TIMELINE

14 Haziran 2019
Trafikte yeni dönem! Tamamen değişiyor...
Hızla gelişen otomotiv teknolojileri şaşırtmaya devam ediyor. Giderek kullanımı artan akıllı sistemlere otomobillerin farları da ekleniyor. Artık otomobil farları birçok şeyi anlatacak. Kısacası akıllı far sistemi teknolojisi büyük bir devrim yaratacak. İşte görenleri şaşırtan yeni akıllı far teknolojisi...
14 Haziran 2019
2020'de bunu yapan zengin olacak!
İyi bir meslek ve çok para kazanmak birçok insan için vazgeçilmez. Peki doğru bir kariyer nasıl seçilir? İyi bir hayat standardı yakalamak ve çok para kazanmak için hangi mesleklere yönelmek gerekir? Trade-schools 2020 yılında popüler olacak meslekleri ele aldı. "Gelecek için en iyi kariyer nedir? Her şey nasıl değişecek? Yarının işlerine hazırlanmak mümkün mü?" sorularıyla yola çıkan site sosyal, kültürel, ekonomik, çevresel ve teknolojik değişikliklerle mesleklerin de değişeceğine değindi. Listede 2020'de en çok kazandıracak mesleklere yer verildi. İşte kimi henüz olmayan, kimi ise bildiğimiz ve gelecekte popüler olacak o meslekler...
14 Haziran 2019
NBA'de şampiyon belli oldu
Son dakika haberi... Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Golden State Warriors ile Toronto Raptors'ın karşı karşıya geldiği final serisi büyük heyecana sahne oldu. Mücadeleyi 114-110 kazanan Raptors şampiyonluğunu ilan etti.
14 Haziran 2019
Meteoroloji'den son dakika kuvvetli yağış uyarısı
Son dakika haberi... "Bugün hava nasıl olacak?" sorusunun cevabının arayanlara beklenen haber Meteoroloji'den geldi. Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı son dakika açıklamasında vatandaşlara kuvvetli yağış uyarısında bulundu. Yapılan uyarıda "Sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış olarak görülecek olan yağışların; Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu’nun doğusu, Batı ve Orta Karadeniz, Kocaeli ve Sakarya çevreleri ile Trabzon ve Rize'nin iç kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden; yıldırım, dolu, yağış anında kuvvetli rüzgar, ani sel, su baskını gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir." ifadelerine yer verildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl olacak? Bugün yağmur var mı? İşte yurt genelinde hava durumu tahminleri...
14 Haziran 2019
Resmen açıklandı! Türkiye'ye gelecekler...
Rusya İçişleri Bakanı Vladimir Kolokoltsyev, Rus polisinin tatil yapabileceği ülkeler arasına Türkiye’nin alınmasına yönelik karar imzaladı. Kararla Tayland da gidilmesi serbest olan ülkeler arasına alındı.
14 Haziran 2019
Twitter binlerce hesabı sildi! İşte sebebi...
Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından birisi olan Twitter, yaptığı açıklamada, İran kaynaklı ve İran hükümetinin doğrudan desteklediği düşünülen, yaklaşık 4 bin 800 Twitter hesabının platformdan silindiğini duyurdu.
14 Haziran 2019
Trump'tan İran açıklaması: Hazır değiliz
ABD Başkanı Donald Trump, Japonya Başbakanı Abe Şinzo'nun İran ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ancak İran'ın da ABD'nin de bir anlaşma yapmak için hazır olmadığını açıkladı.
14 Haziran 2019
Suudiler harekete geçti! Gerekli tedbirler alınacak
Suudi Arabistan yönetimi, Umman Körfezi'nde Japonya'ya giden iki petrol tankerine yönelik saldırıyı kınadı ve kendi kara sularını korumak gerekli tedbirleri alacağını açıkladı.
14 Haziran 2019
ABD'den 'İran ile savaş' açıklaması!
ABD Merkez Kuvvetler (CENTCOM) Komutanlığı, Umman Körfezi'ndeki saldırılara ilişkin, 'Orta Doğu’da yeni bir çatışmanın peşinde değiliz. Menfaatlerimizi koruyacağız. İran ile savaş ne stratejik menfaatlerimizin ne de uluslararası toplumun yararınadır.' açıklaması yaptı.
14 Haziran 2019
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail savaş uçakları, Gazze'nin doğusunda Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait bir askeri nokta ile güneyde yer alan Han Yunus kentindeki limanı vurdu.