Hukukçu Mert Yaşar, AK Partili Özlem Zengin'e ağza alınmayacak ahlaksız sözler sarf etti

Avukat ve Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e iğrenç bir hakaret savurdu. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Özlem Zengin hakkında yapılan paylaşıma sert çıkarak, "Bağımsız Türk yargısından bu Mert Yaşar denen mahlukun en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2021, 01:49 Güncelleme 22 Şubat 2021, 02:12
Hukukçu Mert Yaşar, AK Partili Özlem Zengin’e ağza alınmayacak ahlaksız sözler sarf etti

İÇİNDEKİLER

Avukat ve Hukukçu Mert Yaşar, sosyal medya üzerinden AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin'e çok ağır hakaret içeren iğrenç bir paylaşımda bulundu. Sosyal medya üzerinde FETÖ'cü yapılanmayla ilgili görüşlerini bildiren Özlem Zengin'i hedef alan hukukçu ve avukat Mert Yaşar, ilkel bir İngiliz geleneğini ima ederek haysiyetsiz paylaşımda bulundu.

FAHRETTİN ALTUN: EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI TALEP EDİYORUZ"

Mert Yaşar'ın bu paylaşımı her kesimden büyük tepki çekti. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun da, Mert Yaşar'ın ağır hakaretine sert tepki gösterdi. Altun, yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Mert Yaşar'ın en ağır şekilde cezalandırılmasını talep etti.

Altun, sürecin olayın takipçisi olacaklarını belirtti.

Altun, "Bağımsız Türk yargısından bu Mert Yaşar denen mahlukun en ağır şekilde cezalandırılmasını talep ediyoruz. Bu haysiyetsizlik karşısında acaba muhalefet ne yapacak? Kuvvetle muhtemel kafasını kuma gömecek. Takipçisi olacağız..." paylaşımında bulundu.

Aşağılık paylaşımı yapan Yaşar, korkuya kapılıp paylaşımını sildi ve hesabını korumalı yaptı.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN