TIMELINE

25 Haziran 2019
FETÖ’nün TSK’daki kripto yapılanmasına operasyon!
Son dakika haberine göre, FETÖ’nün TSK’deki kripto yapılanmasına yönelik İzmir merkezli operasyonda 22'si muvazzaf 36 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
25 Haziran 2019
Katar'dan dev Türkiye hamlesi!
Katargaz, dünyanın en büyük sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) gemilerinden biri olan Q-Flex türü tankeriyle 207 bin metreküplük ilk büyük LNG sevkiyatını Türkiye'ye gerçekleştirdi.
25 Haziran 2019
O fotoğrafı gün yüzüne çıktı! Meğer II. Abdülhamid Han...
Sultan Abdülhamid Han, Osmanlı İmparatorluğu'nun 34'üncü padişahı ve 113'üncü İslam halifesidir. 33 yıllık hükümdarlığı boyunca Osmanlı topraklarına birçok hizmette bulunmuş olan Abdülhamid Han, devlet ve hilafet mührünü abdestsiz basmayacak kadar dindar bir yaşam sürmüştü. Osmanlı İmparatorluğu'nun en çok araştırılan padişahlarından biri olan II. Abdülhamid'in gençlik fotoğrafı ortaya çıktı. Yıllar Sultan II. Abdülhamid Han'ı işte böyle değiştirmiş...
25 Haziran 2019
ABD basınından Trump'a çok ağır eleştiri!
Amerikan Washington Post Gazetesi Yayın Kurulu, ABD Başkanı Donald Trump'ın Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesinden hiç rahatsız olmadığını belirterek, "Bilakis Bay Trump, Kaşıkçı'yı öldürmesi için ekip yollayan kraliyet sarayının vazgeçilmez destekçisi oldu." yorumunu yaptı. Washington Post Gazetesi Yayın Kurulu, "Suudi Arabistan bir gazeteci öldürdü ve Trump bunu önemsemiş gözükmüyor" başlıklı makalesinde, Kaşıkçı cinayeti sonrasındaki tutumu dolayısıyla Trump'ı eleştirdi.
25 Haziran 2019
Özcan Deniz'in ilk eşi çok şaşırttı
İstanbullu Gelin dizisinde canlandırdığı Faruk karakteri ile oyunculuğunun zirvesini yaşayan Özcan Deniz, hayranlarını ekrana kilitledi. Özcan Deniz, Feyza Aktan ile evlendi ve bu evliliğinden Kuzey adından bir oğlu oldu. İstanbullu Gelin'in final yapmasının ardından, özel hayatında mutlu günler geçiren Özcan Deniz'in daha önce bir kere evlendiğini ve bu evliliğini kendinden yaşça büyük biriyle yaptığını biliyor muydunuz? Özcan Deniz'in ilk eşinin yaptığı açıklamalar da unutulmazlar arasında. Başta Özcan Deniz olmak üzere ünlülerin çok şaşıracağınız eski eşleri...
25 Haziran 2019
Başkan Erdoğan ile Trump Japonya'da görüşecek
Beyaz Saray, ABD Başkanı Donald Trump'ın Japonya'da yapılacak G-20 Zirvesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ikili görüşme gerçekleştireceğini açıkladı. Trump ayrıca Çin, Rusya, Japonya, Almanya, Suudi Arabistan, Hindistan ve Avustralya liderleriyle de bir araya gelecek.
25 Haziran 2019
Kerkük'te 14 DEAŞ'lı terörist öldürüldü
Irak Savunma Bakanlığına bağlı Terörle Mücadele Güçleri tarafından yapılan yazılı açıklamada, Kerkük'te ülkedeki askeri koalisyona bağlı savaş uçaklarının destek verdiği operasyonda DEAŞ üyesi 14 teröristin öldürüldüğü ve örgütün lider kadrosundan bir kişinin ele geçirildiği belirtildi.
25 Haziran 2019
Balıkesir'de FETÖ operasyonu
Balıkesir'de, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik düzenlenen operasyonlarda 4 şüpheli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince Bigadiç'de yakalandı.
25 Haziran 2019
Aydın lise taban ve tavan puanları belli oldu mu?
LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler LGS ile ilgili detayları internette araştırmaya başladı. LGS taban ve tavan puanları sonuçların ardından merakla araştırılan konuların arasında yer alıyor. Sınava giren öğrenciler heyecanla tercih yapmayı bekliyorlar. İyi bir lisede eğitim görmek isteyen öğrenciler Aydın lise taban puanları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Aydın lise taban ve tavan puanları belli oldu mu? İşte taban ve tavan puan detayları...
25 Haziran 2019
Denizli lise taban ve tavan puanları belli oldu mu?
LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrenciler LGS ile ilgili detayları internette araştırmaya başladı. LGS taban ve tavan puanları sonuçların ardından merakla araştırılan konuların arasında yer alıyor. Sınava giren öğrenciler heyecanla tercih yapmayı bekliyorlar. İyi bir lisede eğitim görmek isteyen öğrenciler Denizli lise taban puanları hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Denizli lise taban ve tavan puanları belli oldu mu? İşte taban ve tavan puan detayları...