslında büyük bir icada dönüşebilir. Rus mühendis eski bir telefondan yola çıktı ve kimsenin aklına gelmeyecek bir şey yaptı. Mühendisin bu videosu milyonlar tarafından izlendi.
17 Haziran 2019
4 ilde terör operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
PKK terör örgütünün gençlik yapılanmasına yönelik düzenlenen Adana merkezli 4 ilde terör operasyonu düzenlendi. 35 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilen operasyona özel harekat polisleri de destek verdi.
17 Haziran 2019
Binali Yıldırım, İmamoğlu'nu ikiye katladı! İşte o rakamlar
Binali Yıldırım ile İmamoğlu'nun buluşması Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Yıldırım ve İmamoğlu İstanbul seçimine bir hafta kala projelerini açıkladı, soruları yanıtladı. Türkiye'yi ekranlara kilitleyen tarihi buluşma sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. İşte dikkat çeken rakamlar.
17 Haziran 2019
Binali Yıldırım projelerini açıkladı! İstanbullulara müjde üstüne müjde
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu ile katıldığı ortak canlı yayında projelerini açıkladı. İstanbullulara müjdeleri sıralayan Yıldırım, ulaşımdan ekonomiye, ev hanımlarından gençlere yönelik projelerini anlattı. AK Parti Adayı Binali Yıldırım, İstanbul'un ulaşım sorunuyla ilgili projelerini açıkladı ve "Ulaşım benim işim tevazuya gerek yok. 233 km olan raylı sistemiz hattı 2023 yılına kadar 518 km'ye çıkacak. Ulaşımda raylı sistemin bugün yüzde 18 olan payını yüzde 48'e çıkartacağız. En önemli projemiz bu!" ifadelerini kullandı.
17 Haziran 2019
Çipras'tan küstah tehdit
Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Türkiye'nin Kıbrıs Adası açıklarındaki doğal gaz arama çalışmalarına ilişkin, Avrupa Birliği'nden (AB) yaptırım talebinde bulunacaklarını söyledi.
17 Haziran 2019
Binali Yıldırım'dan canlı yayın sonrası ilk mesaj
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, ortak canlı yayın sonrası sosyal medya hesabı Twitter’dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Yıldırım, “Ekrem Bey çok şey anlattı da, ne yapacağını söylemeyi unuttu.” ifadelerini kullandı.
17 Haziran 2019
TÜRGEV, CHP adayının açıklamalarına tepki gösterdi
TÜRGEV, CHP'nin İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak yayında yaptığı açıklamalarına sosyal medya hesabı üzerinden tepki gösterdi.