TIMELINE

30 Haziran 2019
Onyekuru'da flaş gelişme!
Çifte kupalı sezonun Galatasaray adına yıldızı olan Henry Onyekuru, ikinci kez Sarı-Kırmızılı kulüpte maceraya atılmaya hazırlanıyor. Everton’ın Onyekuru’nun bir kez daha Galatasaray’a kiralanmasına onay verdiği, maddi detayların önümüzdeki hafta içinde görüşüleceği bildirildi.
30 Haziran 2019
Uzmanlar uyardı: Bu besinleri sakın tüketmeyin!
Her insanın tükettiği besinler vücutta farklı etkilere sebep olabiliyor. Bunun nedeni farklı kan gruplarına sahip olmamızdır. Her kan grubu, tüketilen besinlere farklı tepkiler verir. Peki kan gruplarımıza göre nasıl beslenmeliyiz? Hangi kan grubu hangi eti yemeli? Hangi kan grubu hangi balığı yemeli? Hangi kan grubu hangi sebzeyi yemeli? İşte kan gruplarına göre beslenme listesi...
30 Haziran 2019
ABD medyası yerden yere vurdu
ABD’nin etkili gazetelerinden New York Times, İsrail-Filistin barış arayışları kapsamında ABD öncülüğünde Bahreyn’de düzenlenen ekonomi çalıştayı için “gerçeklerden kopuk büyük rüya planları” yorumunda bulundu.
30 Haziran 2019
"Balta" ve 3 suç ortağı tutuklandı!
Son dakika haberi... Başkent’te oto hırsızlık çetesine yönelik düzenlenen ‘Balta’ operasyonunda, çete lideri ‘balta’ lakaplı şahıs ile 7 kişi gözaltına alındı. Diğer bir operasyonda ise 3 şüpheli çaldıkları araçları parçalarken yapılan baskında suçüstü yakalandı.
30 Haziran 2019
Meteoroloji'den 'çok kuvvetli' yağış uyarısı
Son dakika haberi... Hava durumunu araştıran vatandaşlarımızın beklediği haber Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika açıklamasında bazı bölgelerimiz için "çok kuvvetli ve şiddetli" yağış uyarısında bulunuldu. Peki bugün (30 Haziran Pazar) hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de yağış var mı? İşte Meteoroloji'den gelen son dakika bilgilerine göre 30 Haziran Pazar hava durumu...
30 Haziran 2019
19 yaşındaki genç yarışmacı 1 milyonluk soruya ulaştı!
Murat Yıldırım'ın sunduğu, ekranların sevilen bilgi yarışması Kim Milyoner Olmak İster'in 834. yeni bölümü yine ilgiyle takip edildi. Milyoner'in son bölümü birbirinden farklı yarışmacılara ve ilginç sorulara sahne olurken, 19 yaşındaki genç yarışmacı Arda Ayten'in performansı Kim Milyoner Olmak İster tarihine damga vurdu.Arda Ayten, 125.000 ve 250.000 TL'lik soruları joker dahi kullanmadan bilerek 1.000.000 TL'lik soruyu görme hakkını kazandı. İşte Kim Milyoner Olmak İster'de geceye damga vuran o anlar...
30 Haziran 2019
F.Bahçe için büyük feda! 17 milyon TL'yi istemiyor
Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Transfer operasyonuna tam anlamıyla start veren sarı-lacivertliler görüştükleri oyuncuları birer birer kadroya katmaya hazırlanıyor. Bu kapsamda Konoplyanka ile her konuda anlaşma sağlayan sarı-lacivertliler kulübü ile bonservis sorunu ile karşı karşıya kaldı. Yıldız futbolcu Fenerbahçe'ye gelmek için büyük bir fedakarlıkta bulundu. İşte detaylar...
30 Haziran 2019
Kupa Amerika'da Şili'nin rakibi belli oldu
Güney Amerika Futbol Konfederasyonu (CONMEBOL) tarafından düzenlenen Kupa Amerika'da (Copa America) Uruguay’ı penaltı atışlarıyla 5-4 yenen Peru yarı finale çıktı.
29 Haziran 2019
Bunun adı vicdansızlık!
​Rize'nin Kalkandere ilçesinde, belediye temizlik görevlisi S.Y., yavru köpeği elindeki süpürge ile sürüklediği faraşa koyarak demir bariyerlerin üzerinden dereye fırlattı. Bir işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıyan görüntüler paylaşıldığı sosyal medyada tepki çekti. İşçi hakkında yasal işlem başlatıldı.
29 Haziran 2019
Güvenlik kameralarına yakalandılar
Bağcılar TEM Otoyolu Edirne istikameti üzerinde yolun ortasında terk edilen minibüs polis ekiplerini alarma geçirdi. Yolu kesen polisler ilk incelemesinde aracın içinde yabancı uyruklu kaçak göçmenlere ait eşyalar olduğunu tespit etti.