TIMELINE

04 Haziran 2019
Bahçeli: YSK kararının anlaşılması zor
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim kurulu başkanları ile diğer yetkililerle ilgili aldığı karara ilişkin "Anlaşılması zor" dedi.
04 Haziran 2019
"23 Haziran'da da İstanbul bayramı var"
Cumhur ittifakının İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Binali Yıldırım, Bayram Namazı sonrası açıklamalarda bulundu. Yıldırım açıklamasında "Seçim demokrasi demektir rakiplerimin bayramını kutluyorum. 23 Haziran'da da İstanbul bayramı var" dedi.
04 Haziran 2019
İlk bayram namazında doldu taştı
Bayram namazını kılmak için binlerce vatandaş Çamlıca Camii’sine akın etti. İlk Bayram namazının kılındığı Çamlıca Camii havadan görüntüledi. Camiinin avlusuna kadar taşan kalabalık görülürken araçlarda metrelerce trafik oluşturdu.
04 Haziran 2019
Turuncu kategorideki terörist öldürüldü!
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "30 Nisan'da Siirt'in Baykan ilçesi kırsalında 6 terörist etkisiz hale getirilmişti. Teröristlerden birinin turuncu kategoride yer alan "Berfin Savuşkan" kod adlı Rojda Koç olduğu tespit edilmiştir." dedi.
04 Haziran 2019
HDP'lilerden tam kadro hainlik!
Kahraman Mehmetçiğimizin Hendek'te sürdürdüğü başarılı operasyonda öldürülen eli kanlı teröristlerin mezarlıklarına, HDP'liler ziyaret gerçekleştirdi.
04 Haziran 2019
Bakan Akar'dan çok sert tepki!
Milli Savunma Bakanı Akar bir televizyon programında generallere yönelik zikredilen ifadelere ilişkin, "Generallerimizle ilgili ileri geri konuşmak kimsenin haddi değil. Bunlar hadlerini bilecek, öğrenecekler. Yargı önünde hesabını verecekler." ifadelerini kullandı.
04 Haziran 2019
Bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı
Başkan Recep Tayyip Erdoğan bayram namazını Çamlıca Camii'nde kıldı. Camiye binlerce vatandaş bayram namazı için akın ederken, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için geniş güvenlik önlemleri alındı.
04 Haziran 2019
Yıldırım, rakiplerinin bayramını tebrik etti
AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, CHP Adayı Ekrem İmamoğlu, Saadet Partisi Adayı Necdet Gökçınar ve Vatan Partisi Adayı Mustafa İlker Yücel ile bağımsız adayların bayramını tebrik etti.
04 Haziran 2019
Yola çıkacaklar dikkat! Aracınız bu uyarıyı veriyorsa...
Araçlarda hem arıza hem de bilgilendirme amacıyla birçok ikaz lambası bulunuyor. Bu lambalar, görev sırası geldiği zaman yanıyor, güvenli bir sürüş için uyarı veriyor. Her gün araç kullanan milyonlarca sürücü belki de bu ikaz lambaların ne anlama geldiğini bilmiyor. Özellikle Ramazan Bayramı'nın gelmesiyle birlikte yollarda olan sürücülerin güvenli bir sürüş için bu ikazlara dikkat etmesi gerekiyor. İşte araçlarda bulunan ikaz lambaları ve anlamları...
04 Haziran 2019
Yolda yürürken buldu servete kondu!
Yolda yürürken bulduğu taşı evine götüren ve taşta bir değişiklik olduğunu fark eden adam araştırdığında çıkan manzara karşısında şaşkına döndü.