TIMELINE

15 Haziran 2019
Meclis'te tatil öncesi sıkı mesai!
Bayram sonrası çalışmalarına ara verileceği açıklanan TBMM, başta askerlik düzenlemesi olmak üzere bazı acil düzenlemeler talebiyle temmuz sonuna kadar mesai yapacak. Eğitim, yargı, kültür ve ekonomi paketleri kanunlaşmadan vekiller tatile çıkmayacak.
15 Haziran 2019
İSTOÇ'ta iş yeri yangını!
Son dakika haberine göre, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde bulunan İstoç Sanayi Sitesi'ndeki bir iş yerinde sabah erken saatlerde yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından müdahale edilen yangın yaklaşık 2 saat sonra söndürüldü.
15 Haziran 2019
Bahçeli'den İstanbul çıkarması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi dolayısıyla üç gün boyunca sürdüreceği program için İstanbul'a geldi. MHP, Bahçeli'nin gelişini sosyal medya hesabından köprüde çekilmiş fotoğrafla birlikte 'Hareketin Lideri Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli İstanbul'da...' şeklinde duyurdu.
15 Haziran 2019
Yıldırım'dan dikkat çeken mektup
İstanbul seçimlerine sayılı günler kala Cumhur İttifakı’nın adayı Binali Yıldırım, 10 milyon 560 bin 963 seçmene mektup gönderdi. Yıldırım mektubunda, "Değerli kardeşim, keşke 31 Mart seçimlerinin yenilenmesini gerektiren olayları yaşamayıp sizlere zahmet verip tekrar sandığa gitmek zorunda bırakmasaydık. Ancak, seçimde ve sonrasında gelişen olaylar seçimin dürüstlüğüne şaibe düşürdü. Seçimi gerçekleştiren görevlilerin yanlışları yüzünden oy verenler mağdur edildi." diye yazdı.
15 Haziran 2019
İlk eşi bakın kim çıktı!
Hülya Avşar, her aşkı, her lafı, her yaptığı ile uzun yıllardır magazin gündeminden düşmedi. Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğini 2005 yılında sonlandıran Hülya Avşar, iş adamı Saadettin Saran ile yaşadığı aşkla herkesi şaşırtmış, Sadettin Saran daha sonra Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahovic ile aşk yaşamaya başlamıştı. Fakat bunlar Hülya Avşar'ın tek aşk maceraları değil. Hülya Avşar'ın tacının elinden alınmasına neden olan eşinin kim olduğunu biliyor musunuz? İşte Hülya Avşar'ın ilk eşi...
15 Haziran 2019
Beşiktaş’ta feci kaza! Otomobil takla attı
İstanbul Beşiktaş’ta seyir halindeki hafif ticari araç sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu aynı yönde seyir halinde olan başka bir otomobile çarptı. Çarpma sonucu diğer otomobil takla atarak kaldırıma düşmesi sonucu 2 kişi yaralandı.
15 Haziran 2019
Endonezya'da 6,4 büyüklüğünde deprem!
Endonezya'nın Maluku eyaletinde 6,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremde ilk belirlemelere göre ölen ya da yaralanan olmazken tsunami alarmı da verilmedi.
15 Haziran 2019
Türkiye neden S-400'de ısrarlı?
Türkiye, hava sahasının güvenliği için S-400 hava savunma sistemlerini almakta kararlı. Ancak ABD'nin 'uyumsuzluk' iddiaları sonrası yaptırım tehditleri bitmek bilmiyor. Peki, S-400 hava savunma sistemleri Türkiye için neden bu kadar önemli? S-400'ün özellikleri nelerdir? ABD neden S-400 alışverişinin gerçekleşmesinden rahatsız? İşte merak edilen tüm detaylar...
15 Haziran 2019
Macron’dan haddini aşan Türkiye açıklaması!
Emmanuel Macron, Doğu Akdeniz'de yaşanan gerilime ilişkin Türkiye ile ilgili haddini aşan açıklamalarda bulundu. Türkiye'nin "Doğu Akdeniz'deki yasadışı faaliyetlerini sonlandırması gerektiğini" öne süren Macron, "AB bu konuda zayıflık göstermeyecek" ifadelerine yer verdi.
15 Haziran 2019
Suudi Prenses için Fransa’da tutuklama emri
Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman'ın kız kardeşi, Prenses Hassa hakkında, Fransa’da tutuklama emri çıkarıldı. Prenses, Paris’teki apartmanında bir işçiyi dövdürmekle suçlanıyor.