TIMELINE

22 Haziran 2019
Büyükçekmece'de fabrika yangını: 4 işçi öldü!
Büyükçekmece'de tekstil ve plastik malzeme imalatının yapıldığı 4 katlı bir fabrikada yangın çıktı. İstanbul Valiliği'nden yapılan son dakika açıklamasında, fabrikada çıkan yangın sonucu yabancı uyruklu 4 kişinin öldüğünü, 2 kişinin de tedavi altına alındığını açıkladı. Olayda 4 itfaiye erinin de hafif şekilde yaralanarak hastaneye sevk edildiği bildirildi.
22 Haziran 2019
Akıllara durgunluk veren olay! Ayı dağcıyı uçurumdan itti
Tunceli'nin Ovacık ilçesindeki Mercan Vadisi'ne tırmanan dağcı grubuna ayı saldırdı. Saldırıda yaralanan dağcı Serhan Poçan, bölgeye sevk edilen askeri helikopterle hastaneye ulaştırıldı.Olay sırasında Poçan'ın yanında olduğunu belirten Ömür Birler, "Dört arkadaş inişteyken ayı birden kovuktan çıkarak önümüzdeki arkadaşa saldırdı. Onu aşağı doğru itti." dedi.
22 Haziran 2019
Bıçaklı kavga ölüm getirdi!
Muğla'nın Fethiye ilçesinde bıçaklanan kişi yaşamını yitirdi. Fikret Ö. ise olay yerinde jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Işık'ın cesedi yapılan incelemenin ardından Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
22 Haziran 2019
İkinci el otomobil alacaklar dikkat!
İkinci el otomobil alacaklar dikkat... Milyonlarca araç sürücüsü, ikinci el otomobil piyasasında en çabuk satabileceği arabaları merak ediyor. Artan yakıt masrafları sürücüleri, az yakan ikinci el otomobil piyasasına itiyor. Peki az yakan ikinci el otomobil marka ve modelleri hangisidir? İkinci el otomobil piyasasında en hızlı satılan araçlar hangileridir? İşte merak edilen o liste...
22 Haziran 2019
2 arkadaşın sır ölümü!
Kocaeli'nin İzmit ilçesinde, iki arkadaş aynı gün yaşamını yitirdi. Polis, iki arkadaşın ölümüne ilişkin inceleme başlattı. Cenazeler, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.
22 Haziran 2019
Kan dondurdu! '2028'den geldim' diyerek bu cihazı gösterdi
Son aylarda zamanda yolculuk yaptığını iddia eden kişilere bir yenisi daha eklendi. "2030 yılından geldim" diyen Noah'ın ardından bu sefer de 2028 yılından geldiğini iddia birisi herkesi şoke etti. 2028'den geldiğini iddia eden kişinin gösterdiği cihaz ise kan dondurdu. İşte o cihaz...
22 Haziran 2019
Korkunç! İki arkadaşının ölümüne sebep oldu ve...
Afyonkarahisar'da kız isteme sırasında rastgele ateş açtıktan sonra yere indirdiği silahının kazara ateş alması sonucu 2 kişiyi yaralayan zanlı, daha sonra kalp krizi geçirdi. Yoğun  bakımdaki C.K'nin tedavisinin sürdüğü bildirildi.
22 Haziran 2019
Albayrak'tan anlamlı paylaşım: Rabbime şükrediyorum
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden kızı Emine Mahinur'un mezuniyetine ait bir fotoğraf paylaştı. Albayrak, "Aile; sevgi, sadakat merhamet ve inanç ister. Bundan bihaber olanlara mutlu aile tablosu acı verir. Dünyanın tüm zorluklarına göğüs germe gücünü bu tablodan almayı bana nasip ettiği için Rabbime şükrediyorum..." dedi.
21 Haziran 2019
Binali Yıldırım'ın bu sözleri paylaşım rekorları kırdı
Cumhur İttifakı İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım katıldığı programda adeta stüdyoyu kırdı geçirdi. Yıldırım, programda Fransızca konuştu, türkü söyledi ve yaptığı esprilerle izleyenleri kahkahaya boğdu. Binali Yıldırım programda İstanbullular için verdiği müjdelerin detaylarını da anlattı. Binali Yıldırım'ın "Ben öğretilmiş bir adam değilim. Bana sorulan sorulara, hangi ortamda olursa olsun, samimiyetle cevap veririm. Bilmiyorsam, bilmiyorum derim" sözleri sosyal medyada beğeni ve paylaşım rekoru kırdı.
21 Haziran 2019
Destici'den 'Cumhur İttifakı' açıklaması
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "16 Nisan referandumunda nerede durmuşsak, 24 Haziran seçimlerinde nerede durmuşsak, 31 Mart seçimlerinde nerede durmuşsak, 23 Haziran'da seçimlerinde de orada duruyoruz, yani Cumhur İttifakı'nın yanında durduk ve durmaya devam edeceğiz." dedi.